- 28 Eylül 2015
- 5.427
- 15.296
- 248
Kuzum benim de fazla fazla arttı hatta görümcemin 1800 olduğu hafta benim 9232 çıkmıştı düzgün artsın yeter sen korkmaKızlar bana bi akıl verin. Salı bthcg 48-perşembe 129- cumartesi 356 çıktı. Fazla artması korkutuyo beni normal mi acaba
Ne için verdi sana canım klomen ya da aşılama mi düşük için mi adet olmak için miBen de prospektüsü okudum korktum. İşe araba kullanarak gidiş geliş yapıyorum. Uyku, sersemlik, baş dönmesi filan... Doktor çok aydınlatmadı beni. 16. Gün başla sabah akşam iç dedi. Aç mı tok mu onu bile demedi. Küçücük bir şey, fitil olarak zor olmuyor mu uygulaması?
laboquick ve innovita iyi diye biliyorum canımgecen ay ovulasyon testsiz kendimce hesaplayarak yapmaya calıstım
bu ay ovulasyon testi olsam mı bir de hangisi güvenilirdir sizce
Kuzum hiçbiri için. Ara lekelenme yaşıyorum 2-3 aydır, ayın 3 haftası kanıyorum ben dedim. Ultrasonla baktı, problem yok ama bir Progestan verelim dedi.Ne için verdi sana canım klomen ya da aşılama mi düşük için mi adet olmak için mi
laboquick ve innovita iyi diye biliyorum canım
Hmm insallah fayda eder canım yaa. 16. Gün başlayınca kaç gün kullanacaksin ki ne zaman bırak dedi. Ağızdan bir dene bana ilk gebeligimde fitil olarak bile kullansam felaket midem bulaniyordu gebelikten de olabilir tabi ikinci de düşük oldu ama hiç mide bulantısı yapmadı ilaç banaKuzum hiçbiri için. Ara lekelenme yaşıyorum 2-3 aydır, ayın 3 haftası kanıyorum ben dedim. Ultrasonla baktı, problem yok ama bir Progestan verelim dedi.
Canım 3 kadın doğumcu degistim 3 üds bu değere yüksek dedi tsh ı çok önemserler aslında senin doktorun niye önemsemediki başka bir doktorada danış derimCanım az önce kadın doğumdan geldim işte. Baktı sorun değil dedi. Önceki testlerimi biliyorum hep 2lerdeydi. İlk defa 4,59 çıktı. Kadın doğum yalnızca progestan verdi. O da ara lekelenmelerim var diye. Tsh için hiç tınmadı bile. Prolaktinim zaten yalancı yükseklik çıktı çok şükür
Insallah canım benimYok yok gitmez boşa depo yapıyosundur öyle düşünme. Tez zamanda geçer inşallah
Naptın canimCanim betaya baktirdim bugun 0.37. Yarin doktor ne diyecek bakalim insallah kist yoktur
Hayırlı olsun kuzum allah analı-babalı büyütsün çok mutlu oldum
Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım. Sizlere de kısmet olsun inşallah tüm gönlümde söylüyorum :)Tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah canım
Adetim 6 gün geçti canım döngüm 21 gün. Sat a göre 4+5 günlükAdetinden kaç gün geçmişti kuzum ya da yumurtlamanın kaçıncı günü
Gebelik testi yaptın mı tekrar canımBugun itibariyle 12 gün gecikti adetim kızlar.
Pazartesi günü kan testi yaptircam yine. Bakalım geç döllenme mi yoksa sadece gecikme mi
Allah razı olsun canım çok teşekkür ediyorum :) rabbim hepinize de nasip etsin. :) inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize de :)Canım çok tebrik ederim sağlıkla gelsin bebişin inşallah:)
3 gün önce yaptım negatiftiGebelik testi yaptın mı tekrar canım
Ayyy sağol kuzum ya inşallah bir sıkıntı yokturKuzum benim de fazla fazla arttı hatta görümcemin 1800 olduğu hafta benim 9232 çıkmıştı düzgün artsın yeter sen korkma☺
Kan vermeden önce yine bir gebelik testi yap istersen adete yakın yumurtladıysan falan ancak idrarda çıkar, inşallah gebelik vardır3 gün önce yaptım negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?