hahaha dogru dedin bakkBende birçok arkdşımın hamileliğini öğrendim hepsi paylaştı şuan gayet güzel bi hamilelik geçiriyorlar kuzum evet nazar var ama nasip diye bişeyde var bence yengen çok düşünceli bi insan değil sen hiç takma yoluna devam et bidahaki hamileliğini en son yengen duysun
öyle düşünceli bi insan değildir öyle olsaydı sürekli hamileliğiyle ilgili bişeler anlatmazdı banaBelkide üzülme diye söylemedi sana
Öyle yapayım. SağolunÖyle görünüyor. Bir kaç gün daha bekleyin olmazsa testinizi yenileyin bence
öyle düşünceli bi insan değildir öyle olsaydı sürekli hamileliğiyle ilgili bişeler anlatmazdı bana
Benimde bu ay yükseldi ne yazık ki düsmesini beklicez canımSelam kızlar dün adet olmuştum 9 gün geçmişti bugün Dr gidip tahlil yaptım prolaktin tekrar yükselmiş 101 olmuş galiba önümüzdeki aylarda hamile kalamayacağım
Saraçoğlu kür deneyeceğimBenimde bu ay yükseldi ne yazık ki düsmesini beklicez canım
Yok canım deneme dostinex kullandirir doktorun o hızla düşürüyor.. ben soğan kurü yapmıştım o da prolaktinimi yükseltmisti doktorda kızmıstıSaraçoğlu kür deneyeceğim
Kuzum seni üzmek istemezdimHaklısın herkes bizim gibi düşünceli olmuyor maalesef. Allah bir an önce bizede nasip eder inş. Daha öncesinde hamile kalabiliyorsak şimdi neden bu kadar uğraşsakta kalamıyoruzdenemediğim yol kalmadı ya. Kocamın içi dışı keçiboynuzu kürü oldu valla. Bazen bazeen burama kadar geliyor valla. İsyan etmek gibi olmasın ama üzülüyorum, hergün arkadaşlarımın çocuklarıyla çekildiği fotolara bakıp iç geçirmekten sıkıldım. Neyse bugün iyi değilim, senin yazılarını da görünce iyice kötü oldum.
Canını sıkma kuzum nasibin vaktine esirdir elbetİyi aksamlar kizlar daha once kan testi yapmistim beta hcg 21 cikmisti 1 hafta sonra tekrar test yaptim yine 21 cikti sonradan 5 e dustu ve bugun adet oldum yani kimyasal gebelik gecirdimadet dongum eskisi gibi mi olacak bilmiyorum 1 hafta gecikmeli adet oldum yeni bat tarihim 3 temmuz beni de ekler misiniz
Bence en güzeli bu olur haketmiş artık cnmhahaha dogru dedin bakkkesinleşsin diye bekledim derim cocuk dogduktan snra söylerim
Cnm bnde yaşadım kimyasal gebelik hiç canını sıkma normal kaldığı döngüde devam eder inş 2.gebeliğin sağlıkla gelsinİyi aksamlar kizlar daha once kan testi yapmistim beta hcg 21 cikmisti 1 hafta sonra tekrar test yaptim yine 21 cikti sonradan 5 e dustu ve bugun adet oldum yani kimyasal gebelik gecirdimadet dongum eskisi gibi mi olacak bilmiyorum 1 hafta gecikmeli adet oldum yeni bat tarihim 3 temmuz beni de ekler misiniz
Sanmıyorum kuzum Batı bekliyorum hatta bat gelsin enfeksiyon şüphe ediyorum doktora gidecemHamile misin canım
Sanmıyorum kuzum Batı bekliyorum hatta bat gelsin enfeksiyon şüphe ediyorum doktora gidecem
Ahh ahhh keşkeeeeBenim de hamilelik belirtilerim arasındaydı. 1 hafta öncesinden başlamıştı. Sonra hamile olduğumu öğrendim. İnş hamilesindir
Çok kullandım dostinexi başka yol denemek istiyorum tabi daha karar veremedimYok canım deneme dostinex kullandirir doktorun o hızla düşürüyor.. ben soğan kurü yapmıştım o da prolaktinimi yükseltmisti doktorda kızmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?