O kuzum inan ki o. Benim göğüslerim bile şişmedi. Önceden kocaman oluyodu umutlanıyodum hep. Artık belirti aramayı bıraktımBelki sebebi odur ama normalde tuvalete gittiğim zaman aa adet olmuşum diyen ben bu ay kasık ve bel ağrısı yaşadım ama sonuç aynı:))
Ayy kızlar duygulandırdınız beni çok tatlısınız hamişlerimiz yazmışlar sevindim çok sağolun rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsinN Nnuurrr @Storycan @melinda- Hannereyyan ben öcü testi beceremedim bu ay da yoğun geçti iş başladı yengem doğum yaptı derken almadım takvime göre ilerledim bir gün arayla dün de yumurtlama oldu takvime göre devam edeyim mi diye sordum
Sağlıkla ilerler inşallahHerkese merhaba kızlar Mayıs ayında bu topikte dualar ederek sizlerle bebek beklemiştim, bu ay bat’a 5 gün kalarak erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Normalde salı günü bat, bugün yine normal gebelik testi yaptım ve sonuç aşağıdaki gibiNe olur ne olmaz diye ben yarın kan verip emin olacağım. Hamileliğe dair tek belirtim kasık ağrılarım oldu, bunun dışında biraz da üşümelerim arttı. Sizlerden dua istiyorum hayırlı bir şekilde sağlıkla gelsin, Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin, buradaki güzel kardeşlerime duacıyım Eki Görüntüle 2645820
Belirtileriniz nelerdi ?Herkese merhaba kızlar Mayıs ayında bu topikte dualar ederek sizlerle bebek beklemiştim, bu ay bat’a 5 gün kalarak erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Normalde salı günü bat, bugün yine normal gebelik testi yaptım ve sonuç aşağıdaki gibiNe olur ne olmaz diye ben yarın kan verip emin olacağım. Hamileliğe dair tek belirtim kasık ağrılarım oldu, bunun dışında biraz da üşümelerim arttı. Sizlerden dua istiyorum hayırlı bir şekilde sağlıkla gelsin, Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin, buradaki güzel kardeşlerime duacıyım Eki Görüntüle 2645820
Üzüldüm kuzum ya. Çok haklısın acaba hiç mi olmicak diye çok korkuyo üzülüyo insan. Bide etraftaki baskı olunca.Regl oldum: ( aylar geçtikçe her reglimde umudumu daha çok kaybediyorum ama kısmet
Hadi yaa bak göğüsler bile sismiyorsa ben beklentiyi sıfıra indiririmO kuzum inan ki o. Benim göğüslerim bile şişmedi. Önceden kocaman oluyodu umutlanıyodum hep. Artık belirti aramayı bıraktım
Belirtileriniz nelerdi ?
[/QUOT ]
Adet olacakmışım gibi kasıklarmda ağrı ve sızı oldu dün çok şiddetliydi, bir de sürekli üşümelerim oldu kat kat giydim bunun dışında net bi belirtim olmadı
Olmamak daha sıkıntı canım iyi ki daha fazla beklemeden oldun.. stresten döngümüzü etkiliyoruz ne yazık ki kendimizi rahat bırakmak lazım... sen yinede reglinin 3. Günu prolaktinine baktrsan mi o da yükselmis olabilir.. gelecek aya Allah nasip etsin insallahTam yazacaktım canım bugün regl oldum. Ama mutlu oldum artık bu bekleme beni sıkıyordu. Gelecek ay için hayırlısını diliyorum
Değerlendirmeye devam edicem:) inşallah amin canım isteyen herkeseAminn amin canım Allah razı olsun :) inşallah sizlerden de müjde duymak nasip olsun. Kuzum akıntıdan da anlarsın şeffaf yapışkan oluyo. Hani sadece uygulamaya bırakma diye dedim. İnşallah yumurtlamayı yakalarsan bir gün durup bir gün değerlendir aynen :) nasip olsun inşallah sizlere de
Prolaktin ne ola kiOlmamak daha sıkıntı canım iyi ki daha fazla beklemeden oldun.. stresten döngümüzü etkiliyoruz ne yazık ki kendimizi rahat bırakmak lazım... sen yinede reglinin 3. Günu prolaktinine baktrsan mi o da yükselmis olabilir.. gelecek aya Allah nasip etsin insallah
Anladım canım hayırlısı olsun bizi de haberdar etHaziranın 18 inde gidicem canım sonra tekrar gidicem ama onun ne zaman olduğunu bilemiyorumsu sevk işlemi olsun öyle belli olacak
Kuzum regli zamanı da çıkıyor mu arkadaşım da hamile kaldıği zaman baya sivilce çıkmıştıKızlar yüzüm sivilce attı ya çenem yanağım neyapsam geçer
Canııımmmm tebrikler bence bebiş geliyor ben buradayım demişHerkese merhaba kızlar Mayıs ayında bu topikte dualar ederek sizlerle bebek beklemiştim, bu ay bat’a 5 gün kalarak erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Normalde salı günü bat, bugün yine normal gebelik testi yaptım ve sonuç aşağıdaki gibiNe olur ne olmaz diye ben yarın kan verip emin olacağım. Hamileliğe dair tek belirtim kasık ağrılarım oldu, bunun dışında biraz da üşümelerim arttı. Sizlerden dua istiyorum hayırlı bir şekilde sağlıkla gelsin, Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin, buradaki güzel kardeşlerime duacıyım Eki Görüntüle 2645820
Halk arasında süt hormonu olarak biliniyor canım eğer yüksekse regli olamıyosun yada gecikmeli oluyorsun hani yeni doğum yapanlara derler ya sütü koruyor gebelik olmaz iste bu hormondan dolayı gebelik oluşmuyorProlaktin ne ola ki
Gözünn aydın canımm . Bizleri de duandan eksik etmeHerkese merhaba kızlar Mayıs ayında bu topikte dualar ederek sizlerle bebek beklemiştim, bu ay bat’a 5 gün kalarak erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Normalde salı günü bat, bugün yine normal gebelik testi yaptım ve sonuç aşağıdaki gibiNe olur ne olmaz diye ben yarın kan verip emin olacağım. Hamileliğe dair tek belirtim kasık ağrılarım oldu, bunun dışında biraz da üşümelerim arttı. Sizlerden dua istiyorum hayırlı bir şekilde sağlıkla gelsin, Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin, buradaki güzel kardeşlerime duacıyım Eki Görüntüle 2645820
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindimHerkese merhaba kızlar Mayıs ayında bu topikte dualar ederek sizlerle bebek beklemiştim, bu ay bat’a 5 gün kalarak erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Normalde salı günü bat, bugün yine normal gebelik testi yaptım ve sonuç aşağıdaki gibiNe olur ne olmaz diye ben yarın kan verip emin olacağım. Hamileliğe dair tek belirtim kasık ağrılarım oldu, bunun dışında biraz da üşümelerim arttı. Sizlerden dua istiyorum hayırlı bir şekilde sağlıkla gelsin, Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin, buradaki güzel kardeşlerime duacıyım Eki Görüntüle 2645820
Ederim yltabiki canımAnladım canım hayırlısı olsun bizi de haberdar et
Benimde önceki aylar öyle oluyodu sonra regl günü iniyoduHadi yaa bak göğüsler bile sismiyorsa ben beklentiyi sıfıra indiririminan agzima girecekti bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?