Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben okumuyodum çalışmıyodum evde oturuyodum ağır bişe yapmadım stres yapmadım ama oldu. Buna bağlamak cok sacma. Benim kuzenimin eşinin de ilk hamile oldugunu hemen hepimiz öğrnmiştik 1 aylıkken. Kızın hamileliği çok stresli geçti ailevi nedenlerle hatta hamileyken banyoda bayılıp düştü evde tekmiş kimse farketmedi ayılınca kendi sürüne sürüne cıkmıs banyodan ama hiçbirşey olmadı. Diyorum ya nasip Rabbimiz izin vermezse adım dahi atamayız

Niye çiçeğimmm

Test yaptım 6 gün erken olandan. Hayali çizgi bile yok.. geçen ayda aynısı oldu.
Gece rüya gördüm testim çift çizgiydi umutlandım sabah erkenden kalkıp eczaneye koştum erken test aldım ama çıkmadı..

Sabırlı olalımm. Erken öğrenipp eline ne geçicekkii? Hep strese gircen. Bence her zaman adetin geçmesini bekle en azından adet gününü kuzum

Yapmıyorsun değil mi, sakın yapma senin canını acıtanlara..
Allah büyüktür canım inşallah öyledir. Senin nasıl gidiyor bakalımm :)
Şimdilik iyiyim canım umarım içerde her şey yolundadır Salı günü belli olacak durum,merakla bekliyoruz eşimle çatladık çatlayacağız
Insallah hep güzel haberler paylaşırız hepimiz buradan

Hayırlı olsun kuzum allah analı-babalı büyütsün çok mutlu oldum

İşte bunu algılayamıyor bizden önceki nesil anlayabilseler hiç sorun kalmayacak
Eşinin anne ve babasıysa, eşine olan sevgin ve saygından maalesef yapıyorsun canım
Ha laf da sokuyorum o da ayrı.

Şimdilik iyiyim canım umarım içerde her şey yolundadır Salı günü belli olacak durum,merakla bekliyoruz eşimle çatladık çatlayacağız
Insallah hep güzel haberler paylaşırız hepimiz buradan
merak etme canım herşey yolundadır inşallah güzel güzel hamileliğin tadını çıkar :)

Teşekkür ederim :) 20.06.2020 kuzum bende polikistlik over var 2 yıla yakındır deniyoruz bu sefer soğan kürüne bailadım 6.günüm daha bırakmadan bitircen inşallah belki güzel haber duyarım
Allah büyüktür canım inşallshh olurr

Kızlar bana bi akıl verin. Salı bthcg 48-perşembe 129- cumartesi 356 çıktı. Fazla artması korkutuyo beni normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…