Aynen çok cok yenisin hatta daha sakin ol panik yapma stres yapma bu tur kürler kimine iyi geliyorken kimininde hormonlarıni alt ust ediyor ne gerek varOzaman ben hiç denemeyim canım ki daha çok yeniyim olacaksa da oldurmamaya sebep olacak bişey yaparım Allah korusun
Sağlık ocağına gidip sökdürücü yazmasını istiycemBaska bir doktora git bence 2 ay gelmemesi nasil normal bisi anlamadım doktorundan
Kesinlikle benimde baya moralim bozuldu.Doktorun tavrı çok yanlış bence
Tuttum canim hala orda silinmedi. aksama kadar cizgi biraz dagilmis gibi duruyor.Bi suya tutun gidicekmi ikinci cizgi giderse kurumadır
Amin canim cumlemizin insallah 12 gun geciktm . Testler negatif hepKuruma çizgisine benziyo canm Allah gönlüne göre versin
evde testin varsa o zmn tekrarla yarın sabah canım insallah gebelik vardırTuttum canim hala orda silinmedi. aksama kadar cizgi biraz dagilmis gibi duruyor.
Yarın kan vericektim zaten canim. 12 gun oldu tık yok. Gebelik yoksa da doktora cikip sokturucu kullanicam mecburevde testin varsa o zmn tekrarla yarın sabah canım insallah gebelik vardır
Çok bekleyince oluyor böyleCanim sabah test yaptim negatif dedm ya pek incelemeden evden cikmistim simdi eve gelince baktim bir kirmizilik var. Ama dagilmis. Kuruma cizgisi mi acaba
Yumurtlama takibi yaptın mı geç döllenme olmus olabilir testin duyarliligi az olabilir poztif düşün insallah hamilesindir canımYarın kan vericektim zaten canim. 12 gun oldu tık yok. Gebelik yoksa da doktora cikip sokturucu kullanicam mecbur
Aceleyle ciktim sabah bir sey cikmadi nasilsa yok diye ustunde durmadim. Demekki bekledikce test bozulmusÇok bekleyince oluyor böyle
Takip yapmadim canim hayirlisi diyorum artik. Rabbim ne zaman verirseYumurtlama takibi yaptın mı geç döllenme olmus olabilir testin duyarliligi az olabilir poztif düşün insallah hamilesindir canım
Seninle kıyaslaması iyi olmamış canım ama iyi niyetlide olabilir... ben de cogu kisiye söylenmemesi gerektigi kanısındayım senin kalbim çok güzel herkesin senin hissettigin gibi hissedeceğini düşünüyorsun ama ne yazık ki öyle olmadığını yaş aldıkça anlıyorsun bazen en yakın arkadaşım dediğin insanın bile sana bu duyguyla yanaştığını görüyorsun ki insallah görmezsin yaşamazsın ama enerjisi seni kötü etkileyecek olanlara böyle güzel haberleri biraz gec vermeliyiz gibi geliyor..Kızlar yengem benim hakkımda Azze hiç dikkat etmedi herkese söyledi demiş düşük yapınca şimdi kendi hamile kendi söylememeye calısıyomusben istemedim böyle olmasını kim ister bebegini kaybetmeyi ben mutlulugumu paylastım sadece kimseden sakınmadım. Düşünmedim kimse kötü düşünür benim için.
Hiç üzülme cnn Rabbim en güzelini nasip etsin sanada banada isteyen herkese deKızlar yengem benim hakkımda Azze hiç dikkat etmedi herkese söyledi demiş düşük yapınca şimdi kendi hamile kendi söylememeye calısıyomusben istemedim böyle olmasını kim ister bebegini kaybetmeyi ben mutlulugumu paylastım sadece kimseden sakınmadım. Düşünmedim kimse kötü düşünür benim için.
Tamam o zaman yumurtlaman ne zaman belli degil iyi yapmışsın insallah bebisin seninledirTakip yapmadim canim hayirlisi diyorum artik. Rabbim ne zaman verirse
Üstelik ben 7 yıllık evliyimHiç üzülme cnn Rabbim en güzelini nasip etsin sanada banada isteyen herkese de
Ben zaten biri benim icin kötü düşünür diye düşünsem kimseyle paylasmam. Ama benim arkamdan böyle söylemesi üzdü. Ben öyle yapmısım düsük olmus ya alan da Allah veren de. Benim elimden ne gelirSeninle kıyaslaması iyi olmamış canım ama iyi niyetlide olabilir... ben de cogu kisiye söylenmemesi gerektigi kanısındayım senin kalbim çok güzel herkesin senin hissettigin gibi hissedeceğini düşünüyorsun ama ne yazık ki öyle olmadığını yaş aldıkça anlıyorsun bazen en yakın arkadaşım dediğin insanın bile sana bu duyguyla yanaştığını görüyorsun ki insallah görmezsin yaşamazsın ama enerjisi seni kötü etkileyecek olanlara böyle güzel haberleri biraz gec vermeliyiz gibi geliyor..
Ben 7 yıl içinde ne testler yaptım hep negatifAmin canim cumlemizin insallah 12 gun geciktm . Testler negatif hep
Allah herkesin gönlüne göre versin diyorumHiç üzülme cnn Rabbim en güzelini nasip etsin sanada banada isteyen herkese de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?