Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki sebebi odur ama normalde tuvalete gittiğim zaman aa adet olmuşum diyen ben bu ay kasık ve bel ağrısı yaşadım ama sonuç aynı:))
O kuzum inan ki o. Benim göğüslerim bile şişmedi. Önceden kocaman oluyodu umutlanıyodum hep. Artık belirti aramayı bıraktım

Aminn amin canım Allah razı olsun :) inşallah sizlerden de müjde duymak nasip olsun. Kuzum akıntıdan da anlarsın şeffaf yapışkan oluyo. Hani sadece uygulamaya bırakma diye dedim. İnşallah yumurtlamayı yakalarsan bir gün durup bir gün değerlendir aynen :) nasip olsun inşallah sizlere de

Herkese merhaba kızlar Mayıs ayında bu topikte dualar ederek sizlerle bebek beklemiştim, bu ay bat’a 5 gün kalarak erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Normalde salı günü bat, bugün yine normal gebelik testi yaptım ve sonuç aşağıdaki gibi Ne olur ne olmaz diye ben yarın kan verip emin olacağım. Hamileliğe dair tek belirtim kasık ağrılarım oldu, bunun dışında biraz da üşümelerim arttı. Sizlerden dua istiyorum hayırlı bir şekilde sağlıkla gelsin, Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin, buradaki güzel kardeşlerime duacıyım

Sağlıkla ilerler inşallah

Belirtileriniz nelerdi ?

Regl oldum: ( aylar geçtikçe her reglimde umudumu daha çok kaybediyorum ama kısmet
Üzüldüm kuzum ya. Çok haklısın acaba hiç mi olmicak diye çok korkuyo üzülüyo insan. Bide etraftaki baskı olunca.
Ben en son yapma nur gez toz ye iç yat resim yap örgü ör çocukta yok gece geç saatte uyu öğlen uyan diye kendimi teselli ediyodum :) sonra Allahım sana teslim oldum en hayırlısını nasip et dedim. Dediğim gibi işte sürekli dua ettim. Lütfen umudunu kaybetme.
Bide kızlar son ilişkide istediğimiz için ilişki oluyodu sırf çocuk düşüncesiyle değil. Çok afedersiniz nasıl diyeyim belki birilerinin işine yarar diye söylemek istiyorum. İstekli olduğun için ıslaklık haliyle fazla oluyo bu da spermin oraya ulaşmasını kolaylaştırıyo sanırım daha fazla canlı sperm gidiyo öyle okumuştum. Belki bunun da etkisi oldu.

O kuzum inan ki o. Benim göğüslerim bile şişmedi. Önceden kocaman oluyodu umutlanıyodum hep. Artık belirti aramayı bıraktım
Hadi yaa bak göğüsler bile sismiyorsa ben beklentiyi sıfıra indiririm inan agzima girecekti bu ay

Tam yazacaktım canım bugün regl oldum. Ama mutlu oldum artık bu bekleme beni sıkıyordu. Gelecek ay için hayırlısını diliyorum
Olmamak daha sıkıntı canım iyi ki daha fazla beklemeden oldun.. stresten döngümüzü etkiliyoruz ne yazık ki kendimizi rahat bırakmak lazım... sen yinede reglinin 3. Günu prolaktinine baktrsan mi o da yükselmis olabilir.. gelecek aya Allah nasip etsin insallah

Değerlendirmeye devam edicem:) inşallah amin canım isteyen herkese

Prolaktin ne ola ki

Canııımmmm tebrikler bence bebiş geliyor ben buradayım demiş allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Prolaktin ne ola ki
Halk arasında süt hormonu olarak biliniyor canım eğer yüksekse regli olamıyosun yada gecikmeli oluyorsun hani yeni doğum yapanlara derler ya sütü koruyor gebelik olmaz iste bu hormondan dolayı gebelik oluşmuyor

Gözünn aydın canımm . Bizleri de duandan eksik etme

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim

Hadi yaa bak göğüsler bile sismiyorsa ben beklentiyi sıfıra indiririm inan agzima girecekti bu ay
Benimde önceki aylar öyle oluyodu sonra regl günü iniyodu bu sefer o bile olmadı diyorum ya ne kadar beklentiye girersek o kadar belirti alıyoruzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…