Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu muhtemelen kadın doktordur çoğunlukla kadın kadın dogumcular biraz gıcık oluyor 2 ay gecikme ne demek 3 ay adet olmAmanin nesi normal

2 ay gecikme ne ya cidden. Regl olamayınca şişiyoruz iyice normal bişe olsa vücudumuz tepki vermez herhalde

Canım yengen kafayı yemiş heralde. Bu cahillik başka bir şey değil düştüyse düştü ne var yani kalabilir düşebilir sonradan bir şey olabilir olmayabilir hepsi hayatın getirdikleri, insanların tercihleri o söylemez sen söylersin ne var. Ben bugün olsa yine söylerim herkese

Kalp atısı duyulunca hiçbirşey olmayacagının garantisini kim verir? İnsanlar 9 ay sonra kaybediyo doğuma 1 gün kala kaybediyor..

Kalp atısı duyulunca hiçbirşey olmayacagının garantisini kim verir? İnsanlar 9 ay sonra kaybediyo doğuma 1 gün kala kaybediyor..
Saçmalamış yengen boşver ama insan kırılıyor işte. Azze prefert jel aldım 9 yıllık evliyim heralde bu kadar rahat ustuste iliskim hiç olmamıştı meğer ben hep kuruluk yasiyormusum ilişki sırasında acı olmasa bile sonrasında çok canım acıyordu o yüzden ben ustuste ilişkiden hep kacardim valla üzüldüm acılı geçen yıllarıma bir de ne cıvık ne kuru hiç rahatsız etmiyor çok iyi kesinlikle denemeni isterim

Kizlar bu ay hem erken yumurtladim ben 14. Gün normalde 18. 19. Gün yumurtluyordjm, bir de sabah 10 buçukta test yaptım pikti akşam degerlendirmeden tekrar yaptım test çatlamış gün icinde, dün akşam yapmıştım pik olmamıştı daha ama onu da degerlendirmistim, gün içinde piki görüp aynı gün siliklesme görmek normal mi ne zaman çatladı bu kadar çabuk

Valla o testleri anlamıyorum ben ya benim de 1 gün pik oldu sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…