Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sürekli ayetel kürsi okudum. Her namazdan sonra uyrken bulaşık yıkarken. Duştan çıkarken. Besmeleyi daha fazla çektim günlük işlerimi yaparken. Aklınızda bulunsun. Allah nasip etsin herkese tüm isteyenlere.

Bide soran arkadaşlarım olmuştu söylemeyi unutmuşum, afedersiniz idrarım kokuyodu ve rengi bildiğiniz turuncuya yakındı. Sanırım en farklı belirti buydu.

A
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde sat 1 mayıs ama geç yumurtladım 19 unda. Bakalım 356 çıktı bugün ne kadarlık bilmiyorum ama
Aaa sende mi :) :) atlamışım o mesajları çok tebrik ederimm hayırlı olsun :) :) çok sevindim sağlıklı ilerler inşallah tüm süreç :) benim sat 4 mayıstı :) :) tahmini hangi ay şubattadır demi seninde doğum şubatta doğum yapacaklar diye bi başlık var inşallah ordan da haberleşiriz :)

Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler senin de hayırlı olsun ben geç yumurtladım ondan geriden geliyo sanırım Sen ne zaman yumurtlamıştın

Amin canım inşallahhh
Nasıl öğrendin biraz belirtilerinden bahsedermisin canım
Tabi canım bat 1 hazirandı 31 mayısta kahverengi lekelenme oldu 4 günü aşkın geldi. Tabi umudu kesmiştim :) yine yazmıştım önceki adetim de biraz garip olmuştu ilk 3gün yine kahverengi lekelenme oldu ama sonra düzelmişti. Yine öyle olacak diye düşündüm. Hiç normal gelmedi ama son adette hep kahverengi lekelenme. Lekelenme olmadan önceki iki gün de çok sarı akıntı oldu. İdrarım kokuyodu ve rengi turuncuydu. Ama nedense ihtimal vermedim idrar rengimden böbreklerimde sorun var , kahverengi akıntıdan dolayıda enfeksiyon veya kist olduğu kanaatine varmışım çok biliyo gibi

Burdan da soğan kürünü gördüm sürekli dedim bi sabah test yapayım negatif görüp soğan kürünü öyle yaparım dedim :) dün sabah eşim geceden gelecekti o gelmeden 15 dk önceye alarmı kurdum uyanıp yaptım hemen belirdi ikinci çizgi. Tabi uyku hali gözlerimi zor açıyorum şaşırdım elim falan titredi :) bi tane daha vardı hemen onu da yaptım o da koyu :) hemen zil çaldı eşim erken geldi nasil söylerim düşünmedim bile :) :) 10 aydır istiyoduk sürekli negatif görünce bide eşim içeri girer girmez kolundan çekiştirip gelsene baksana diye banyoya doğru sürüklerken anladı :) yapma ciddi misin diyebildi sadece :) onun gözler doldu benimki taştı öyle
Allah isteyen herkese nasip etsin kimseyi mahrum bırakmasın inşallah. İnşallah bizlerde hayırlsıyla kucağımıza alalım. Öyle kuzum ya işte hemen hastaneye gittik hazırlanıp
Henüz kimseye söylemedik kese vs görünmedi :)

Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler senin de hayırlı olsun ben geç yumurtladım ondan geriden geliyo sanırım ☺ Sen ne zaman yumurtlamıştın
Doğrudur inşallah sağlıklı olsun da :)
Adetin 14. gününü yumurtlama gösteriyo uygulama. 11.13. Ve 15.günleri değerlendirmiştik :)

Doğrudur inşallah sağlıklı olsun da :)
Adetin 14. gününü yumurtlama gösteriyo uygulama. 11.13. Ve 15.günleri değerlendirmiştik :)
Benim de 19 u oldu Tam yarısı benimki senin değerin zaten Keseyi çarşamba falan görürsün sen Senin de 2 katı mı artıyo hep

Benim de 19 u oldu☺ Tam yarısı benimki senin değerin zaten ☺ Keseyi çarşamba falan görürsün sen☺ Senin de 2 katı mı artıyo hep
:) valla kuzum olduğum ilçede poliklinik yok sadece acil servis ve aile hekimliği var bi tane. Aile hekimliğinde sadece perşembe günleri kan tahlili yapılıyomuş. Henüz ikinci defa ölçtürme imkanım olmadı maalesef değeri. Ama kanama lekelenme öyle ekstra bi ağrım yok çok şükür. Çarşamba gününe randevu aldık inşallah normaldir değer ve inşallah keseyi de görürüz dediğin gibi :)
İnşallahh sende :) sen nasıl öğrendin :) :) ben anlattım az önce :) :)

Benim çok olaylı kuzum ya ben ağustos 2019 da denemeye başladım. 6 ay olmadı eşimde morfoloji ve varikosel sorunu vardı. Aralık ayında hamile oldum 7+2 de kalbini duydum ve 2 gün sonra kalbi durmuş. Kanamam ve lekelenmem vardı doktor profestan verdi yolladı. 2 hafta o bebek içimde ölü kalmış. Kürtaj oldum şubatta. 3 ay korunduk bu mayısta denemeye başladık çok şükür tuttu ama geç yumurtladım ve hep kasık ağrım vardı (hala var gerçi) adete 3 gün kala kan verdim negatif çıktı. Adete 2 gün kala idrar testi yaptım hayalet çizgi çıktı sonra adet günü gittim kan verdim 48 çıktı. İnşallah bir sıkımtı olmadan ilerler

Canım sabah akşam kullanacakmışım, 30 tane var içinde. 15 günde bitecek işte. Zaten 30 günde adet olurum ben. İlaç bitimi tam adete denk gelecek.
Canım 3 kadın doğumcu degistim 3 üds bu değere yüksek dedi tsh ı çok önemserler aslında senin doktorun niye önemsemediki başka bir doktorada danış derim
Ay ne bileyim canım yaaaa, acayip sinir oldum zaten ama kibar da bir adamdı. Ben birkaç farklı sebeple gözükmüş olunca herhalde ya unuttu ya önemsemedi ama bana en net cümlesi şuydu: senin hiçbir şeyin yok
Ben kullaniyorum canım yatmadan 1-2 saat önce al acayip baş dönmesi ve halsizlik yapıyor yada gün içindeyse muhakkak yat ilacı aldıktan sonra
Ya işte akşamları tamam da sabahları içip araba kullanıp nasıl iş başı yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…