Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzummm cok sükür bitti benim o derdiimmm :) resmen kuruluk var diye hic denememişiz bile şimdi bişeye gerek kalmadan iliski oluyo cok sükürr

Kuzummm cok sükür bitti benim o derdiimmm :) resmen kuruluk var diye hic denememişiz bile şimdi bişeye gerek kalmadan iliski oluyo cok sükürr
Çok iyi canım yaa sevindim öbür türlüsü zor cunku

Bu muhtemelen kadın doktordur çoğunlukla kadın kadın dogumcular biraz gıcık oluyor 2 ay gecikme ne demek 3 ay adet olmAmanin nesi normal
Evet kadın ama normalde çok tatlı dilli biriydi. İlk kez böyle bir tavır gördüm ondan

Aynen çok cok yenisin hatta daha sakin ol panik yapma stres yapma bu tur kürler kimine iyi geliyorken kimininde hormonlarıni alt ust ediyor ne gerek var
Haklısın canım çevre baskısı daha şimdiden başlayınca insan kasıyor işte

ay canım bu nasıl cahil bir yorumdur Allah istersen herkes kötü düşünsün hakkında hiçbir şey olmaz bebeğe, o da 9. Aya kadar söylemesin o zaman bişey olabilir. Biz insanlar olarak kendimize büyük pay biçiyoruz olan her şeye biz sebep olduk sanıyoruz ama olduran Allahtır

Aaa canım ben seni hamile sanıyordum nedense inşallah gerçek olur

Benden 18 tüp kan aldılar kuzu hem pıhtı için hem genetik için. 4000 civarı tutuyodu ama özel sağlık sigortası bir kısmını karşıladı bizim.

Günaydın kızlar.Bat a 3 gün var ama bugün sağlık ocağına gidip hem tiroidime baktırıcam hem de gelmişken gebelik testi yaptırayım dedim.Geçen ay doktorum tiroidine baktır demişti.Hcg bende genellikle 1.2 çıkıyor.Bakayım şaşacak mi? :))

İnşallah bir sürpriz olur ve bebeğin seninledir

İnşallah bir sürpriz olur ve bebeğin seninledir
İnşallah.Şimdi çıktım doktorun yanından.Negatif çıkarsa da normal çünkü adetin üstünden 1 hafta 10 gün geçerse daha kesin sonuç alırız dedi.Tiroid,şeker,karaciğer enzimi ne varsa hepsi için kan verdim.

İnşallah hepsi normal bir hcg yüksek çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…