Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAdetim 6 gün geçti canım döngüm 21 gün. Sat a göre 4+5 günlük
Aaa sende mi :) :) atlamışım o mesajları çok tebrik ederimm hayırlı olsun :) :) çok sevindim sağlıklı ilerler inşallah tüm süreç :) benim sat 4 mayıstı :) :) tahmini hangi ay şubattadır demi seninde doğum şubatta doğum yapacaklar diye bi başlık var inşallah ordan da haberleşiriz :)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbenimde sat 1 mayıs ama geç yumurtladım 19 unda. Bakalım 356 çıktı bugün ne kadarlık bilmiyorum ama
AminnnRabbim bu öğrenen kızlara evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahhhAminnnDiline gönlüne sağlık.
İnşallahh tüm isteyenlere de nasip etsin :)
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler senin de hayırlı olsunA
Aaa sende mi :) :) atlamışım o mesajları çok tebrik ederimm hayırlı olsun :) :) çok sevindim sağlıklı ilerler inşallah tüm süreç :) benim sat 4 mayıstı :) :) tahmini hangi ay şubattadır demi seninde doğum şubatta doğum yapacaklar diye bi başlık var inşallah ordan da haberleşiriz :)
Kan daha kesin sonuç değil miKan vermeden önce yine bir gebelik testi yap istersen adete yakın yumurtladıysan falan ancak idrarda çıkar, inşallah gebelik vardır
Aminnn bitanem burda el açıp dua eden evlat isteyen herkese rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnRabbim bu öğrenen kızlara evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Evet canım tam 8 hafta oldu kaldı 7 ay aminnn canım Allah razı olsun hepimiz sağ salim kucağımiza alalım inşaallahAyy bin kere maşallahhhtam 8 haftalık mı şimdi ayy inşallah kucağına alırsın sağ salim
Ben kullaniyorum canım yatmadan 1-2 saat önce al acayip baş dönmesi ve halsizlik yapıyor yada gün içindeyse muhakkak yat ilacı aldıktan sonraCanlar selam. Az önce doktordan geldim. Bana progestan hap verdi. Kullanan var mi daha önce?
Tabi canım bat 1 hazirandı 31 mayısta kahverengi lekelenme oldu 4 günü aşkın geldi. Tabi umudu kesmiştim :) yine yazmıştım önceki adetim de biraz garip olmuştu ilk 3gün yine kahverengi lekelenme oldu ama sonra düzelmişti. Yine öyle olacak diye düşündüm. Hiç normal gelmedi ama son adette hep kahverengi lekelenme. Lekelenme olmadan önceki iki gün de çok sarı akıntı oldu. İdrarım kokuyodu ve rengi turuncuydu. Ama nedense ihtimal vermedim idrar rengimden böbreklerimde sorun var , kahverengi akıntıdan dolayıda enfeksiyon veya kist olduğu kanaatine varmışım çok biliyo gibiAmin canım inşallahhh
Nasıl öğrendin biraz belirtilerinden bahsedermisin canım
Doğrudur inşallah sağlıklı olsun da :)Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler senin de hayırlı olsunben geç yumurtladım ondan geriden geliyo sanırım ☺ Sen ne zaman yumurtlamıştın
Benim de 19 u olduDoğrudur inşallah sağlıklı olsun da :)
Adetin 14. gününü yumurtlama gösteriyo uygulama. 11.13. Ve 15.günleri değerlendirmiştik :)
:) valla kuzum olduğum ilçede poliklinik yok sadece acil servis ve aile hekimliği var bi tane. Aile hekimliğinde sadece perşembe günleri kan tahlili yapılıyomuş. Henüz ikinci defa ölçtürme imkanım olmadı maalesef değeri. Ama kanama lekelenme öyle ekstra bi ağrım yok çok şükür. Çarşamba gününe randevu aldık inşallah normaldir değer ve inşallah keseyi de görürüz dediğin gibi :)Benim de 19 u oldu☺ Tam yarısı benimki senin değerin zaten ☺ Keseyi çarşamba falan görürsün sen☺ Senin de 2 katı mı artıyo hep
Bu arada yeni hamileliklerini öğrenen arkadaşlar Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsintebrik ederim ☺
Aminn canımAllah razı olsun sağ ol canım :) tüm isteyenler yaşasın inşallah :)
Benim çok olaylı kuzum ya:) valla kuzum olduğum ilçede poliklinik yok sadece acil servis ve aile hekimliği var bi tane. Aile hekimliğinde sadece perşembe günleri kan tahlili yapılıyomuş. Henüz ikinci defa ölçtürme imkanım olmadı maalesef değeri. Ama kanama lekelenme öyle ekstra bi ağrım yok çok şükür. Çarşamba gününe randevu aldık inşallah normaldir değer ve inşallah keseyi de görürüz dediğin gibi :)
İnşallahh sende :) sen nasıl öğrendin :) :) ben anlattım az önce :) :)
Canım sabah akşam kullanacakmışım, 30 tane var içinde. 15 günde bitecek işte. Zaten 30 günde adet olurum ben. İlaç bitimi tam adete denk gelecek.Hmm insallah fayda eder canım yaa. 16. Gün başlayınca kaç gün kullanacaksin ki ne zaman bırak dedi. Ağızdan bir dene bana ilk gebeligimde fitil olarak bile kullansam felaket midem bulaniyordu gebelikten de olabilir tabi ikinci de düşük oldu ama hiç mide bulantısı yapmadı ilaç bana
Ay ne bileyim canım yaaaa, acayip sinir oldum zaten ama kibar da bir adamdı. Ben birkaç farklı sebeple gözükmüş olunca herhalde ya unuttu ya önemsemedi ama bana en net cümlesi şuydu: senin hiçbir şeyin yokCanım 3 kadın doğumcu degistim 3 üds bu değere yüksek dedi tsh ı çok önemserler aslında senin doktorun niye önemsemediki başka bir doktorada danış derim
Ya işte akşamları tamam da sabahları içip araba kullanıp nasıl iş başı yapacağım bilmiyorumBen kullaniyorum canım yatmadan 1-2 saat önce al acayip baş dönmesi ve halsizlik yapıyor yada gün içindeyse muhakkak yat ilacı aldıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?