- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 45
Aslında lh testinde gebelik varsa T C den daha koyu çıkıyor ama seninkide çokta silik degil canım gebelik testi al biran evvel 10 gün gecikme yeterli bir süre benceKızlar 10 günlük gecikmem var elimde hcg testi yok ovulasyon testi yaptm gebelik var mdr
Testte bazen ckmayablyo canm biraz daha bekleBen dun adet olacaktim hala olmadim testde negatif dun yapmistim akintiya gore simdiye adet olmam lazimdi demekki atintiya inanmamak lazim
Şimdi yavaş yavaş hormonlar yükseleceği için bikac gün sonra ovulasyon testinde t daha koyu çıkar. Ama eğer adet olcak olsaydm aşırı silik çıkardı geçen aylardan bilyrm. Bide 10 gün geçti yani artk acaba mı demek lazm dediğin gibi bir iki gün bi gecikmem olsa kaileye bile almazdm zatenAslında lh testinde gebelik varsa T C den daha koyu çıkıyor ama seninkide çokta silik degil canım gebelik testi al biran evvel 10 gün gecikme yeterli bir süre bence
Aynem ben regli günü yapmıstım baya silikti benim ovulasyon testim sonrada regli olmustum zatenŞimdi yavaş yavaş hormonlar yükseleceği için bikac gün sonra ovulasyon testinde t daha koyu çıkar. Ama eğer adet olcak olsaydm aşırı silik çıkardı geçen aylardan bilyrm. Bide 10 gün geçti yani artk acaba mı demek lazm dediğin gibi bir iki gün bi gecikmem olsa kaileye bile almazdm zaten
Ah keske ama dogal yolla 1kere hamile kaldim benim bebekler tup bebek belki olur diye dusunup ugrasiyorum benimki hayal kurmak baska bisey degilTestte bazen ckmayablyo canm biraz daha bekle
Olabilir kuzu hemen bi test alsanaBen adet olmadm kuzum bekleyeym dedm elimde ovulasyon testi var onu yaptm şimdi 10 günü geçti gecikmem sizce var nde bir umut LH testi bu hcg degl
Çok teşekkür ederim canımCanım grubumuz burasıevrem92
İnşAlla canım yaaaİnşallah gelmez :)
Kızlar bende adetime iki gün var ve bugün ilişkiye girdik ve kahverengi leke geldi sanırım adetmi olcmMerhaba ben geldim bat bugünü yazalım düşükten sonra adet olamadım ilaçla bugün biraz geliyor gibi ☺☺☺bitsin ovulasyon testi ne başlayacağım
Bugün ya da yarın bat günüm. 28-29 gün değişiyor. Dün peçeteye pembelik geldi. Ondan önceki gün birdamla akıntı içinde pembelik vardı. Bugün test yaptım negatif. Acaba regl belirtisi miydi olanlar yoksa test için mi erken oldu?
15 gün geçsin alrm testiOlabilir kuzu hemen bi test alsana
Sökülüp sökülmeyeceğini beklemekten başka çare yok yaniİkiside aslında. Bende mesela geldimi anlıyorum ki regl olacağım
Sökülüp sökülmeyeceğini beklemekten başka çare yok yani
Yaptıgı cok ayıp benim hakkımda orda burda böyle hassas bi konuda konuşması. Allahın bilceği iş benim elimden bişe gelmez kiKuzummm hiç üzülme bebek zaten sağlıksızsa tutunamaz düşer ne alakası var söyleyip söylememekle yaa .. dünyada ilk hamile olan kişi olmuyorsun... evet nazar diye bşy var ama bence abartıyorlar.. Bebek sağlıksızsa tutunamaz . Hiç kimseye söylemesen de düşeceği varsa düşer Rabbim kimseye yaşatmasın tabi ama Yengen ciddi saçmalamış.
Anneme söylemişti öğrwndğinde ama bana söylemedi sonradan söyledi kalp atışını duyalım kesinleşsin diye bekledik dediBenim eltimde hamile olduğum an herkese söyledim die bana çok kızdı. Ama bana çok saçma geliyor. Bir sıkıntı olduğunda yada bir sevincin olduğunda gidip paylaşmaz mısın ailenle, arkadaşlarınla. Sana destek olmazlar mı her konuda. Ben her usg fotosunu hemen kayınvalideme atardım. Bak anne torunun büyümüş bu kadar olmuş diye. Arkadaşlara atardım teyzeleri bakın fasulyeme die. Pişman değilim. Kaybettiğimdede yine onlar yanımdaydı. Yine onlar destek oldular bana. Dikkat etmedi ne demek bu ya bunun dikkat etmemesi ile ne alakası var. Azze çok sinirlendim yengene söylenecek çok şey var aslında. Kendi söylemesin kendi içinde yaşasın hatta doğunca da söylemesin. Aman dikkat etsin o.
İster istemez üzülüyorum kim bebegini kaybetmeyi ister kihiç takılma böyle şeylere canıminsanlar ne dediğini bilmiyo Allah bilir tutunup tutunmayacağını söylemeyenlerinde tutunmayabiliyo hiç sıkma canını senin söylemenle alakası olmaz böyle şeylerin bence kendi kötü düşünenlerin düşüncesi bu
Anneme söylemişti öğrwndğinde ama bana söylemedi sonradan söyledi kalp atışını duyalım kesinleşsin diye bekledik dedi
Resmen kendimi sorguluyorum benim yüzümden mi bi kaç akrabam da nazar değdi göze geldin dedi ama kötü bişe yapmadım ki . Rabbim nasip etseydi tüm dünyada duysa olurduSağlıklı olmadıkları için kaybettik birilerine söyledik diye değil, ne saçma sapan bir laf, çok sinirlendim...Mutluluğunu üzüntünü paylaşman çok normal.Canin nasil isterse öyle yaparsın kuzum. Beni de insanlara laf anlatmak zorunda kalmak çok hırpalamıştı o yüzden bu sefer söylemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?