Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hahaha dogru dedin bakk kesinleşsin diye bekledim derim cocuk dogduktan snra söylerim

öyle düşünceli bi insan değildir öyle olsaydı sürekli hamileliğiyle ilgili bişeler anlatmazdı bana

Haklısın herkes bizim gibi düşünceli olmuyor maalesef. Allah bir an önce bizede nasip eder inş. Daha öncesinde hamile kalabiliyorsak şimdi neden bu kadar uğraşsakta kalamıyoruz denemediğim yol kalmadı ya. Kocamın içi dışı keçiboynuzu kürü oldu valla. Bazen bazeen burama kadar geliyor valla. İsyan etmek gibi olmasın ama üzülüyorum, hergün arkadaşlarımın çocuklarıyla çekildiği fotolara bakıp iç geçirmekten sıkıldım. Neyse bugün iyi değilim, senin yazılarını da görünce iyice kötü oldum.

Selam kızlar dün adet olmuştum 9 gün geçmişti bugün Dr gidip tahlil yaptım prolaktin tekrar yükselmiş 101 olmuş galiba önümüzdeki aylarda hamile kalamayacağım

Selam kızlar dün adet olmuştum 9 gün geçmişti bugün Dr gidip tahlil yaptım prolaktin tekrar yükselmiş 101 olmuş galiba önümüzdeki aylarda hamile kalamayacağım
Benimde bu ay yükseldi ne yazık ki düsmesini beklicez canım

Kuzum seni üzmek istemezdim merak etme banada geliyo arada sonra düzeliyorumm sende üzülceksen ağlıcaksan ağla sonra yine dimdik ol ve gül. İmtihanımız zor agır

İyi aksamlar kizlar daha once kan testi yapmistim beta hcg 21 cikmisti 1 hafta sonra tekrar test yaptim yine 21 cikti sonradan 5 e dustu ve bugun adet oldum yani kimyasal gebelik gecirdimadet dongum eskisi gibi mi olacak bilmiyorum 1 hafta gecikmeli adet oldum yeni bat tarihim 3 temmuz beni de ekler misiniz

Canını sıkma kuzum nasibin vaktine esirdir elbet

Cnm bnde yaşadım kimyasal gebelik hiç canını sıkma normal kaldığı döngüde devam eder inş 2.gebeliğin sağlıkla gelsin

Sanmıyorum kuzum Batı bekliyorum hatta bat gelsin enfeksiyon şüphe ediyorum doktora gidecem

Benim de hamilelik belirtilerim arasındaydı. 1 hafta öncesinden başlamıştı. Sonra hamile olduğumu öğrendim. İnş hamilesindir

Benim de hamilelik belirtilerim arasındaydı. 1 hafta öncesinden başlamıştı. Sonra hamile olduğumu öğrendim. İnş hamilesindir
Ahh ahhh keşkeeee inşalllaaaaah
Bata 10 gün varken kan testi yapılmıştı çıkmadı kuzum kasık ağrılarım fazlaydı oda bugün çok az oldu geçti bende enfeksiyon dan şüphelendim

Yok canım deneme dostinex kullandirir doktorun o hızla düşürüyor.. ben soğan kurü yapmıştım o da prolaktinimi yükseltmisti doktorda kızmıstı
Çok kullandım dostinexi başka yol denemek istiyorum tabi daha karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…