- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
Evet kuzum inan evde cam silip kapı silsem bu kadar bunalmam
Saatlerce aynı pozisyonda duruyosunCamla kapıda eğilip kalkıyoruz sarma işleri bel için tam bir feceat
Ben de bilgisayarda işlerim vardı onları hallediyorum arada siteye bakıyorum falan oyalanmaya çalışıyorumEvet ya sesim cıkmıyosa bilin ki böyle işler peşindeyimdirsen napıyosun canım
Valla kuzum benim de mide yanmalarım fena akşamları resmen 4 aylık gibi oluyor karnım çok birşey de yemiyorum hafif mide bulantılarımda var ama şişlik beni fena yapıyorAslında 12. Haftada belli okuyor ama doktorlar emin olmadan söylemiyor canımbenide iyiyim çok şükür ağrılı geçiyor benim bu dönem baş dönmeleri ara sıra oluyor yine mide eksimeside öyle sen nasılsın iyi misin nasıl geciyor
Ovu testi kullanmıyorum kuzum 2 yıllık evliyim evlendiğimizden beri bebek istiyoruz 3-4 ay olmadı doktora gittik hem eşim hem ben eşimde bi sorun çıkmadı bende polikistik over çıktı yumurta takibine başladık doktorum sürekli çağırıyordu sonra sana klomen vereyim dedi etkisi olur dedi yumurtan çatlıyor iğne vermicem dedi ilk klomenimde 3 yumuftam oldu 22mmlik çok iyi dedi doktorum çoğul gebelik olabilir dedi fakat riskli olabilir dedi ve bana bu ayı es geçelim dedi tabi eşim kızdı bide çoğul gebeliği duyunca değerlendirmek istedi fakat doktorum 2 gün ilişki yasak dedi 2 gün sonra gelin ona göre ilişki vercem dedi sonra gittik tekra yumurtan çatlamış gün aşırı ilişki dedi bizde değerdirdik ama olmadıOvu testi kullanıyor musun canım yoksa uygulamadan mı takip ediyorsun hikayen nedir :)
Doğru diyorsun canımYanılma payı yüksek olduğu için hiç o toplara girmiyor doktorlar canım tahmin etsede siylemiyorlar
Önemli değil canım hepimiz gibi sende çabalarını yaşadıklarını anlattın böyle şeyler rahatlatır :) inşallah tez zamanda anne oluruz aynı gün adet günümüz bakalım değerlendiriyoruz ne olacak bata:))Ovu testi kullanmıyorum kuzum 2 yıllık evliyim evlendiğimizden beri bebek istiyoruz 3-4 ay olmadı doktora gittik hem eşim hem ben eşimde bi sorun çıkmadı bende polikistik over çıktı yumurta takibine başladık doktorum sürekli çağırıyordu sonra sana klomen vereyim dedi etkisi olur dedi yumurtan çatlıyor iğne vermicem dedi ilk klomenimde 3 yumuftam oldu 22mmlik çok iyi dedi doktorum çoğul gebelik olabilir dedi fakat riskli olabilir dedi ve bana bu ayı es geçelim dedi tabi eşim kızdı bide çoğul gebeliği duyunca değerlendirmek istedi fakat doktorum 2 gün ilişki yasak dedi 2 gün sonra gelin ona göre ilişki vercem dedi sonra gittik tekra yumurtan çatlamış gün aşırı ilişki dedi bizde değerdirdik ama olmadıçok heveslenmiştik ama doktorum bize yanlış yaptı yasak dediği günde bizim ilişki yaşamamız lazımmış dedi başka doktor dedi birdaha kullandum kllmeni 2 yumurtam oldu ve yine hüsran folik asit kullandım olmadı rahim filmi çekilcektim virüslerde gelince yarım kaldı bende soğan kürünü duydum saraçoğlu dan dinledim ve yapmaya karar verdim geçen 3 gün falan yaptım bıraktım şimdi bu ay ise kesin yapıcam 15 gun dedim ve şuan hiç saşmadan 7.günümdeyim inşallah olur.. Kusura bakma uzun yazdım
Cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAmin canımevet ard arda oldu kalp atışlarını da duydum 4 tanesinin ama işte erken dogumlar oldu baktığın zaman testlerde bı sıkıntı yok ama bana bir çözümde yok ne yazikki bu gebeliğim nasıl olacak bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil elinle toprağa vermek o kadar zor ki
Haziranın 18 inde gidicem canım sonra tekrar gidicem ama onun ne zaman olduğunu bilemiyorumValla kuzum benim de mide yanmalarım fena akşamları resmen 4 aylık gibi oluyor karnım çok birşey de yemiyorum hafif mide bulantılarımda var ama şişlik beni fena yapıyoray inşallah belli olur da söylerler sen kaçında gidecektin ben 4 temmuzda 11+5 oluyorum randevuyu öyle aldım bakalım
Aminn canım inşallah bu kadar kötü tecrübeler olunca korkmamakta çok elde olmuyor ama tabbime bıraktım Rabbimden sağlıkla vermesinin duasını. Dişi a çıkmıyorumCnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkorkma düşünme kötü şeyler.
Tam yazacaktım canım bugün regl oldum. Ama mutlu oldum artık bu bekleme beni sıkıyordu. Gelecek ay için hayırlısını diliyorumbirsevgi selam canım test yaptın mı var mı bir gelişme
Kalp kalbe karşı mı beeAzzeeee ben de az önce kara lahana sardım
zaten bu belirtiler hamilelikten beklediğimiz için oluyo benim bu ay hiç belirtim olmamıştı çünkü vücudumu hiç dinlemedimAma kızlar bu 13 gün boyunca gebeliğe dair ne belirti varsa yaşadım. Ki normalde ben regl olacagim zaman karnım bile ağrımaz.
Sonuç olarak gecikmenin 13. Günü regl oldum.
Benim için sorun değil daha yolun çok başındayım ama uzun süredir bekleyen, isteyen güzel kadınlarım; belirtilerle kendinizi yormayın
Belki sebebi odur ama normalde tuvalete gittiğim zaman aa adet olmuşum diyen ben bu ay kasık ve bel ağrısı yaşadım ama sonuç aynı:))zaten bu belirtiler hamilelikten beklediğimiz için oluyo benim bu ay hiç belirtim olmamıştı çünkü vücudumu hiç dinlemedim
ne güzel olurdu yaaaHe yaa yakın olsaydık beraber oturur sarardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?