Kuzummm cok sükür bitti benim o derdiimmm :) resmen kuruluk var diye hic denememişiz bileSaçmalamış yengen boşver ama insan kırılıyor işte. Azze prefert jel aldım 9 yıllık evliyim heralde bu kadar rahat ustuste iliskim hiç olmamıştı meğer ben hep kuruluk yasiyormusum ilişki sırasında acı olmasa bile sonrasında çok canım acıyordu o yüzden ben ustuste ilişkiden hep kacardim valla üzüldüm acılı geçen yıllarıma bir de ne cıvık ne kuru hiç rahatsız etmiyor çok iyi kesinlikle denemeni isterim
19 u Benim de inşallah hepimiz güzel haberler alalimGüzel haberlerle gel canm bat ne zamn senin benim 21
Çok iyi canım yaa sevindim öbür türlüsü zor cunkuKuzummm cok sükür bitti benim o derdiimmm :) resmen kuruluk var diye hic denememişiz bileşimdi bişeye gerek kalmadan iliski oluyo cok sükürr
Evet gercekten öyleydi bitti zulümmm :)))Çok iyi canım yaa sevindim öbür türlüsü zor cunku
Evet kadın ama normalde çok tatlı dilli biriydi. İlk kez böyle bir tavır gördüm ondanBu muhtemelen kadın doktordur çoğunlukla kadın kadın dogumcular biraz gıcık oluyor 2 ay gecikme ne demek 3 ay adet olmAmanin nesi normal
Aynen yaa. İşte derdimizi anlamıyorlar.2 ay gecikme ne ya cidden. Regl olamayınca şişiyoruz iyice normal bişe olsa vücudumuz tepki vermez herhalde
Insallah canim isteyen herkese versin RabbimTamam o zaman yumurtlaman ne zaman belli degil iyi yapmışsın insallah bebisin seninledir
Ah be kuzum insallah tez zamanda kavusursun bebisine.Ben 7 yıl içinde ne testler yaptım hep negatif
Haklısın canım çevre baskısı daha şimdiden başlayınca insan kasıyor işteAynen çok cok yenisin hatta daha sakin ol panik yapma stres yapma bu tur kürler kimine iyi geliyorken kimininde hormonlarıni alt ust ediyor ne gerek var
Her nasip vaktine esirdir sen içini ferah tutHiç umudum yok ama Allah büyükArtık yoruldum çünkü
İnşallah cnm19 u Benim de inşallah hepimiz güzel haberler alalim
ay canım bu nasıl cahil bir yorumdurKızlar yengem benim hakkımda Azze hiç dikkat etmedi herkese söyledi demiş düşük yapınca şimdi kendi hamile kendi söylememeye calısıyomusben istemedim böyle olmasını kim ister bebegini kaybetmeyi ben mutlulugumu paylastım sadece kimseden sakınmadım. Düşünmedim kimse kötü düşünür benim için.
Aaa canım ben seni hamile sanıyordum nedenseKizlar bu ay hem erken yumurtladim ben 14. Gün normalde 18. 19. Gün yumurtluyordjm, bir de sabah 10 buçukta test yaptım pikti akşam degerlendirmeden tekrar yaptım test çatlamış gün icinde, dün akşam yapmıştım pik olmamıştı daha ama onu da degerlendirmistim, gün içinde piki görüp aynı gün siliklesme görmek normal mi ne zaman çatladı bu kadar çabuk
Benden 18 tüp kan aldılar kuzu hem pıhtı için hem genetik için. 4000 civarı tutuyodu ama özel sağlık sigortası bir kısmını karşıladı bizim.İyi ki yaptirmissin cidden. Benim bir oğlum olduğu için yaptırmadım ama yaptirsa mıydım bilmiyorum. Daha önce genetik test yaptirmisiz eşimle kromozom testi tüp bebek düşünürken ama pıhtılaşma testi yaptırmamış. Bilgin var mı fiyatından pıhtılaşma panel testi mi diyorlar gerçi sen çok test yaptirmissindir. Başka ne test yaptilar
İnşallah bir sürpriz olur ve bebeğin seninledirGünaydın kızlar.Bat a 3 gün var ama bugün sağlık ocağına gidip hem tiroidime baktırıcam hem de gelmişken gebelik testi yaptırayım dedim.Geçen ay doktorum tiroidine baktır demişti.Hcg bende genellikle 1.2 çıkıyor.Bakayım şaşacak mi? :))
İnşallah.Şimdi çıktım doktorun yanından.Negatif çıkarsa da normal çünkü adetin üstünden 1 hafta 10 gün geçerse daha kesin sonuç alırız dedi.Tiroid,şeker,karaciğer enzimi ne varsa hepsi için kan verdim.İnşallah bir sürpriz olur ve bebeğin seninledir
Aynen iyi demek yani yumurta rezervin iyiOzaman iyi bu:) ama serbest t3 üm düşük çıktı yaa Dahiliye gidicem mecbur
İnşallah hepsi normal bir hcg yüksek çıkarİnşallah.Şimdi çıktım doktorun yanından.Negatif çıkarsa da normal çünkü adetin üstünden 1 hafta 10 gün geçerse daha kesin sonuç alırız dedi.Tiroid,şeker,karaciğer enzimi ne varsa hepsi için kan verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?