Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dun adet olacaktim hala olmadim testde negatif dun yapmistim akintiya gore simdiye adet olmam lazimdi demekki atintiya inanmamak lazim

Kızlar 10 günlük gecikmem var elimde hcg testi yok ovulasyon testi yaptm gebelik var mdr
Aslında lh testinde gebelik varsa T C den daha koyu çıkıyor ama seninkide çokta silik degil canım gebelik testi al biran evvel 10 gün gecikme yeterli bir süre bence

Aslında lh testinde gebelik varsa T C den daha koyu çıkıyor ama seninkide çokta silik degil canım gebelik testi al biran evvel 10 gün gecikme yeterli bir süre bence
Şimdi yavaş yavaş hormonlar yükseleceği için bikac gün sonra ovulasyon testinde t daha koyu çıkar. Ama eğer adet olcak olsaydm aşırı silik çıkardı geçen aylardan bilyrm. Bide 10 gün geçti yani artk acaba mı demek lazm dediğin gibi bir iki gün bi gecikmem olsa kaileye bile almazdm zaten

Aynem ben regli günü yapmıstım baya silikti benim ovulasyon testim sonrada regli olmustum zaten

İnşallah gelmez :)
İnşAlla canım yaaa
Hala gelmedi öylece kaldı
Merak edip test yaptım
Tek çizginin olması gereken her beyaz kuru kaldı biraz daha döktüm öylece beyaz
Gelmezse Pazartesi kan tahlili yaparım

Merhaba ben geldim bat bugünü yazalım düşükten sonra adet olamadım ilaçla bugün biraz geliyor gibi ☺☺☺bitsin ovulasyon testi ne başlayacağım
Kızlar bende adetime iki gün var ve bugün ilişkiye girdik ve kahverengi leke geldi sanırım adetmi olcm

İkiside aslında. Bende mesela geldimi anlıyorum ki regl olacağım

Yaptıgı cok ayıp benim hakkımda orda burda böyle hassas bi konuda konuşması. Allahın bilceği iş benim elimden bişe gelmez ki

Anneme söylemişti öğrwndğinde ama bana söylemedi sonradan söyledi kalp atışını duyalım kesinleşsin diye bekledik dedi

İster istemez üzülüyorum kim bebegini kaybetmeyi ister ki

Anneme söylemişti öğrwndğinde ama bana söylemedi sonradan söyledi kalp atışını duyalım kesinleşsin diye bekledik dedi

Belkide üzülme diye söylemedi sana

Resmen kendimi sorguluyorum benim yüzümden mi bi kaç akrabam da nazar değdi göze geldin dedi ama kötü bişe yapmadım ki . Rabbim nasip etseydi tüm dünyada duysa olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…