Ya saçmalamasın ne alakası var ne cahilce düşünceler bunlar. Yiyecek ekmeği suyu varsa dünya cihanda duysa kalır. Bi de şimdi böyle bişey demenin ne lüzumu var. Ay sinir oldum Yengene kusura bakma kuzuKızlar yengem benim hakkımda Azze hiç dikkat etmedi herkese söyledi demiş düşük yapınca şimdi kendi hamile kendi söylememeye calısıyomusben istemedim böyle olmasını kim ister bebegini kaybetmeyi ben mutlulugumu paylastım sadece kimseden sakınmadım. Düşünmedim kimse kötü düşünür benim için.
18 tüp kanBenden 18 tüp kan aldılar kuzu hem pıhtı için hem genetik için. 4000 civarı tutuyodu ama özel sağlık sigortası bir kısmını karşıladı bizim.
Canim betaya baktirdim bugun 0.37. Yarin doktor ne diyecek bakalim insallah kist yokturÇok bekleyince oluyor böyle
18 tüp mü ben 4 tüpe çok diyordumBenden 18 tüp kan aldılar kuzu hem pıhtı için hem genetik için. 4000 civarı tutuyodu ama özel sağlık sigortası bir kısmını karşıladı bizim.
Günaydın kuzumGünaydıın yeni bigün yeni umutlar. İçimizdeki umut duygusunu yasatan Rabbime hamd olsunb
Öyle valla kuzumm ya. Rabbim her isteyene nasip etsin bu mübarek cuma gününde18 tüp mü ben 4 tüpe çok diyordumcidden anne olmak çok zormuş... sonucların guzel çıksın insallah kuzum
bir de beni düşünYa saçmalamasın ne alakası var ne cahilce düşünceler bunlar. Yiyecek ekmeği suyu varsa dünya cihanda duysa kalır. Bi de şimdi böyle bişey demenin ne lüzumu var. Ay sinir oldum Yengene kusura bakma kuzu
İnşallah gelmez :)Dün öğlen dışarıdayken ıslaklık hissettim kaşık ağrısı ve göğüs şişkinliğim vardı, eve gelip baktığımda sarı yoğun akıntım olmuş ve içinde silik pempemsi kan vardı, regl öncesi oluyor, daha sonra koyu kahve kanamam oldu 2-3 parmak kadar, regl oldum diyenler koydum çok az koyu kahve lekeleme oldu daha da gelmedi. Reglime 3 gün var ama devamı gelir mi bilemedim
Kuzummm hiç üzülme bebek zaten sağlıksızsa tutunamaz düşer ne alakası var söyleyip söylememekle yaa .. dünyada ilk hamile olan kişi olmuyorsun... evet nazar diye bşy var ama bence abartıyorlar.. Bebek sağlıksızsa tutunamaz . Hiç kimseye söylemesen de düşeceği varsa düşer Rabbim kimseye yaşatmasın tabi ama Yengen ciddi saçmalamış.Kızlar yengem benim hakkımda Azze hiç dikkat etmedi herkese söyledi demiş düşük yapınca şimdi kendi hamile kendi söylememeye calısıyomusben istemedim böyle olmasını kim ister bebegini kaybetmeyi ben mutlulugumu paylastım sadece kimseden sakınmadım. Düşünmedim kimse kötü düşünür benim için.
Kızlar yengem benim hakkımda Azze hiç dikkat etmedi herkese söyledi demiş düşük yapınca şimdi kendi hamile kendi söylememeye calısıyomusben istemedim böyle olmasını kim ister bebegini kaybetmeyi ben mutlulugumu paylastım sadece kimseden sakınmadım. Düşünmedim kimse kötü düşünür benim için.
+1 harfiyen katılıyorum .Benim eltimde hamile olduğum an herkese söyledim die bana çok kızdı. Ama bana çok saçma geliyor. Bir sıkıntı olduğunda yada bir sevincin olduğunda gidip paylaşmaz mısın ailenle, arkadaşlarınla. Sana destek olmazlar mı her konuda. Ben her usg fotosunu hemen kayınvalideme atardım. Bak anne torunun büyümüş bu kadar olmuş diye. Arkadaşlara atardım teyzeleri bakın fasulyeme die. Pişman değilim. Kaybettiğimdede yine onlar yanımdaydı. Yine onlar destek oldular bana. Dikkat etmedi ne demek bu ya bunun dikkat etmemesi ile ne alakası var. Azze çok sinirlendim yengene söylenecek çok şey var aslında. Kendi söylemesin kendi içinde yaşasın hatta doğunca da söylemesin. Aman dikkat etsin o.
Ben adet olmadm kuzum bekleyeym dedm elimde ovulasyon testi var onu yaptm şimdi 10 günü geçti gecikmem sizce var nde bir umut LH testi bu hcg degl@Asyaa561 @Rebelion18 @sultanyksl @ZennaAselhannn @umudum58 @Neslikrc52 @Merveee000 kızlar batlar gecmis yazdınızda benmi görmedim acaba
hiç takılma böyle şeylere canıminsanlar ne dediğini bilmiyo Allah bilir tutunup tutunmayacağını söylemeyenlerinde tutunmayabiliyo hiç sıkma canını senin söylemenle alakası olmaz böyle şeylerin bence kendi kötü düşünenlerin düşüncesi buKızlar yengem benim hakkımda Azze hiç dikkat etmedi herkese söyledi demiş düşük yapınca şimdi kendi hamile kendi söylememeye calısıyomusben istemedim böyle olmasını kim ister bebegini kaybetmeyi ben mutlulugumu paylastım sadece kimseden sakınmadım. Düşünmedim kimse kötü düşünür benim için.
Sağlıklı olmadıkları için kaybettik birilerine söyledik diye değil, ne saçma sapan bir laf, çok sinirlendim...Mutluluğunu üzüntünü paylaşman çok normal.Canin nasil isterse öyle yaparsın kuzum. Beni de insanlara laf anlatmak zorunda kalmak çok hırpalamıştı o yüzden bu sefer söylemiyorumKızlar yengem benim hakkımda Azze hiç dikkat etmedi herkese söyledi demiş düşük yapınca şimdi kendi hamile kendi söylememeye calısıyomusben istemedim böyle olmasını kim ister bebegini kaybetmeyi ben mutlulugumu paylastım sadece kimseden sakınmadım. Düşünmedim kimse kötü düşünür benim için.
Bende birçok arkdşımın hamileliğini öğrendim hepsi paylaştı şuan gayet güzel bi hamilelik geçiriyorlar kuzum evet nazar var ama nasip diye bişeyde var bence yengen çok düşünceli bi insan değil sen hiç takma yoluna devam et bidahaki hamileliğini en son yengen duysunCanım bende inanıyorum nazara artık. Ama ben masum duygularla herkesle pylastım cahilce arkamdan böyle konuşmasna gerek yoktu. İnstagram da fenomenler ünlüler paylaşıyolar birşey olmuyo da. Rabbim nasip etmedi o bebeği bana. Sanki ben mutluyum bu durumdann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?