- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
Aminn canımAllahh birdaha yaşatmasın kuzum
Bence gün aşırı değerlendir canım ve testle takip etmeni öneririm bazen uygulamanın dediği gibi olmuyor benimki testte 2 gün önceydi mesela uygulamadan uygulamada 2 gün sonra görünürken yumurtlama testte 2 gün onceydiAyy kızlar duygulandırdınız beni çok tatlısınız hamişlerimiz yazmışlar sevindim çok sağolun rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin@Nnuurrr S Storycan melinda- Hannereyyan ben öcü testi beceremedim bu ay da yoğun geçti iş başladı yengem doğum yaptı derken almadım takvime göre ilerledim bir gün arayla dün de yumurtlama oldu takvime göre devam edeyim mi diye sordum
Amin inşallah canımAyy kızlar duygulandırdınız beni çok tatlısınız hamişlerimiz yazmışlar sevindim çok sağolun rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin@Nnuurrr S Storycan melinda- Hannereyyan ben öcü testi beceremedim bu ay da yoğun geçti iş başladı yengem doğum yaptı derken almadım takvime göre ilerledim bir gün arayla dün de yumurtlama oldu takvime göre devam edeyim mi diye sordum
Bu ay da olmazsa ovu testi alıcam galiba :) çok teşekkür ederim canımBence gün aşırı değerlendir canım ve testle takip etmeni öneririm bazen uygulamanın dediği gibi olmuyor benimki testte 2 gün önceydi mesela uygulamadan uygulamada 2 gün sonra görünürken yumurtlama testte 2 gün onceydi
İnşallah canım çok sağolAmin inşallah canımTest yapmadıysan günaşırı degerlendirmeye devam adete kadar, inşallah tutar hayırlı haberini alırız
Et et mutlaka çünkü bazen geç yumurtlama olabiliyor. Sen bırakma devam etAyy kızlar duygulandırdınız beni çok tatlısınız hamişlerimiz yazmışlar sevindim çok sağolun rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin@Nnuurrr S Storycan melinda- Hannereyyan ben öcü testi beceremedim bu ay da yoğun geçti iş başladı yengem doğum yaptı derken almadım takvime göre ilerledim bir gün arayla dün de yumurtlama oldu takvime göre devam edeyim mi diye sordum
Periontologa gitmissen bakmıştır canım ama doktorda bir kadınla karşılaştım 4. Hamileliğimin 2 erken doğumu var rahim ağzı kısa dedi galiba 2 erken doğum olmadan anlamadılar rahim ağzına dikiş atılmış oylelikle bu doğumu gerçekleşmek üzereydi son haftalariydiAmin canımevet ard arda oldu kalp atışlarını da duydum 4 tanesinin ama işte erken dogumlar oldu baktığın zaman testlerde bı sıkıntı yok ama bana bir çözümde yok ne yazikki bu gebeliğim nasıl olacak bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil elinle toprağa vermek o kadar zor ki
Canım dediğin gibi kahve ve bitter çikolata veriyorum sen demiştin demi öyle hatırlıyorum eşimde ileri hız problemi var çakşır kullandı beslenmesine dikkat etti.. hayırlısı artk devam edicem:)Et et mutlaka çünkü bazen geç yumurtlama olabiliyor. Sen bırakma devam et
Canım ne yapıyorsun nasıl geçiyor hamilelikBen yumurtlamadan sonrada 1 gün degerlendirip1 gün boş geçtim bazen 2 gün boş gectigim de oldu
İkili tarama zamanında yapılan genetik bir test varmış canım kesin sonuç veren onda belli oluyormuş ikili taramada belli olmaz. Gerçi doktorlar nub diye kemik yapısına bakıp tahmin ediyorlarmış ama söylemiyor coguCanım ne yapıyorsun nasıl geçiyor hamilelikbu arada biz ikili tarama için gittiğimizde cinsiyet belli olur mu ki
Lütfen düşünmemeye çalış canım Rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallahAmin canımevet ard arda oldu kalp atışlarını da duydum 4 tanesinin ama işte erken dogumlar oldu baktığın zaman testlerde bı sıkıntı yok ama bana bir çözümde yok ne yazikki bu gebeliğim nasıl olacak bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil elinle toprağa vermek o kadar zor ki
Normal ultrasonda da mi görünmez acaba tarama zamanı gittiğimdeİkili tarama zamanında yapılan genetik bir test varmış canım kesin sonuç veren onda belli oluyormuş ikili taramada belli olmaz. Gerçi doktorlar nub diye kemik yapısına bakıp tahmin ediyorlarmış ama söylemiyor cogu
Aynen aynen bitter ve türk kahvesi çok iyi geliyoCanım dediğin gibi kahve ve bitter çikolata veriyorum sen demiştin demi öyle hatırlıyorum eşimde ileri hız problemi var çakşır kullandı beslenmesine dikkat etti.. hayırlısı artk devam edicem:)
Kesin sonuç alıp erkenden negatifi gördüğünde üzülme diye olabilir kuzum . İnşallah güzel haberlerini alırız Allahım sana hayırlı sağlıklı bir evlat versinKizlarr benim dun 2. Asilamam oldu. Adetin 15. Gunu yapildi. Normalde bat tarihim 19 haziran ama doktor dedi ki 19 haziranda test yapma 23 hazirana kadar bekle ve oyle test yap. Sizce neden ?
Amin canim. Isteyen herkese allahim hayirli saglikli bebis nasip etsinKesin sonuç alıp erkenden negatifi gördüğünde üzülme diye olabilir kuzum . İnşallah güzel haberlerini alırız Allahım sana hayırlı sağlıklı bir evlat versin
Rica ederimBu ay da olmazsa ovu testi alıcam galiba :) çok teşekkür ederim canım
İşte daha gidemedim canım doktor 18 inde sevk edecek öyle gidicem tahlil donuclarin anca çıkar dedi 18 inden sonra gidicem perinatologaPeriontologa gitmissen bakmıştır canım ama doktorda bir kadınla karşılaştım 4. Hamileliğimin 2 erken doğumu var rahim ağzı kısa dedi galiba 2 erken doğum olmadan anlamadılar rahim ağzına dikiş atılmış oylelikle bu doğumu gerçekleşmek üzereydi son haftalariydi
Aslında 12. Haftada belli okuyor ama doktorlar emin olmadan söylemiyor canımCanım ne yapıyorsun nasıl geçiyor hamilelikbu arada biz ikili tarama için gittiğimizde cinsiyet belli olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?