- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
Kendimi oyalamaya çalışıyorum canım zihinsel olarak ama işte zorluyor tabi aminn kuzum inşaallah öyle olurLütfen düşünmemeye çalış canım Rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederim desteğin içinAynen aynen bitter ve türk kahvesi çok iyi geliyo ☺ Muz ceviz de yedir bol bol ☺ İnşallah bu ay senden güzel haberler alacağız❤
Yanılma payı yüksek olduğu için hiç o toplara girmiyor doktorlar canım tahmin etsede siylemiyorlarNormal ultrasonda da mi görünmez acaba tarama zamanı gittiğimde
Duam seninle canımKendimi oyalamaya çalışıyorum canım zihinsel olarak ama işte zorluyor tabi aminn kuzum inşaallah öyle olur❤
Haziranın 18 ine canım Allah razı olsun dualarınıza kabul etsinDuam seninle canımne zaman doktor randevun
Doktor bir şey demezse de sen desen canım rahhim ağzına dikis atiliyirmus benim için uygun mi diye sorsan Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimHaziranın 18 ine canım Allah razı olsun dualarınıza kabul etsinbenimde burdaki herkes duamda namazlarimda dua ediyorum hep
Allah senden de razı olsun canım topiğimizi hiç bırakmadın yanımızda oldunHaziranın 18 ine canım Allah razı olsun dualarınıza kabul etsinbenimde burdaki herkes duamda namazlarimda dua ediyorum hep
Canım bu doktor perinatologa yönlendirmek onuda perinatolok yapacak konuşucam inşaallahDoktor bir şey demezse de sen desen canım rahhim ağzına dikis atiliyirmus benim için uygun mi diye sorsan Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim
Sağol canım burası bana iyi geliyor sizler bana iyi geliyorsunuz Allah razı olsunAllah senden de razı olsun canım topiğimizi hiç bırakmadın yanımızda oldun18 inde guzel sonuçlarla gelmen için dua edicem bende.. az kalmış bak bebisini görmeye gitceksin Allahın izniyle annesi seni heyecanla bekliyor
Burdayım bebegimmm :) kv köyden pancar gönderdi onu hasla sar çorbalık dogra onlarla ugrasıyorum
Allah kolaylık versin bereketli olsunBurdayım bebegimmm :) kv köyden pancar gönderdi onu hasla sar çorbalık dogra onlarla ugrasıyorum
Amin canım Allah razı olsun ama tek başına sarmak cok zor yaAllah kolaylık versin bereketli olsun
Biliyorum bende hep tek yaptığım için insanın beli filan kalmıyor ağrıdan.Amin canım Allah razı olsun ama tek başına sarmak cok zor ya
Regl oldum: ( aylar geçtikçe her reglimde umudumu daha çok kaybediyorum ama kısmetInşallahhh :)
Yaa inşallah testi erken yapmışsındır bebiş seninledir. Şimdi değilse de en kısa zamanda gelir inşallah :)
Ooo maşallah hamaratlık yapıyormuşsunBurdayım bebegimmm :) kv köyden pancar gönderdi onu hasla sar çorbalık dogra onlarla ugrasıyorum
Ümidini kaybetme canım birde kendine psikolojik baskı yapıyorsun farkında değilsin her ay beklentiye girince vücut kasılıyor hamileliği zorlaştırıyor demişti doktor ve adetin günü gününe olması bu gerçeği değiştirmez demişti bence elinizode aklınızda oyalayacak hobiler işler yapınRegl oldum: ( aylar geçtikçe her reglimde umudumu daha çok kaybediyorum ama kısmet
Evet kuzum inan evde cam silip kapı silsem bu kadar bunalmamBiliyorum bende hep tek yaptığım için insanın beli filan kalmıyor ağrıdan.
Evet ya sesim cıkmıyosa bilin ki böyle işler peşindeyimdirOoo maşallah hamaratlık yapıyormuşsunben de sesi niye çıkmıyor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?