Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben zaten biri benim icin kötü düşünür diye düşünsem kimseyle paylasmam. Ama benim arkamdan böyle söylemesi üzdü. Ben öyle yapmısım düsük olmus ya alan da Allah veren de. Benim elimden ne gelir
Tabi kuzum senin tercih ettigin bisey degil bu biseyler sebep olmus kendini üzme sakın.. bu arada yengem diyosun abini esi dimi yoksa uzak akrabalardan mı

Aynen öyle cnn benmle beraber evlenen çoğu insan üçüncüyü getirdi bende hala tık yok
rabbim en kısa zamNda doldursun kucagını ben yolun cok basındayım ama kırılıyorum cok fazla senn neler hissettigini tahmin edemiyorum

Tabi kuzum senin tercih ettigin bisey degil bu biseyler sebep olmus kendini üzme sakın.. bu arada yengem diyosun abini esi dimi yoksa uzak akrabalardan mı
Abimin eşi maalesef. Uzaktan birileri konuşsa anlıcam da

Abimin eşi maalesef. Uzaktan birileri konuşsa anlıcam da
Ayy yakınmış da..kulaklarını kapa duyma bu sözler ve bu konusulanları da kimse sana getirmesin bilmenin sana ne gibi yararı olacak biraz daha anlayışlı olmak gerekmiyor mu... bu tür konularda hele ki gebeliginden bile cok bahsetmemesi ince bir davranış olur

cokkkk gencsinn daha bende 23 yaşındayım. Stres mi var acaba. Üzme sakın kendini yasın cok kücük elbet olcak
Yaşım genç ama 7 yıl oldu evleneli bu ay soğan kürü yaptım bat 21 bakalım yine hüsran ama umut işte

bilmem benim icin daha iyi oldu en azından ona göre konusurum. Rabbime sıgınıyorum öyle rahatlıyorumm. Herkes kalbinin ekmeğini yer.

Azze bende hamile kaldığım da söyledim ilkinde ama merak ediyorum söylemeyenin çocuğu düşmüyor mu yengen neden öyle demiş acaba? Gerçekten nazara inanıyorum ama birçok insanda anlıyor zaten iş arkdşlarım neden saçlarım bembeyaz gezdiğimi bilmiyorlar mıdır bugün yakın arkdşlarıma bahsettim zaten anlamıştık dediler çoğu kişide anlıyor ama yinede tabiki kalp sesini duyana kdr söylememek en doğrusuymuş bende yeni öğrendim bilmiyodum şuda bi gerçek ki rabbim nasip ederse yaşayacak nasip etmezse sen ben istesekte sonsuza kadar saklasakta malesef düşecek ...Rabbim hepimizi kötü düşünceli insanlardan korusun

bilmem benim icin daha iyi oldu en azından ona göre konusurum. Rabbime sıgınıyorum öyle rahatlıyorumm. Herkes kalbinin ekmeğini yer.
Aynen öyle kalbindekini yaşatır Allah.. biz hamile olunca bu hareketleri kimseye yapmıcaz ve yaşatmıcaz eminim... sen üzme tatli canını sakın

Merhabalar bayadır giremedim nasılsınız gelen giden var mı Azze cnm ben regl oldum 4 haziran

Canım bende inanıyorum nazara artık. Ama ben masum duygularla herkesle pylastım cahilce arkamdan böyle konuşmasna gerek yoktu. İnstagram da fenomenler ünlüler paylaşıyolar birşey olmuyo da. Rabbim nasip etmedi o bebeği bana. Sanki ben mutluyum bu durumdann

Aynen öyle kalbindekini yaşatır Allah.. biz hamile olunca bu hareketleri kimseye yapmıcaz ve yaşatmıcaz eminim... sen üzme tatli canını sakın
Aynen kuzum bizim kazandıgımız en güzel şey bu olcak

Evet her ay deniyorum değerlendiriyorum günleri lakin nafile yine o lanet kırmızıları görüyorum artık kırmızı renginden nefret eder oldum
Kafana takmamaya calıs cocuk icin liskiye girme etkilenşyoruz ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…