Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum seni üzmek istemezdim merak etme banada geliyo arada sonra düzeliyorumm sende üzülceksen ağlıcaksan ağla sonra yine dimdik ol ve gül. İmtihanımız zor agır

Evet canım zor imtihan, inş bunları hatırlayıp bunları yaşadık neler anlattık neler yaptık, bak şimdi kucağımızda bebişimiz deriz:)

Ahh ahhh keşkeeee ❤inşalllaaaaah
Bata 10 gün varken kan testi yapılmıştı çıkmadı kuzum kasık ağrılarım fazlaydı oda bugün çok az oldu geçti bende enfeksiyon dan şüphelendim

10 günde çok erken ama yaa. Benimde negatif çıkmıştı. Taa 1 gün öncesine kadar. 4 gün gecikince hamile olduğumu öğrendim. Allahtan umut kesilmez kuzum

Evet canım zor imtihan, inş bunları hatırlayıp bunları yaşadık neler anlattık neler yaptık, bak şimdi kucağımızda bebişimiz deriz:)
Elbet diyecegiz ama gec ama erken inanıyorum bennn

Mrb hanımlar bugün kontrol vardı kürtajdan 15 gün sonra gel demişti. Lekelerinçm var hala beta 100 lerde. Ultrason ile baktı sorun yok 1 ay korun dedi sadece. Yaştan dolayı. 32 yaşına gircem bu arada. Genetik için ünv araştırma 3 gebelikten sonra yapıyo dedi yaptırabilirsen yaptır dedi ama coraspin hatta iğne başlarız gebe kalınca dedi. Şmdi ben korkuyorum hamile kalmak için çalışmalara başlamak için birde 15 gün oldu kürtaj olalı cinse ilişki için sormayı unuttum ben sorun olur mu acaba.

canım 15 20 gün sonra girebilirsin problem yok bende 15 günden sonra baslamıstım.

Slm kizlar napiyorsunuz ancak aksamlari 5 10 dk lık girebiliyorum çalistiğim için

Çok geçmiş olsun tez vakitte sağlıklı gebeliğin olur inşallah testlerini yaptırmadan gebelik çalışmasına başlama bence çünkü gebelikte yapmıyorlar testleri, benim lekelenmem 17gün sürdü muayenem normaldi doktorum lekelenme bitene kadar ilişki yasak demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…