Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozaman ben hiç denemeyim canım ki daha çok yeniyim olacaksa da oldurmamaya sebep olacak bişey yaparım Allah korusun
Aynen çok cok yenisin hatta daha sakin ol panik yapma stres yapma bu tur kürler kimine iyi geliyorken kimininde hormonlarıni alt ust ediyor ne gerek var

Kızlar amh değerine hormon testlerinde mi bakılıyor, ben hormon testi yaptırdım ama bu değere bakılmadı yardımcı olabilir misiniz

Kızlar yengem benim hakkımda Azze hiç dikkat etmedi herkese söyledi demiş düşük yapınca şimdi kendi hamile kendi söylememeye calısıyomus ben istemedim böyle olmasını kim ister bebegini kaybetmeyi ben mutlulugumu paylastım sadece kimseden sakınmadım. Düşünmedim kimse kötü düşünür benim için.

evde testin varsa o zmn tekrarla yarın sabah canım insallah gebelik vardır
Yarın kan vericektim zaten canim. 12 gun oldu tık yok. Gebelik yoksa da doktora cikip sokturucu kullanicam mecbur

Yarın kan vericektim zaten canim. 12 gun oldu tık yok. Gebelik yoksa da doktora cikip sokturucu kullanicam mecbur
Yumurtlama takibi yaptın mı geç döllenme olmus olabilir testin duyarliligi az olabilir poztif düşün insallah hamilesindir canım

Yumurtlama takibi yaptın mı geç döllenme olmus olabilir testin duyarliligi az olabilir poztif düşün insallah hamilesindir canım
Takip yapmadim canim hayirlisi diyorum artik. Rabbim ne zaman verirse

Seninle kıyaslaması iyi olmamış canım ama iyi niyetlide olabilir... ben de cogu kisiye söylenmemesi gerektigi kanısındayım senin kalbim çok güzel herkesin senin hissettigin gibi hissedeceğini düşünüyorsun ama ne yazık ki öyle olmadığını yaş aldıkça anlıyorsun bazen en yakın arkadaşım dediğin insanın bile sana bu duyguyla yanaştığını görüyorsun ki insallah görmezsin yaşamazsın ama enerjisi seni kötü etkileyecek olanlara böyle güzel haberleri biraz gec vermeliyiz gibi geliyor..

Hiç üzülme cnn Rabbim en güzelini nasip etsin sanada banada isteyen herkese de

Ben zaten biri benim icin kötü düşünür diye düşünsem kimseyle paylasmam. Ama benim arkamdan böyle söylemesi üzdü. Ben öyle yapmısım düsük olmus ya alan da Allah veren de. Benim elimden ne gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…