- 12 Mayıs 2020
- 476
- 1.004
- 28
Ben okumuyodum çalışmıyodum evde oturuyodum ağır bişe yapmadım stres yapmadım ama oldu. Buna bağlamak cok sacma. Benim kuzenimin eşinin de ilk hamile oldugunu hemen hepimiz öğrnmiştik 1 aylıkken. Kızın hamileliği çok stresli geçti ailevi nedenlerle hatta hamileyken banyoda bayılıp düştü evde tekmiş kimse farketmedi ayılınca kendi sürüne sürüne cıkmıs banyodan ama hiçbirşey olmadı. Diyorum ya nasip Rabbimiz izin vermezse adım dahi atamayızBunu anlayamazlar
Şunu diyorlar resmen
Okuma, çalışma, evde otur
Ha bir de bana ne yaparsan yap sadece torunuma iyi bak demişlerdi
Bu laf kulaklarımdan hala çıkmıyor
Bunca laf söyleyenlere hiçbir şey olmamış gibi güler yüzlü olmanı ve yemek şu bu yapman bekleniyor
tamam kuzum yazıyorummmAzze tarihimi yazmayı unutmuşsun 27.06
Niye çiçeğimmmSon 5 gün içimi bi huzursuzluk bi umutsuzluk kapladı.
Niye çiçeğimmm
Sabırlı olalımm. Erken öğrenipp eline ne geçicekkii? Hep strese gircen. Bence her zaman adetin geçmesini bekle en azından adet gününü kuzumTest yaptım 6 gün erken olandan. Hayali çizgi bile yok.. geçen ayda aynısı oldu.
Gece rüya gördüm testim çift çizgiydi umutlandım sabah erkenden kalkıp eczaneye koştum erken test aldım ama çıkmadı..
Yapmıyorsun değil mi, sakın yapma senin canını acıtanlara..Bunu anlayamazlar
Şunu diyorlar resmen
Okuma, çalışma, evde otur
Ha bir de bana ne yaparsan yap sadece torunuma iyi bak demişlerdi
Bu laf kulaklarımdan hala çıkmıyor
Bunca laf söyleyenlere hiçbir şey olmamış gibi güler yüzlü olmanı ve yemek şu bu yapman bekleniyor
Şimdilik iyiyim canım umarım içerde her şey yolundadır Salı günü belli olacak durum,merakla bekliyoruz eşimle çatladık çatlayacağızAllah büyüktür canım inşallah öyledir. Senin nasıl gidiyor bakalımm :)
Haklısııin canım ya. Çok zor beklemek sabretmek.Sabırlı olalımm. Erken öğrenipp eline ne geçicekkii? Hep strese gircen. Bence her zaman adetin geçmesini bekle en azından adet gününü kuzum
Hayırlı olsun kuzum allah analı-babalı büyütsün çok mutlu oldumAllah razı olsun inşallah sizlere hepinize de nasip etsin. Bat 1 hazirandı. Okuyıdum bazen mesajlarınızı ama buralara baktıkça hiç aklımdan çıkaramıyodum biraz uzak kalmak istemiştim kuzum.
Adetimin ilk günü kahverengi lekelenme ve akıntı oldu 5 gün sürdü. Az az oluyodu ama bitmiyodu. Öyle soğan kürü yapmayı planlıyodum ne olur ne olmaz sabah test yapıp öyle yaparım kürü diye düşündüm sabah uyanıp yaptım çok şükür çift çizgiyi gördüm :) hastaneye gidip kan verdim öyle işte :) sancı tam adet sancısı gibi. Arada bir gelen sancı ve göğüs ağrısı var onun dışında bi belirti yok canım ya ishal oldum bide sanırım o da ondan :)
Söylediğim gibi yazmasamda bazen girip okuyodum hepinize dua ediyorum. İnşallah nasip eder rabbim. Yıpratmayın kendinizi lütfen.
Bi şey yapmadım gebelik için şükür kendiliğinden oldu. Bir gün durup diğer günü değerlendirdik. Adetin 11. 13. Ve 15.günlerini.
Rabbim hepinize nasip etsin
İşte bunu algılayamıyor bizden önceki nesil anlayabilseler hiç sorun kalmayacakBen okumuyodum çalışmıyodum evde oturuyodum ağır bişe yapmadım stres yapmadım ama oldu. Buna bağlamak cok sacma. Benim kuzenimin eşinin de ilk hamile oldugunu hemen hepimiz öğrnmiştik 1 aylıkken. Kızın hamileliği çok stresli geçti ailevi nedenlerle hatta hamileyken banyoda bayılıp düştü evde tekmiş kimse farketmedi ayılınca kendi sürüne sürüne cıkmıs banyodan ama hiçbirşey olmadı. Diyorum ya nasip Rabbimiz izin vermezse adım dahi atamayız
Eşinin anne ve babasıysa, eşine olan sevgin ve saygından maalesef yapıyorsun canımYapmıyorsun değil mi, sakın yapma senin canını acıtanlara..
Şimdilik iyiyim canım umarım içerde her şey yolundadır Salı günü belli olacak durum,merakla bekliyoruz eşimle çatladık çatlayacağız
Insallah hep güzel haberler paylaşırız hepimiz buradan
Tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah canım:) 739 bhcg :) :)
Kuzum merhaba benide yazarmısın? :)Sabırlı olalımm. Erken öğrenipp eline ne geçicekkii? Hep strese gircen. Bence her zaman adetin geçmesini bekle en azından adet gününü kuzum
merak etme canım herşey yolundadır inşallah güzel güzel hamileliğin tadını çıkar :)Şimdilik iyiyim canım umarım içerde her şey yolundadır Salı günü belli olacak durum,merakla bekliyoruz eşimle çatladık çatlayacağız
Insallah hep güzel haberler paylaşırız hepimiz buradan
yazarım tabi canım bat neKuzum merhaba benide yazarmısın? :)
Teşekkür ederim :) 20.06.2020 kuzum bende polikistlik over var 2 yıla yakındır deniyoruz bu sefer soğan kürüne bailadım 6.günüm daha bırakmadan bitircen inşallah belki güzel haber duyarımyazarım tabi canım bat ne
Allah büyüktür canım inşallshh olurrTeşekkür ederim :) 20.06.2020 kuzum bende polikistlik over var 2 yıla yakındır deniyoruz bu sefer soğan kürüne bailadım 6.günüm daha bırakmadan bitircen inşallah belki güzel haber duyarım
İnşallah kuzum allah gerçekten evlat isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsinAllah büyüktür canım inşallshh olurr
Adetinden kaç gün geçmişti kuzum ya da yumurtlamanın kaçıncı günü:) 739 bhcg :) :)
Neden korkuyorsun ki canım bence bu artış normal hep 2 katı artarKızlar bana bi akıl verin. Salı bthcg 48-perşembe 129- cumartesi 356 çıktı. Fazla artması korkutuyo beni normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?