Canım çok tebrik ederim sağlıkla gelsin bebişin inşallah:)Canım yine kahverengi lekelenme oldu ilk 3 hatta 4 güne yakın . Sonra düzelmişti
Yani biraz açık olacak ama anlatayım canım özel bölgeni az tükürüklersen. İlacına az elinde ısıtırsan kolayca fitil yapabilirsin yaptıktan sonra hemen kalkma çıkmasın. Eridikten sonra fazlası akıyor zaten bana Dr direk boyle anlatmıştı. Bu şekilde hiçbir yan etki yok gayet rahat hiç korkma ben tok karna yapıyordum ama vajinal olduğu için farketmeyedebilir.Ben de prospektüsü okudum korktum. İşe araba kullanarak gidiş geliş yapıyorum. Uyku, sersemlik, baş dönmesi filan... Doktor çok aydınlatmadı beni. 16. Gün başla sabah akşam iç dedi. Aç mı tok mu onu bile demedi. Küçücük bir şey, fitil olarak zor olmuyor mu uygulaması?
Merhaba canım o konu hakkında bilgim yok ama nasılsın naptın yazmışmıydın görmedim mi acaba eşin test verecekti senin de hormonun biri mi yüksek demiştinCanlar selam. Az önce doktordan geldim. Bana progestan hap verdi. Kullanan var mi daha önce?
Sabah akşam iç dedi bana doktor. Sabah erken kalkıp işe gidiyorum maalesef. Fitil yapıp bekleyemem ama sabah içsem, akşam fitil yapsam çok mu saçma olur ki?Yani biraz açık olacak ama anlatayım canım özel bölgeni az tükürüklersen. İlacına az elinde ısıtırsan kolayca fitil yapabilirsin yaptıktan sonra hemen kalkma çıkmasın. Eridikten sonra fazlası akıyor zaten bana Dr direk boyle anlatmıştı. Bu şekilde hiçbir yan etki yok gayet rahat hiç korkma ben tok karna yapıyordum ama vajinal olduğu için farketmeyedebilir
Merhaba kuzum, eşim ürolojiye gitti ya kan vermedi. Sperm de daha vermedi. Bu hafta içi gider belki. Benim de yalancı yükseklik çıktı prolaktinde ama tsh işte azıcık yüksek.Merhaba canım o konu hakkında bilgim yok ama nasılsın naptın yazmışmıydın görmedim mi acaba eşin test verecekti senin de hormonun biri mi yüksek demiştin
Kızlar Allah sabır versin zor süreç yapması zor olunca ki süreç zor ah biz kadınlar neler cekiuoruz :)) kendinizi hep iyiye götürün moralinize dikkat edin stres etmeyin güzel şeyler hayat edin hep lütfenValla öylr 9 ay nasıl geçecek Allahım yar ve yardımcımız olsun
Anladım kuzum. Allah iyiliğini versinMerhaba kuzum, eşim ürolojiye gitti ya kan vermedi. Sperm de daha vermedi. Bu hafta içi gider belki. Benim de yalancı yükseklik çıktı prolaktinde ama tsh işte azıcık yüksek.
Cnm dene bir kaç gün yan etki hissedersen eğer sabahları 5 dk erken uyan yap oyle yataktan çık mecbur benim aşırı basım dönüyordu yürüyemiyordumSabah akşam iç dedi bana doktor. Sabah erken kalkıp işe gidiyorum maalesef. Fitil yapıp bekleyemem ama sabah içsem, akşam fitil yapsam çok mu saçma olur ki?bu arada prolaktinim en son 71 çıktı ya, makroprolaktin diye başka bir test yaptık, ona göre yalancı yüksek çıktı. Çok sevindim
Doğduktan sonrada devam etcek anlasılamBu stres hiç bitmez valla Allahım hep hayırlısını güzelini nasip etsinsen nasılsın kuzum
İlk defa kendime iğne vuruyprum vajinal jel kullanıyprum kan sulandırıcı ilaçlar falan derken dengem de şaştı. Şikayet etmiyorum asla veren Allaha bin şükür her şeyi çekmeye razıyım ama yeter ki sağlıklı olsun tek dileğim oKızlar Allah sabır versin zor süreç yapması zor olunca ki süreç zor ah biz kadınlar neler cekiuoruz :)) kendinizi hep iyiye götürün moralinize dikkat edin stres etmeyin güzel şeyler hayat edin hep lütfen
Ahh benim kuzum ya demiştin diş çektirmeni. Geçmedi mi hala yaaa diş ağrısı da çok zordur Allah şifa versin hemenDoğduktan sonrada devam etcek anlasılam. Kuzum benim disim kırıldı onu cektirdim hala ağrısı var onunla uğrasıyorum bir süru ağrı kesicide ictim bu ay dan komple umidim kalmadı
Sagolasın canımAhh benim kuzum ya demiştin diş çektirmeni. Geçmedi mi hala yaaa diş ağrısı da çok zordur Allah şifa versin hemen
Çok teşekkür ederim yavrumAnladım kuzum. Allah iyiliğini versinbu konu hakkımda pek fikrim yok yorum yapamıyorum o yüzden yapılması gerekeni yapacağını biliyorum
Benim de kesin dönerCnm dene bir kaç gün yan etki hissedersen eğer sabahları 5 dk erken uyan yap oyle yataktan çık mecbur benim aşırı basım dönüyordu yürüyemiyordumherkeste aynı etki olmaz heralde e birde gebeliğim onda yeniydi belki onun da etkisi olmuştur. Gözün aydın hadi boşa üzüldün canım
Kuzum yaa değerlerle ilgili benim inan hiç bilgim yok seni yanlış yönlendirmek istemem. Progestan ı da gebeliğin ilk ayında kanamam olduğu için düşük tehlikesine karsı vermişti drÇok teşekkür ederim yavrum ❤❤
Benim de kesin dönerota boka hassas olan bir bünyem var şeyi de sorayım sana. Tsh normal sınırı 4,2. Benim 4,59. Aman aman yüksek değil. Zaten daha önceki testlerde de hep 2 filan. İlk defa böyle sınırın biraz üstünde çıktı. Az önce doktora gösterdim ilaç filan vermedi. Çok ilgilenmedi de zaten de neyse, ilaç kullanmadan düşer mi ki bu tsh? Bu hafta içi sabah işe gitmeden bir kez daha kan vereyim diyorum sağlık ocağına. Madem prolaktin yalancı yüksek çıktı belki tsh da bir kez daha ölçülse iyi olur. hep şu kullandığım kürler yüzünden geldi başıma gelenler
Tamam yavrum, sağ olasın. En iyi konu açayım benKuzum yaa değerlerle ilgili benim inan hiç bilgim yok seni yanlış yönlendirmek istemem. Progestan ı da gebeliğin ilk ayında kanamam olduğu için düşük tehlikesine karsı vermişti dr
O zaman değerlerimde skntı yoktu kansızlık kan sulandırıcı fln kullanıyordum
Aynen canım düzelir inşallahTamam yavrum, sağ olasın. En iyi konu açayım ben
Canım tsh 4.59 gebelik düşündüğün icin yüksek dahiliye yada endokrinciye görünmen lazım düsük doz tiroid ilacı sana yazar ki yazmalıda gebelige engelliyor bu durum tsh yuksek olunca prolaktininde yukseliyor prolaktinde süt hormonu deniliyor o da gebelik olusmasına engel oluyor.. kendi kendine düşmez ilac kullan doktora gidip kilona ve yaşına gore dozu ayarlansınÇok teşekkür ederim yavrum ❤❤
Benim de kesin dönerota boka hassas olan bir bünyem var şeyi de sorayım sana. Tsh normal sınırı 4,2. Benim 4,59. Aman aman yüksek değil. Zaten daha önceki testlerde de hep 2 filan. İlk defa böyle sınırın biraz üstünde çıktı. Az önce doktora gösterdim ilaç filan vermedi. Çok ilgilenmedi de zaten de neyse, ilaç kullanmadan düşer mi ki bu tsh? Bu hafta içi sabah işe gitmeden bir kez daha kan vereyim diyorum sağlık ocağına. Madem prolaktin yalancı yüksek çıktı belki tsh da bir kez daha ölçülse iyi olur. hep şu kullandığım kürler yüzünden geldi başıma gelenler
Canım az önce kadın doğumdan geldim işte. Baktı sorun değil dedi. Önceki testlerimi biliyorum hep 2lerdeydi. İlk defa 4,59 çıktı. Kadın doğum yalnızca progestan verdi. O da ara lekelenmelerim var diye. Tsh için hiç tınmadı bile. Prolaktinim zaten yalancı yükseklik çıktı çok şükürCanım tsh 4.59 gebelik düşündüğün icin yüksek dahiliye yada endokrinciye görünmen lazım düsük doz tiroid ilacı sana yazar ki yazmalıda gebelige engelliyor bu durum tsh yuksek olunca prolaktininde yukseliyor prolaktinde süt hormonu deniliyor o da gebelik olusmasına engel oluyor.. kendi kendine düşmez ilac kullan doktora gidip kilona ve yaşına gore dozu ayarlansın
Yok yok gitmez boşa depo yapıyosundur öyle düşünme. Tez zamanda geçer inşallahSagolasın canım, aynen gecmedi hala ilk defa böyle oldum daha zorlu cekimlerden sonra bile bu kadar agrı olmamıştı acaba güzelmi cekemedi diyorum... doktorun verdigi vitaminleri içiyorum birsüru onlarda boşa gidiyor gibi geliyor bu ay ne yapsam şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?