Kuzum seni üzmek istemezdimmerak etme banada geliyo arada sonra düzeliyorumm sende üzülceksen ağlıcaksan ağla sonra yine dimdik ol ve gül. İmtihanımız zor agır
Ahh ahhh keşkeeee ❤inşalllaaaaah
Bata 10 gün varken kan testi yapılmıştı çıkmadı kuzum kasık ağrılarım fazlaydı oda bugün çok az oldu geçti bende enfeksiyon dan şüphelendim
Allahım Bizlere sağlıklı sıkıntısız gebelikler nasip etsin bizim için ne zaman en doğru zamansa ozaman nasiip etsin ❤10 günde çok erken ama yaa. Benimde negatif çıkmıştı. Taa 1 gün öncesine kadar. 4 gün gecikince hamile olduğumu öğrendim. Allahtan umut kesilmez kuzum
Allahım Bizlere sağlıklı sıkıntısız gebelikler nasip etsin bizim için ne zaman en doğru zamansa ozaman nasiip etsin ❤
güldürdün beni yaBence en güzeli bu olur haketmiş artık cnm
Elbet diyecegiz ama gec ama erken inanıyorum bennnEvet canım zor imtihan, inş bunları hatırlayıp bunları yaşadık neler anlattık neler yaptık, bak şimdi kucağımızda bebişimiz deriz:)
canım 15 20 gün sonra girebilirsin problem yok bende 15 günden sonra baslamıstım.Mrb hanımlar bugün kontrol vardı kürtajdan 15 gün sonra gel demişti. Lekelerinçm var hala beta 100 lerde. Ultrason ile baktı sorun yok 1 ay korun dedi sadece. Yaştan dolayı. 32 yaşına gircem bu arada. Genetik için ünv araştırma 3 gebelikten sonra yapıyo dedi yaptırabilirsen yaptır dedi ama coraspin hatta iğne başlarız gebe kalınca dedi. Şmdi ben korkuyorum hamile kalmak için çalışmalara başlamak için birde 15 gün oldu kürtaj olalı cinse ilişki için sormayı unuttum ben sorun olur mu acaba.
Kanama leken çok sürdü mü cnm peki.canım 15 20 gün sonra girebilirsin problem yok bende 15 günden sonra baslamıstım.
Yok kuzum benim 5 günde kanama da lekelenme de bitmiştiKanama leken çok sürdü mü cnm peki.
çalışmak iyi gelir canım kafanı dağıtır hem nasıl gidiyoSlm kizlar napiyorsunuz ancak aksamlari 5 10 dk lık girebiliyorum çalistiğim için
Çok geçmiş olsun tez vakitte sağlıklı gebeliğin olur inşallahMrb hanımlar bugün kontrol vardı kürtajdan 15 gün sonra gel demişti. Lekelerinçm var hala beta 100 lerde. Ultrason ile baktı sorun yok 1 ay korun dedi sadece. Yaştan dolayı. 32 yaşına gircem bu arada. Genetik için ünv araştırma 3 gebelikten sonra yapıyo dedi yaptırabilirsen yaptır dedi ama coraspin hatta iğne başlarız gebe kalınca dedi. Şmdi ben korkuyorum hamile kalmak için çalışmalara başlamak için birde 15 gün oldu kürtaj olalı cinse ilişki için sormayı unuttum ben sorun olur mu acaba.
O adet oldu diye biliyorumMerveKA dan haber varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?