Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Universite ya da egitim arastirmada hem de tıbbi genetik bölümüne hem de hematoloji bölümüne randevu alman lazım(bazı yerlerde hematolojiye dahiliye yönlendiriyor onu sorarsın) Testlerin bir kısmı genetikten bir kısmı hematolojiden isteniyor. 3 düşüğüm var dersen kimse peşine düşmüyor bence o şekilde yaptır çünkü özelde çok pahalı, inşallah sıkıntılı birşey çıkmaz Sonuçları da onlar yorumladıktan sonra istersen ayrıca perinatoloji uzmanına ya da riskli gebelik uzmanlarına gösterirsin

Ay çok teşekkür ederim cnm

Bende merak ediyorum bu konuyu

Ben değerlendirmiştim canım ama bir gün ara ile değil de 3 günde bir gibi oldu yumurtlama sonrası,ama bebek açısından cok anlamı olmaz çünkü yumurta 24 saat yaşayabiliyor, eğer ovulasyon testi yapmıyorsan düzenli olarak değerlendirin ama test yapıyorsan düzenli olmasa da olur

Kuzu mutlaka ovulasyon testiyle takip et yumurtlamanı program kullanma. Yumurtlama görebe kadar gün aşırı ilişki. Yumurtlama zamanı da çatlama görene kadar değerlendir. Yapabiliyorsan yumurtlamadan çatlamaya kadar her gün. Sonra değerlendirmene gerek yok dua edip beklemek kalıyo

Neler yaşamışsın Allah sabır versin üzüldüm
Inşallahhh kardeşi sana sımsıkı tutunur sağlıkla doğar:) sarıldm sana kuzum

Allah razı olsun ne güzel dua ettin Aminn inşallah
Tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
Bende çok yaşadım psikolojik belirti aklımızdan çıkmadığı için acaba hep ondan mı ki diyoruz. Rabbim hiç beklemediğim anda verdi çok şükür. Dediğim gibi ayetel kürsi çok okudum sizlerde düşürmeyin dilinizden. İnşallah kavuştursun Allahım :)

Inşallahhh :)
Yaa inşallah testi erken yapmışsındır bebiş seninledir. Şimdi değilse de en kısa zamanda gelir inşallah :)

Bence yumurtlama dönemini anlıyosan akıntıdan falan ya da testle takip ediyosan bir gün durup bir gün yani gün aşırı değerlendir. Biz önceden her günü değerlendirmeye çalıştık sperm kalitesi düşüyodu belkide. Hem çok yorucu oluyodu. Bunu da söylemek istedim.
Yazdım ama belki görmemişsindir yine yazmak istedim yumurtlamamı 14. Günü gösteriyordu uygulama anlıyodum da akıntıdan zaten. Biz 11. 13. Ve 15. Günleri değerlendirdik. Yumurtlamadan sonra da oldu ilişki ama etki edeceğini sanmıyorum açıkçası.

Ben yumurtlamadan sonrada 1 gün degerlendirip1 gün boş geçtim bazen 2 gün boş gectigim de oldu

Perinatolok la devam et canım bak benim 6 kaynım var kimse donupte git demedi bende bilmiyordum dogumhanede doktor dedi en son perinatologa git diye genetik testlerini yaptır 3 düşük de yapmıyorlar yoksa erken tanı her zaman için iyidir kromazom testleri filan yapılacak sana inşaallah kötü sonuçlar almazsın tedavisi olan birşey olur zira diğer türlü süreç çok yıpratıcı bana hiç bir sikintiniz yok dendi ama buna rağmen bak 6 kayıp verdim ben bu belirsiz bilinmeyen süreç çok sıkıntılı oluyor

Cnm rabbim bidaha yaşatmasın. Hep areçd arda mı oldu yaptın mı testleri sen. Birde kaç haftalık olunca kayıp oluyordu kalp atımı duydun mu hiç

Cnm rabbim bidaha yaşatmasın. Hep areçd arda mı oldu yaptın mı testleri sen. Birde kaç haftalık olunca kayıp oluyordu kalp atımı duydun mu hiç
Amin canım evet ard arda oldu kalp atışlarını da duydum 4 tanesinin ama işte erken dogumlar oldu baktığın zaman testlerde bı sıkıntı yok ama bana bir çözümde yok ne yazikki bu gebeliğim nasıl olacak bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil elinle toprağa vermek o kadar zor ki

Allahh birdaha yaşatmasın kuzum

Ayy kızlar duygulandırdınız beni çok tatlısınız hamişlerimiz yazmışlar sevindim çok sağolun rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin N Nnuurrr S Storycan melinda- Hannereyyan ben öcü testi beceremedim bu ay da yoğun geçti iş başladı yengem doğum yaptı derken almadım takvime göre ilerledim bir gün arayla dün de yumurtlama oldu takvime göre devam edeyim mi diye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…