Valla cnm bu ay cok umutluyum belirtiler hisediyorum ama belki de folik asitin yannetlikleri olabilir de diyorum kendimi umutlandirmamaya calisiyorum bakalimson 13 gün o zaman belli olacak sende durum ne cnmçalışmak iyi gelir canım kafanı dağıtır hem nasıl gidiyo
Allah razı olsun canımKizlar sabah ezanında hepimiz için dua ettimyarin yani bugun 6 haziran bat günüm 28 yada 29 gunde bir oluyorum haftasonu insallah olmam
eveettttt
rabbim güzel sonuclar almanı nasip etsin kuzummKizlarrr dua edin bugün 2. Aşılamam oluyor
yumurtlama oldu mu kuzummValla cnm bu ay cok umutluyum belirtiler hisediyorum ama belki de folik asitin yannetlikleri olabilir de diyorum kendimi umutlandirmamaya calisiyorum bakalimson 13 gün o zaman belli olacak sende durum ne cnm
Gözün aydın canımm Rabbim sağlıklı şekilde doğmasını da nasip etsinn:) 739 bhcg :) :)
Allah razı olsun inşallah sizlere hepinize de nasip etsin. Bat 1 hazirandı. Okuyıdum bazen mesajlarınızı ama buralara baktıkça hiç aklımdan çıkaramıyodum biraz uzak kalmak istemiştim kuzum.Gözün aydın canımm Rabbim sağlıklı şekilde doğmasını da nasip etsinnbat tarihincneydi belirtilerin var mıydı :)
Bebeğin yerleşiyomyş demekki annesi. Cok iyi yapmışsınn :)Allah razı olsun inşallah sizlere hepinize de nasip etsin. Bat 1 hazirandı. Okuyıdum bazen mesajlarınızı ama buralara baktıkça hiç aklımdan çıkaramıyodum biraz uzak kalmak istemiştim kuzum.
Adetimin ilk günü kahverengi lekelenme ve akıntı oldu 5 gün sürdü. Az az oluyodu ama bitmiyodu. Öyle soğan kürü yapmayı planlıyodum ne olur ne olmaz sabah test yapıp öyle yaparım kürü diye düşündüm sabah uyanıp yaptım çok şükür çift çizgiyi gördüm :) hastaneye gidip kan verdim öyle işte :) sancı tam adet sancısı gibi. Arada bir gelen sancı ve göğüs ağrısı var onun dışında bi belirti yok canım ya ishal oldum bide sanırım o da ondan :)
Söylediğim gibi yazmasamda bazen girip okuyodum hepinize dua ediyorum. İnşallah nasip eder rabbim. Yıpratmayın kendinizi lütfen.
Bi şey yapmadım gebelik için şükür kendiliğinden oldu. Bir gün durup diğer günü değerlendirdik. Adetin 11. 13. Ve 15.günlerini.
Rabbim hepinize nasip etsin
Allah razı olsun canım inşallah bizlere de nasip olur dualarında eksik etme bizi deBelki faydası olur yazmak istedim :)
Canım ultrasonda bisi cıkmamasına sevindim.. bence hem fizyolojik hem de psikolojik olarak kendi iyi hissettiğin zaman bebek çalışmalarına başla.. Allah en hayırlı vakitte bebeğini nasip etsin insallahMrb hanımlar bugün kontrol vardı kürtajdan 15 gün sonra gel demişti. Lekelerinçm var hala beta 100 lerde. Ultrason ile baktı sorun yok 1 ay korun dedi sadece. Yaştan dolayı. 32 yaşına gircem bu arada. Genetik için ünv araştırma 3 gebelikten sonra yapıyo dedi yaptırabilirsen yaptır dedi ama coraspin hatta iğne başlarız gebe kalınca dedi. Şmdi ben korkuyorum hamile kalmak için çalışmalara başlamak için birde 15 gün oldu kürtaj olalı cinse ilişki için sormayı unuttum ben sorun olur mu acaba.
Canım bana neler neler dedilerBen zaten biri benim icin kötü düşünür diye düşünsem kimseyle paylasmam. Ama benim arkamdan böyle söylemesi üzdü. Ben öyle yapmısım düsük olmus ya alan da Allah veren de. Benim elimden ne gelir
Bat " b"eklenen "a"det "t"arihi bende burda öğrendim canım yani Haziran'da adeti ne zaman vekliyorsan onu yazmalısın 28 gün sonra mi 35 gün sonra mi adet oluyorsun gibiMerhabalar benide yazarmısınız :) en son gördüğüm bat tarihim 20.05.2020
Çok sağol kuzum yanlış anlamışımBat " b"eklenen "a"det "t"arihi bende burda öğrendim canım yani Haziran'da adeti ne zaman vekliyorsan onu yazmalısın 28 gün sonra mi 35 gün sonra mi adet oluyorsun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?