Hoşgeldin canımMerhabalar bayadır giremedim nasılsınız gelen giden var mıAzze cnm ben regl oldum 4 haziran
İnşallah burda hepimiz hamileyim diye yazarız canmKafana takmamaya calıs cocuk icin liskiye girme etkilenşyoruz ister istemez
Bu muhtemelen kadın doktordur çoğunlukla kadın kadın dogumcular biraz gıcık oluyor 2 ay gecikme ne demek 3 ay adet olmAmanin nesi normalYa ben doktora 11 gün gecikmeyle gittim kızdı bana. Biz robot değiliz falan dedi. 2 ay bile gecikebilir dedi. Sökülmesi için ilaç vermiycekmisiniz dedim kendi gelir dedi. Ama ne kadar daha bekliycem yani. Sinir olmamak elde değil
Selam canımSelaaam kızlar adete kaç gününüz kaldııı
2 ay gecikme ne ya cidden. Regl olamayınca şişiyoruz iyice normal bişe olsa vücudumuz tepki vermez herhaldeYa ben doktora 11 gün gecikmeyle gittim kızdı bana. Biz robot değiliz falan dedi. 2 ay bile gecikebilir dedi. Sökülmesi için ilaç vermiycekmisiniz dedim kendi gelir dedi. Ama ne kadar daha bekliycem yani. Sinir olmamak elde değil
Benimde 7 gün kaldı bata, dinlemiyorum pek kendimi devaaaaamSelam canımbenim baya gün var ztn bu ay umutlu değilim ama bat yazdırdım senin nasıl gidiyo
Canım yengen kafayı yemiş heralde. Bu cahillik başka bir şey değil düştüyse düştü ne var yani kalabilir düşebilir sonradan bir şey olabilir olmayabilir hepsi hayatın getirdikleri, insanların tercihleri o söylemez sen söylersin ne var. Ben bugün olsa yine söylerim herkeseKızlar yengem benim hakkımda Azze hiç dikkat etmedi herkese söyledi demiş düşük yapınca şimdi kendi hamile kendi söylememeye calısıyomusben istemedim böyle olmasını kim ister bebegini kaybetmeyi ben mutlulugumu paylastım sadece kimseden sakınmadım. Düşünmedim kimse kötü düşünür benim için.
Tam şimdi annelik için güzel yaştasın 18 yaş daha sen cocukmussun o zamanlarYaşım genç ama 7 yıl oldu evleneli bu ay soğan kürü yaptım bat 21 bakalım yine hüsran ama umut işte
Kalp atısı duyulunca hiçbirşey olmayacagının garantisini kim verir? İnsanlar 9 ay sonra kaybediyo doğuma 1 gün kala kaybediyor..Canım yengen kafayı yemiş heralde. Bu cahillik başka bir şey değil düştüyse düştü ne var yani kalabilir düşebilir sonradan bir şey olabilir olmayabilir hepsi hayatın getirdikleri, insanların tercihleri o söylemez sen söylersin ne var. Ben bugün olsa yine söylerim herkese
Bugun yumurtladimSelaaam kızlar adete kaç gününüz kaldııı
Az kalmıs seninki son bir haftaBenimde 7 gün kaldı bata, dinlemiyorum pek kendimi devaaaaam
Saçmalamış yengen boşver ama insan kırılıyor işte. Azze prefert jel aldım 9 yıllık evliyim heralde bu kadar rahat ustuste iliskim hiç olmamıştı meğer ben hep kuruluk yasiyormusum ilişki sırasında acı olmasa bile sonrasında çok canım acıyordu o yüzden ben ustuste ilişkiden hep kacardim valla üzüldüm acılı geçen yıllarıma bir de ne cıvık ne kuru hiç rahatsız etmiyor çok iyi kesinlikle denemeni isterimKalp atısı duyulunca hiçbirşey olmayacagının garantisini kim verir? İnsanlar 9 ay sonra kaybediyo doğuma 1 gün kala kaybediyor..
Valla dinlememekle ihtimali artiyorsun helal sana basarabiliyorsanBenimde 7 gün kaldı bata, dinlemiyorum pek kendimi devaaaaam
Ayy süpeeeer inşşş sağlıklı yumurta ve sperm buluşması gerçekleşsinnBugun yumurtladim14 gun kaldi
İnşallahhhhh yaaa offfAz kalmıs seninki son bir haftahadi bu ay güzel haberler ver bize
Yaaa düşünmeye vaktim kalmıyo iş güç derkenValla dinlememekle ihtimali artiyorsun helal sana basarabiliyorsan
Evet canm 17 yaşında evlendim inşallah daha fazlq aratmaz bizi RabbimTam şimdi annelik için güzel yaştasın 18 yaş daha sen cocukmussun o zamanlar
Valla o testleri anlamıyorum ben ya benim de 1 gün pik oldu sadeceKizlar bu ay hem erken yumurtladim ben 14. Gün normalde 18. 19. Gün yumurtluyordjm, bir de sabah 10 buçukta test yaptım pikti akşam degerlendirmeden tekrar yaptım test çatlamış gün icinde, dün akşam yapmıştım pik olmamıştı daha ama onu da degerlendirmistim, gün içinde piki görüp aynı gün siliklesme görmek normal mi ne zaman çatladı bu kadar çabuk
Güzel haberlerle gel canm bat ne zamn senin benim 21Bugun yumurtladim14 gun kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?