Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence gün aşırı değerlendir canım ve testle takip etmeni öneririm bazen uygulamanın dediği gibi olmuyor benimki testte 2 gün önceydi mesela uygulamadan uygulamada 2 gün sonra görünürken yumurtlama testte 2 gün onceydi

Amin inşallah canım Test yapmadıysan günaşırı degerlendirmeye devam adete kadar, inşallah tutar hayırlı haberini alırız

Bu ay da olmazsa ovu testi alıcam galiba :) çok teşekkür ederim canım

Et et mutlaka çünkü bazen geç yumurtlama olabiliyor. Sen bırakma devam et

Periontologa gitmissen bakmıştır canım ama doktorda bir kadınla karşılaştım 4. Hamileliğimin 2 erken doğumu var rahim ağzı kısa dedi galiba 2 erken doğum olmadan anlamadılar rahim ağzına dikiş atılmış oylelikle bu doğumu gerçekleşmek üzereydi son haftalariydi

Et et mutlaka çünkü bazen geç yumurtlama olabiliyor. Sen bırakma devam et
Canım dediğin gibi kahve ve bitter çikolata veriyorum sen demiştin demi öyle hatırlıyorum eşimde ileri hız problemi var çakşır kullandı beslenmesine dikkat etti.. hayırlısı artk devam edicem:)

Canım ne yapıyorsun nasıl geçiyor hamilelik bu arada biz ikili tarama için gittiğimizde cinsiyet belli olur mu ki
İkili tarama zamanında yapılan genetik bir test varmış canım kesin sonuç veren onda belli oluyormuş ikili taramada belli olmaz. Gerçi doktorlar nub diye kemik yapısına bakıp tahmin ediyorlarmış ama söylemiyor cogu

Kizlarr benim dun 2. Asilamam oldu. Adetin 15. Gunu yapildi. Normalde bat tarihim 19 haziran ama doktor dedi ki 19 haziranda test yapma 23 hazirana kadar bekle ve oyle test yap. Sizce neden ?

Lütfen düşünmemeye çalış canım Rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah

Normal ultrasonda da mi görünmez acaba tarama zamanı gittiğimde

Canım dediğin gibi kahve ve bitter çikolata veriyorum sen demiştin demi öyle hatırlıyorum eşimde ileri hız problemi var çakşır kullandı beslenmesine dikkat etti.. hayırlısı artk devam edicem:)
Aynen aynen bitter ve türk kahvesi çok iyi geliyo Muz ceviz de yedir bol bol İnşallah bu ay senden güzel haberler alacağız

Kizlarr benim dun 2. Asilamam oldu. Adetin 15. Gunu yapildi. Normalde bat tarihim 19 haziran ama doktor dedi ki 19 haziranda test yapma 23 hazirana kadar bekle ve oyle test yap. Sizce neden ?
Kesin sonuç alıp erkenden negatifi gördüğünde üzülme diye olabilir kuzum . İnşallah güzel haberlerini alırız Allahım sana hayırlı sağlıklı bir evlat versin

İşte daha gidemedim canım doktor 18 inde sevk edecek öyle gidicem tahlil donuclarin anca çıkar dedi 18 inden sonra gidicem perinatologa

Canım ne yapıyorsun nasıl geçiyor hamilelik bu arada biz ikili tarama için gittiğimizde cinsiyet belli olur mu ki
Aslında 12. Haftada belli okuyor ama doktorlar emin olmadan söylemiyor canım benide iyiyim çok şükür ağrılı geçiyor benim bu dönem baş dönmeleri ara sıra oluyor yine mide eksimeside öyle sen nasılsın iyi misin nasıl geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…