- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
Hoşbulduk kuzum :)Battaşım oldun hoşgeldin :)
Aminnn kuzumÇok teşekkür ederim ya Allah razı olsun gerçekten :) en kısa en hayırlı zamanda bu müjdeyi sizlerden de duymak nasip olsun inşallah :)
Ovu testi kullanıyor musun canım yoksa uygulamadan mı takip ediyorsun hikayen nedir :)Hoşbulduk kuzum :)
Universite ya da egitim arastirmada hem de tıbbi genetik bölümüne hem de hematoloji bölümüne randevu alman lazım(bazı yerlerde hematolojiye dahiliye yönlendiriyor onu sorarsın) Testlerin bir kısmı genetikten bir kısmı hematolojiden isteniyor. 3 düşüğüm var dersen kimse peşine düşmüyor bence o şekilde yaptır çünkü özelde çok pahalı, inşallah sıkıntılı birşey çıkmazZaten yarın 17 gün olcak
Allah razı olsun cnmsizede nasip etsin rabbim sağlıklı gebelik ler. İşte 3 problemli gebelik olmadan yaparlar mı araştırma ysa ünv hastaneleri genetik test bilmiyorum dedi. Şmdi yaşadığım yerde ünv hastanesinde dr bakcm perinatoloji olmasına dikkat etmeli iyim yoksa normal bir jinekolog kafi mi.
Ay çok teşekkür ederim cnmUniversite ya da egitim arastirmada hem de tıbbi genetik bölümüne hem de hematoloji bölümüne randevu alman lazım(bazı yerlerde hematolojiye dahiliye yönlendiriyor onu sorarsın) Testlerin bir kısmı genetikten bir kısmı hematolojiden isteniyor. 3 düşüğüm var dersen kimse peşine düşmüyor bence o şekilde yaptır çünkü özelde çok pahalı, inşallah sıkıntılı birşey çıkmazSonuçları da onlar yorumladıktan sonra istersen ayrıca perinatoloji uzmanına ya da riskli gebelik uzmanlarına gösterirsin
Bende merak ediyorum bu konuyuHamile arkadaşlara sorum olacak :) kızlar yumurtlama dönemi değerlendirdiniz ve bunun haricinde adet gününe kadar devam etmek gerekir mi? Bir gün arayla hani yoksa sadece yumurtlama günleri mi önemli takvime göre sizler hangi günler değerlendirdiniz acaba
Ben değerlendirmiştim canım ama bir gün ara ile değil de 3 günde bir gibi oldu yumurtlama sonrası,ama bebek açısından cok anlamı olmaz çünkü yumurta 24 saat yaşayabiliyor, eğer ovulasyon testi yapmıyorsan düzenli olarak değerlendirin ama test yapıyorsan düzenli olmasa da olurHamile arkadaşlara sorum olacak :) kızlar yumurtlama dönemi değerlendirdiniz ve bunun haricinde adet gününe kadar devam etmek gerekir mi? Bir gün arayla hani yoksa sadece yumurtlama günleri mi önemli takvime göre sizler hangi günler değerlendirdiniz acaba
Kuzu mutlaka ovulasyon testiyle takip et yumurtlamanı program kullanma. Yumurtlama görebe kadar gün aşırı ilişki. Yumurtlama zamanı da çatlama görene kadar değerlendir. Yapabiliyorsan yumurtlamadan çatlamaya kadar her gün. Sonra değerlendirmene gerek yok dua edip beklemek kalıyoHamile arkadaşlara sorum olacak :) kızlar yumurtlama dönemi değerlendirdiniz ve bunun haricinde adet gününe kadar devam etmek gerekir mi? Bir gün arayla hani yoksa sadece yumurtlama günleri mi önemli takvime göre sizler hangi günler değerlendirdiniz acaba
Neler yaşamışsın Allah sabır versin üzüldümBenim çok olaylı kuzum yaben ağustos 2019 da denemeye başladım. 6 ay olmadı eşimde morfoloji ve varikosel sorunu vardı. Aralık ayında hamile oldum 7+2 de kalbini duydum ve 2 gün sonra kalbi durmuş. Kanamam ve lekelenmem vardı doktor profestan verdi yolladı. 2 hafta o bebek içimde ölü kalmış. Kürtaj oldum şubatta. 3 ay korunduk bu mayısta denemeye başladık çok şükür tuttu ama geç yumurtladım ve hep kasık ağrım vardı (hala var gerçi ) adete 3 gün kala kan verdim negatif çıktı. Adete 2 gün kala idrar testi yaptım hayalet çizgi çıktı sonra adet günü gittim kan verdim 48 çıktı. İnşallah bir sıkımtı olmadan ilerler
Çok sevindim ya gerçekten tahmin edebiliyorum o anki mutluluğu sevincii
Rabbim sağlıkla dünyaya getirsin yavrunu, 9 ay sağlıkla büyüsün inşallah kuzumm.. rabbim isteyenlerede nasip etsim
Bende artık pskolojik belirtilerle ugrasıyor gibiyim. Hiçbirşeyim yok 2 gündür belirtiye dair. 5 günüm kaldı.. hayırlısı olsun inşallah
Inşallahhh :)Yolundadır umarım her şey, önce keseyi görür sonra kalp atışını duyar en sonunda da sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Benim de 2gündür pembeli kahveli peçeteye bir şeyler geliyor günde birkaç kez. Dün ya da bugündü bat günüm. 28-29 günde bir oluyorum çünkü. Dün test yaptım negatif çıktı. Bilemiyorum sökülür müyüm yarına falan yoksa test için mi erkendi henüz çözemedim
Bence yumurtlama dönemini anlıyosan akıntıdan falan ya da testle takip ediyosan bir gün durup bir gün yani gün aşırı değerlendir. Biz önceden her günü değerlendirmeye çalıştık sperm kalitesi düşüyodu belkide. Hem çok yorucu oluyodu. Bunu da söylemek istedim.Hamile arkadaşlara sorum olacak :) kızlar yumurtlama dönemi değerlendirdiniz ve bunun haricinde adet gününe kadar devam etmek gerekir mi? Bir gün arayla hani yoksa sadece yumurtlama günleri mi önemli takvime göre sizler hangi günler değerlendirdiniz acaba
İnşallah kuzum benimmmNeler yaşamışsın Allah sabır versin üzüldüm
Inşallahhh kardeşi sana sımsıkı tutunur sağlıkla doğar:)❤ sarıldm sana kuzum
Ben yumurtlamadan sonrada 1 gün degerlendirip1 gün boş geçtim bazen 2 gün boş gectigim de olduHamile arkadaşlara sorum olacak :) kızlar yumurtlama dönemi değerlendirdiniz ve bunun haricinde adet gününe kadar devam etmek gerekir mi? Bir gün arayla hani yoksa sadece yumurtlama günleri mi önemli takvime göre sizler hangi günler değerlendirdiniz acaba
Perinatolok la devam et canım bak benim 6 kaynım var kimse donupte git demedi bende bilmiyordum dogumhanede doktor dedi en son perinatologa git diye genetik testlerini yaptır 3 düşük de yapmıyorlar yoksa erken tanı her zaman için iyidir kromazom testleri filan yapılacak sana inşaallah kötü sonuçlar almazsın tedavisi olan birşey olur zira diğer türlü süreç çok yıpratıcı bana hiç bir sikintiniz yok dendi ama buna rağmen bak 6 kayıp verdim ben bu belirsiz bilinmeyen süreç çok sıkıntılı oluyorZaten yarın 17 gün olcak
Allah razı olsun cnmsizede nasip etsin rabbim sağlıklı gebelik ler. İşte 3 problemli gebelik olmadan yaparlar mı araştırma ysa ünv hastaneleri genetik test bilmiyorum dedi. Şmdi yaşadığım yerde ünv hastanesinde dr bakcm perinatoloji olmasına dikkat etmeli iyim yoksa normal bir jinekolog kafi mi.
Cnm rabbim bidaha yaşatmasın. Hep areçd arda mı oldu yaptın mı testleri sen. Birde kaç haftalık olunca kayıp oluyordu kalp atımı duydun mu hiçPerinatolok la devam et canım bak benim 6 kaynım var kimse donupte git demedi bende bilmiyordum dogumhanede doktor dedi en son perinatologa git diye genetik testlerini yaptır 3 düşük de yapmıyorlar yoksa erken tanı her zaman için iyidir kromazom testleri filan yapılacak sana inşaallah kötü sonuçlar almazsın tedavisi olan birşey olur zira diğer türlü süreç çok yıpratıcı bana hiç bir sikintiniz yok dendi ama buna rağmen bak 6 kayıp verdim ben bu belirsiz bilinmeyen süreç çok sıkıntılı oluyor
Amin canımCnm rabbim bidaha yaşatmasın. Hep areçd arda mı oldu yaptın mı testleri sen. Birde kaç haftalık olunca kayıp oluyordu kalp atımı duydun mu hiç
Allahh birdaha yaşatmasın kuzumAmin canımevet ard arda oldu kalp atışlarını da duydum 4 tanesinin ama işte erken dogumlar oldu baktığın zaman testlerde bı sıkıntı yok ama bana bir çözümde yok ne yazikki bu gebeliğim nasıl olacak bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil elinle toprağa vermek o kadar zor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?