Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 katından fazla artmış ya mol gebelik falan diye okudum da
Yok kuzum onda cok daha fazla artıyor. Senin artışın gayet normal ilk gunlerde boyle fazla artıyor sonra artış yavaşlıyor, keseye ne zaman bakacak

Sen kalp atışını duydun mu bu arada kuzu
Duydum canım çok şükür ama perinatologa gidicem riskli olduğum için dojtor 2 hafta sonra gel seni sevk edicem dedi ayın 18 inde gidicem bakalım inşaallah bu bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza inşaallah

Yok kuzum onda cok daha fazla artıyor. Senin artışın gayet normal ilk gunlerde boyle fazla artıyor sonra artış yavaşlıyor, keseye ne zaman bakacak
Cuma günü bakarız dedi kuzum belki erken de olabilir ama içimde hep bi tedirginlik var

Ayy bin kere maşallahhh tam 8 haftalık mı şimdi ayy inşallah kucağına alırsın sağ salim

Cuma günü bakarız dedi kuzum belki erken de olabilir ama içimde hep bi tedirginlik var
Stres yapma lütfen kuzum cuma günü güzel haberlerle gelceksin bebis bunları hissediyor kafanı bunlarla doldurma guzel şeyler düşün

Canlar selam. Az önce doktordan geldim. Bana progestan hap verdi. Kullanan var mi daha önce?

Canlar selam. Az önce doktordan geldim. Bana progestan hap verdi. Kullanan var mi daha önce?
Ben hamileyken 5 ay kullandım düşük tehlikem vardı eşi aşağıdaydı bebeğin. Sabah ve aksam bir tane
Ağızdan alınca başım dönüyordu. Fitil yaparak sorun çözüldü aynı etkiyi sağlıyor

Ben de prospektüsü okudum korktum. İşe araba kullanarak gidiş geliş yapıyorum. Uyku, sersemlik, baş dönmesi filan... Doktor çok aydınlatmadı beni. 16. Gün başla sabah akşam iç dedi. Aç mı tok mu onu bile demedi. Küçücük bir şey, fitil olarak zor olmuyor mu uygulaması?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…