Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok sevindim ya gerçekten tahmin edebiliyorum o anki mutluluğu sevincii
Rabbim sağlıkla dünyaya getirsin yavrunu, 9 ay sağlıkla büyüsün inşallah kuzumm.. rabbim isteyenlerede nasip etsim
Bende artık pskolojik belirtilerle ugrasıyor gibiyim. Hiçbirşeyim yok 2 gündür belirtiye dair. 5 günüm kaldı.. hayırlısı olsun inşallah

Doktorunuzla bı konuşun bence

Kan daha kesin sonuç değil mi
Bence yine idrar testi yap eğer hala negatif çıkarsa kadın doğumcuna görün boş yere kan testi vermemiş olursun onun yerine kadın doğumcunun isteyeceği testleri yaptırırsın kan da negatif cıkarsa zaten kadın doğuma gitmen gerekicek iki kere kan verme diye dedm

He anladiim evet mantıklı canım teşekkür ederim

Canim adet oldum doktora da gitmedim. Haftaici hormon tahlili yaptiricam calistigim hastanede. Doktoruma da sonucunu goturcem. Ozele tahlil parasi vermek istemedim
Sadece gecikmeymis yani belki benimki de oyledir, psikolojik olarak etkiliyoruz kendimizi
Hayırlısı olsun yavrum

ben 2.bebek ıcın cok karasızım ılkk cocuıgum 8 yasında ..:)) allah yazdıysa olsun ıstıyorum

Yolundadır umarım her şey, önce keseyi görür sonra kalp atışını duyar en sonunda da sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Benim de 2gündür pembeli kahveli peçeteye bir şeyler geliyor günde birkaç kez. Dün ya da bugündü bat günüm. 28-29 günde bir oluyorum çünkü. Dün test yaptım negatif çıktı. Bilemiyorum sökülür müyüm yarına falan yoksa test için mi erkendi henüz çözemedim

Hamile arkadaşlara sorum olacak :) kızlar yumurtlama dönemi değerlendirdiniz ve bunun haricinde adet gününe kadar devam etmek gerekir mi? Bir gün arayla hani yoksa sadece yumurtlama günleri mi önemli takvime göre sizler hangi günler değerlendirdiniz acaba

Canım ultrasonda bisi cıkmamasına sevindim.. bence hem fizyolojik hem de psikolojik olarak kendi iyi hissettiğin zaman bebek çalışmalarına başla.. Allah en hayırlı vakitte bebeğini nasip etsin insallah
Cnm Allah razı olsun bebeişşni kucağına almayı nasip etsin inşallah

Zaten yarın 17 gün olcak Allah razı olsun cnm sizede nasip etsin rabbim sağlıklı gebelik ler. İşte 3 problemli gebelik olmadan yaparlar mı araştırma ysa ünv hastaneleri genetik test bilmiyorum dedi. Şmdi yaşadığım yerde ünv hastanesinde dr bakcm perinatoloji olmasına dikkat etmeli iyim yoksa normal bir jinekolog kafi mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…