- 12 Mayıs 2020
- 476
- 1.004
- 28
Tabi canım bat 1 hazirandı 31 mayısta kahverengi lekelenme oldu 4 günü aşkın geldi. Tabi umudu kesmiştim :) yine yazmıştım önceki adetim de biraz garip olmuştu ilk 3gün yine kahverengi lekelenme oldu ama sonra düzelmişti. Yine öyle olacak diye düşündüm. Hiç normal gelmedi ama son adette hep kahverengi lekelenme. Lekelenme olmadan önceki iki gün de çok sarı akıntı oldu. İdrarım kokuyodu ve rengi turuncuydu. Ama nedense ihtimal vermedim idrar rengimden böbreklerimde sorun var , kahverengi akıntıdan dolayıda enfeksiyon veya kist olduğu kanaatine varmışım çok biliyo gibi
Burdan da soğan kürünü gördüm sürekli dedim bi sabah test yapayım negatif görüp soğan kürünü öyle yaparım dedim :) dün sabah eşim geceden gelecekti o gelmeden 15 dk önceye alarmı kurdum uyanıp yaptım hemen belirdi ikinci çizgi. Tabi uyku hali gözlerimi zor açıyorum şaşırdım elim falan titredi :) bi tane daha vardı hemen onu da yaptım o da koyu :) hemen zil çaldı eşim erken geldi nasil söylerim düşünmedim bile :) :) 10 aydır istiyoduk sürekli negatif görünce bide eşim içeri girer girmez kolundan çekiştirip gelsene baksana diye banyoya doğru sürüklerken anladı :) yapma ciddi misin diyebildi sadece :) onun gözler doldu benimki taştı öyle
Allah isteyen herkese nasip etsin kimseyi mahrum bırakmasın inşallah. İnşallah bizlerde hayırlsıyla kucağımıza alalım. Öyle kuzum ya işte hemen hastaneye gittik hazırlanıp
Henüz kimseye söylemedik kese vs görünmedi :)
Doktorunuzla bı konuşun benceCanım sabah akşam kullanacakmışım, 30 tane var içinde. 15 günde bitecek işte. Zaten 30 günde adet olurum ben. İlaç bitimi tam adete denk gelecek.
Ay ne bileyim canım yaaaa, acayip sinir oldum zaten ama kibar da bir adamdı. Ben birkaç farklı sebeple gözükmüş olunca herhalde ya unuttu ya önemsemedi ama bana en net cümlesi şuydu: senin hiçbir şeyin yok
Ya işte akşamları tamam da sabahları içip araba kullanıp nasıl iş başı yapacağım bilmiyorum
Bence yine idrar testi yap eğer hala negatif çıkarsa kadın doğumcuna görün boş yere kan testi vermemiş olursun onun yerine kadın doğumcunun isteyeceği testleri yaptırırsın kan da negatif cıkarsa zaten kadın doğuma gitmen gerekicek iki kere kan verme diye dedmKan daha kesin sonuç değil mi
He anladiimBence yine idrar testi yap eğer hala negatif çıkarsa kadın doğumcuna görün boş yere kan testi vermemiş olursun onun yerine kadın doğumcunun isteyeceği testleri yaptırırsın kan da negatif cıkarsa zaten kadın doğuma gitmen gerekicek iki kere kan verme diye dedm
Rica ederim... inşallah pozitifi görürsün canımHe anladiimevet mantıklı canım teşekkür ederim
Canim adet oldum doktora da gitmedim. Haftaici hormon tahlili yaptiricam calistigim hastanede. Doktoruma da sonucunu goturcem. Ozele tahlil parasi vermek istemedimNaptın canim
Sadece gecikmeymis yaniCanim adet oldum doktora da gitmedim. Haftaici hormon tahlili yaptiricam calistigim hastanede. Doktoruma da sonucunu goturcem. Ozele tahlil parasi vermek istemedim
Yoktur kuzum yokturAyyy sağol kuzum ya inşallah bir sıkıntı yoktur
Yolundadır umarım her şey, önce keseyi görür sonra kalp atışını duyar en sonunda da sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Benim de 2gündür pembeli kahveli peçeteye bir şeyler geliyor günde birkaç kez. Dün ya da bugündü bat günüm. 28-29 günde bir oluyorum çünkü. Dün test yaptım negatif çıktı. Bilemiyorum sökülür müyüm yarına falan yoksa test için mi erkendi henüz çözemedimAllah razı olsun çok teşekkür ederim sizlere de nasip etsin hayırlısıyla. Aslında yumurtlamadan 10 gün sonra falan peçetede çok azıcık mercimek tanesi kadar diyebilirim pembe bi leke gördüm. Ama önceki adetim de biraz sıkıntılı geçmişti bide belirti değildir diye hiç üzerinde durmadım onlara bağladım. Umıtlanmamak adına :) sonraki kahverengi lekelenme aynen bat ta geldi. Yani 1inde olması gerekiyodu 31 inde geldi bazen olabiliyor günü gününe olmuyo sonuçta. Normal adet sancısı vardı yine her zaman olan göğüs hassasiyeti. Farklı hiçbir belirti görmedim. 4 buçuk gün neredeyse geldi kahverengi lekelenme. Doktor normal dedi. Tabi henüz keseyi görmedik. Umarım yolundadır her şey :)
İletişimde olalım o zaman lütfenMwrhana canim suanda gelen giden yok ama gun daha bitmedinhic belli olmaz
daha kararsız olma bence :)ben 2.bebek ıcın cok karasızım ılkk cocuıgum 8 yasında ..:)) allah yazdıysa olsun ıstıyorum
Kuzum geldi kirmizilar aksam ustuİletişimde olalım o zaman lütfen
Benim de geldi sanırımKuzum geldi kirmizilar aksam ustu
Sanirim tek umudum esimin varikosel ameliyatindan sonraki deneler canımmBenim de geldi sanırım
Cnm Allah razı olsun bebeişşni kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım ultrasonda bisi cıkmamasına sevindim.. bence hem fizyolojik hem de psikolojik olarak kendi iyi hissettiğin zaman bebek çalışmalarına başla.. Allah en hayırlı vakitte bebeğini nasip etsin insallah
Zaten yarın 17 gün olcakÇok geçmiş olsun tez vakitte sağlıklı gebeliğin olur inşallahtestlerini yaptırmadan gebelik çalışmasına başlama bence çünkü gebelikte yapmıyorlar testleri, benim lekelenmem 17gün sürdü muayenem normaldi doktorum lekelenme bitene kadar ilişki yasak demişti.
Allah razı olsun cnmÇok geçmiş olsun tez vakitte sağlıklı gebeliğin olur inşallahtestlerini yaptırmadan gebelik çalışmasına başlama bence çünkü gebelikte yapmıyorlar testleri, benim lekelenmem 17gün sürdü muayenem normaldi doktorum lekelenme bitene kadar ilişki yasak demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?