- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
Adet oldu ama bidaha girmedi kkO adet oldu diye biliyorum
Ne kadar kırıcı olduklarını keşke anlayabilselerCanım bana neler neler dediler
Sınavlarım varmış stres yapmışım düşmüş
Adliyede çalışıyormuşum çok gergin ortammış düşmüş vs vs
Yani suçlu benim
Halbuki bilmiyorlar ki ben öğrendiğimde haftasına göre 2 hafta geriden geliyordu. Ben ne üzüntüler çekiyordum
Anlamayacağını bilmeme rağmen bebeğimle konuşuyordum hadi sen güçlüsün, toparlayacaksın anneni bırakmayacaksın diyordum....
Dışarıdan konuşmak ne kadar basit anneyi suçlamak ne kadar da kolay...
Tebrik ederim. Kahverengi mi pembe mi geldi lekelenme? Bir de bat günü mü geldi yoksa öncesinde mi?
Rabbim hayırlısını versinKizlarrr dua edin bugün 2. Aşılamam oluyor
Merhabalar,güncel durumunuz nedir? Benim de bat 6haziran yani bugün:)beklemedeyim. 2gündür hafif hafif peçeteye bir şeyler geliyor ama günde 1 ya da 2kezKizlar sabah ezanında hepimiz için dua ettimyarin yani bugun 6 haziran bat günüm 28 yada 29 gunde bir oluyorum haftasonu insallah olmam
Allah razı olsun çok teşekkür ederim sizlere de nasip etsin hayırlısıyla. Aslında yumurtlamadan 10 gün sonra falan peçetede çok azıcık mercimek tanesi kadar diyebilirim pembe bi leke gördüm. Ama önceki adetim de biraz sıkıntılı geçmişti bide belirti değildir diye hiç üzerinde durmadım onlara bağladım. Umıtlanmamak adına :) sonraki kahverengi lekelenme aynen bat ta geldi. Yani 1inde olması gerekiyodu 31 inde geldi bazen olabiliyor günü gününe olmuyo sonuçta. Normal adet sancısı vardı yine her zaman olan göğüs hassasiyeti. Farklı hiçbir belirti görmedim. 4 buçuk gün neredeyse geldi kahverengi lekelenme. Doktor normal dedi. Tabi henüz keseyi görmedik. Umarım yolundadır her şey :)Tebrik ederim. Kahverengi mi pembe mi geldi lekelenme? Bir de bat günü mü geldi yoksa öncesinde mi?
Anlamazlar yaşamadıkça anlamazlarNe kadar kırıcı olduklarını keşke anlayabilseler
bi önceki adetin nasıldı canımAllah razı olsun çok teşekkür ederim sizlere de nasip etsin hayırlısıyla. Aslında yumurtlamadan 10 gün sonra falan peçetede çok azıcık mercimek tanesi kadar diyebilirim pembe bi leke gördüm. Ama önceki adetim de biraz sıkıntılı geçmişti bide belirti değildir diye hiç üzerinde durmadım onlara bağladım. Umıtlanmamak adına :) sonraki kahverengi lekelenme aynen bat ta geldi. Yani 1inde olması gerekiyodu 31 inde geldi bazen olabiliyor günü gününe olmuyo sonuçta. Normal adet sancısı vardı yine her zaman olan göğüs hassasiyeti. Farklı hiçbir belirti görmedim. 4 buçuk gün neredeyse geldi kahverengi lekelenme. Doktor normal dedi. Tabi henüz keseyi görmedik. Umarım yolundadır her şey :)
Mwrhana canim suanda gelen giden yok ama gun daha bitmedinhic belli olmazRabbim hayırlısını versin
Merhabalar,güncel durumunuz nedir? Benim de bat 6haziran yani bugün:)beklemedeyim. 2gündür hafif hafif peçeteye bir şeyler geliyor ama günde 1 ya da 2kez
Öyle canım. Bizi bi biz anlarız. Ama böyle sanki suc bizimmiş gibi üstümüze atılması cok üzücü. Kim ister bebegini kaybetmeyiAnlamazlar yaşamadıkça anlamazlar
Ki yaşatmasın Allah kimseye
Benimde bu sefer bi değişik geldi asla sökülemedim hatta testte yaptım ama negatiftii. İnşallah bende bu sefer hamile kalırım bebiş içindir bu düzensizlikler :)Canım yine kahverengi lekelenme oldu ilk 3 hatta 4 güne yakın . Sonra düzelmişti
Ayy inşallah inşallahBenimde bu sefer bi değişik geldi asla sökülemedim hatta testte yaptım ama negatiftii. İnşallah bende bu sefer hamile kalırım bebiş içindir bu düzensizlikler :)
Inşallah kuzum inşallah bebişe hazırlıktır bunlar, bence öyleBenimde bu sefer bi değişik geldi asla sökülemedim hatta testte yaptım ama negatiftii. İnşallah bende bu sefer hamile kalırım bebiş içindir bu düzensizlikler :)
Bunu anlayamazlarÖyle canım. Bizi bi biz anlarız. Ama böyle sanki suc bizimmiş gibi üstümüze atılması cok üzücü. Kim ister bebegini kaybetmeyi
Allah büyüktür canım inşallah öyledir. Senin nasıl gidiyor bakalımm :)Inşallah kuzum inşallah bebişe hazırlıktır bunlar, bence öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?