Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gecen ay ovulasyon testsiz kendimce hesaplayarak yapmaya calıstım
bu ay ovulasyon testi olsam mı bir de hangisi güvenilirdir sizce

Kızlar bana bi akıl verin. Salı bthcg 48-perşembe 129- cumartesi 356 çıktı. Fazla artması korkutuyo beni normal mi acaba
Kuzum benim de fazla fazla arttı hatta görümcemin 1800 olduğu hafta benim 9232 çıkmıştı düzgün artsın yeter sen korkma

Ne için verdi sana canım klomen ya da aşılama mi düşük için mi adet olmak için mi

Ne için verdi sana canım klomen ya da aşılama mi düşük için mi adet olmak için mi
Kuzum hiçbiri için. Ara lekelenme yaşıyorum 2-3 aydır, ayın 3 haftası kanıyorum ben dedim. Ultrasonla baktı, problem yok ama bir Progestan verelim dedi.

Kuzum hiçbiri için. Ara lekelenme yaşıyorum 2-3 aydır, ayın 3 haftası kanıyorum ben dedim. Ultrasonla baktı, problem yok ama bir Progestan verelim dedi.
Hmm insallah fayda eder canım yaa. 16. Gün başlayınca kaç gün kullanacaksin ki ne zaman bırak dedi. Ağızdan bir dene bana ilk gebeligimde fitil olarak bile kullansam felaket midem bulaniyordu gebelikten de olabilir tabi ikinci de düşük oldu ama hiç mide bulantısı yapmadı ilaç bana

Canım 3 kadın doğumcu degistim 3 üds bu değere yüksek dedi tsh ı çok önemserler aslında senin doktorun niye önemsemediki başka bir doktorada danış derim

Bugun itibariyle 12 gün gecikti adetim kızlar.
Pazartesi günü kan testi yaptircam yine. Bakalım geç döllenme mi yoksa sadece gecikme mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…