Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya sesim cıkmıyosa bilin ki böyle işler peşindeyimdir sen napıyosun canım
Ben de bilgisayarda işlerim vardı onları hallediyorum arada siteye bakıyorum falan oyalanmaya çalışıyorum

Valla kuzum benim de mide yanmalarım fena akşamları resmen 4 aylık gibi oluyor karnım çok birşey de yemiyorum hafif mide bulantılarımda var ama şişlik beni fena yapıyor ay inşallah belli olur da söylerler sen kaçında gidecektin ben 4 temmuzda 11+5 oluyorum randevuyu öyle aldım bakalım

Ovu testi kullanıyor musun canım yoksa uygulamadan mı takip ediyorsun hikayen nedir :)
Ovu testi kullanmıyorum kuzum 2 yıllık evliyim evlendiğimizden beri bebek istiyoruz 3-4 ay olmadı doktora gittik hem eşim hem ben eşimde bi sorun çıkmadı bende polikistik over çıktı yumurta takibine başladık doktorum sürekli çağırıyordu sonra sana klomen vereyim dedi etkisi olur dedi yumurtan çatlıyor iğne vermicem dedi ilk klomenimde 3 yumuftam oldu 22mmlik çok iyi dedi doktorum çoğul gebelik olabilir dedi fakat riskli olabilir dedi ve bana bu ayı es geçelim dedi tabi eşim kızdı bide çoğul gebeliği duyunca değerlendirmek istedi fakat doktorum 2 gün ilişki yasak dedi 2 gün sonra gelin ona göre ilişki vercem dedi sonra gittik tekra yumurtan çatlamış gün aşırı ilişki dedi bizde değerdirdik ama olmadı çok heveslenmiştik ama doktorum bize yanlış yaptı yasak dediği günde bizim ilişki yaşamamız lazımmış dedi başka doktor dedi birdaha kullandum kllmeni 2 yumurtam oldu ve yine hüsran folik asit kullandım olmadı rahim filmi çekilcektim virüslerde gelince yarım kaldı bende soğan kürünü duydum saraçoğlu dan dinledim ve yapmaya karar verdim geçen 3 gün falan yaptım bıraktım şimdi bu ay ise kesin yapıcam 15 gun dedim ve şuan hiç saşmadan 7.günümdeyim inşallah olur.. Kusura bakma uzun yazdım

Kızlar yüzüm sivilce attı ya çenem yanağım neyapsam geçer

Önemli değil canım hepimiz gibi sende çabalarını yaşadıklarını anlattın böyle şeyler rahatlatır :) inşallah tez zamanda anne oluruz aynı gün adet günümüz bakalım değerlendiriyoruz ne olacak bata:))

Cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah korkma düşünme kötü şeyler.

Haziranın 18 inde gidicem canım sonra tekrar gidicem ama onun ne zaman olduğunu bilemiyorum su sevk işlemi olsun öyle belli olacak

Ama kızlar bu 13 gün boyunca gebeliğe dair ne belirti varsa yaşadım. Ki normalde ben regl olacagim zaman karnım bile ağrımaz.
Sonuç olarak gecikmenin 13. Günü regl oldum.
Benim için sorun değil daha yolun çok başındayım ama uzun süredir bekleyen, isteyen güzel kadınlarım; belirtilerle kendinizi yormayın

zaten bu belirtiler hamilelikten beklediğimiz için oluyo benim bu ay hiç belirtim olmamıştı çünkü vücudumu hiç dinlemedim

zaten bu belirtiler hamilelikten beklediğimiz için oluyo benim bu ay hiç belirtim olmamıştı çünkü vücudumu hiç dinlemedim
Belki sebebi odur ama normalde tuvalete gittiğim zaman aa adet olmuşum diyen ben bu ay kasık ve bel ağrısı yaşadım ama sonuç aynı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…