Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haziranın 18 ine canım Allah razı olsun dualarınıza kabul etsin benimde burdaki herkes duamda namazlarimda dua ediyorum hep
Doktor bir şey demezse de sen desen canım rahhim ağzına dikis atiliyirmus benim için uygun mi diye sorsan Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim

Haziranın 18 ine canım Allah razı olsun dualarınıza kabul etsin benimde burdaki herkes duamda namazlarimda dua ediyorum hep
Allah senden de razı olsun canım topiğimizi hiç bırakmadın yanımızda oldun 18 inde guzel sonuçlarla gelmen için dua edicem bende.. az kalmış bak bebisini görmeye gitceksin Allahın izniyle annesi seni heyecanla bekliyor

Doktor bir şey demezse de sen desen canım rahhim ağzına dikis atiliyirmus benim için uygun mi diye sorsan Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim
Canım bu doktor perinatologa yönlendirmek onuda perinatolok yapacak konuşucam inşaallah

Sağol canım burası bana iyi geliyor sizler bana iyi geliyorsunuz Allah razı olsun inşaallah bende özledim bebisimi

Inşallahhh :)
Yaa inşallah testi erken yapmışsındır bebiş seninledir. Şimdi değilse de en kısa zamanda gelir inşallah :)
Regl oldum: ( aylar geçtikçe her reglimde umudumu daha çok kaybediyorum ama kısmet

Burdayım bebegimmm :) kv köyden pancar gönderdi onu hasla sar çorbalık dogra onlarla ugrasıyorum
Ooo maşallah hamaratlık yapıyormuşsun ben de sesi niye çıkmıyor diyorum

Regl oldum: ( aylar geçtikçe her reglimde umudumu daha çok kaybediyorum ama kısmet
Ümidini kaybetme canım birde kendine psikolojik baskı yapıyorsun farkında değilsin her ay beklentiye girince vücut kasılıyor hamileliği zorlaştırıyor demişti doktor ve adetin günü gününe olması bu gerçeği değiştirmez demişti bence elinizode aklınızda oyalayacak hobiler işler yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…