- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına da almak nasip etsinHerkese merhaba kızlar Mayıs ayında bu topikte dualar ederek sizlerle bebek beklemiştim, bu ay bat’a 5 gün kalarak erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Normalde salı günü bat, bugün yine normal gebelik testi yaptım ve sonuç aşağıdaki gibiNe olur ne olmaz diye ben yarın kan verip emin olacağım. Hamileliğe dair tek belirtim kasık ağrılarım oldu, bunun dışında biraz da üşümelerim arttı. Sizlerden dua istiyorum hayırlı bir şekilde sağlıkla gelsin, Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin, buradaki güzel kardeşlerime duacıyım Eki Görüntüle 2645820
Ay ağzından yel alsın kız deme öyle. Karantinadan kafayı yiyip eşimde sarmaya çalıştıne güzel olurdu yaaatek başına ölüm gibi bişeyyy
Ohh ohhh maşallahhh gözün aydın canım benim sağlıkla gelsin inşallahhhHerkese merhaba kızlar Mayıs ayında bu topikte dualar ederek sizlerle bebek beklemiştim, bu ay bat’a 5 gün kalarak erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Normalde salı günü bat, bugün yine normal gebelik testi yaptım ve sonuç aşağıdaki gibiNe olur ne olmaz diye ben yarın kan verip emin olacağım. Hamileliğe dair tek belirtim kasık ağrılarım oldu, bunun dışında biraz da üşümelerim arttı. Sizlerden dua istiyorum hayırlı bir şekilde sağlıkla gelsin, Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin, buradaki güzel kardeşlerime duacıyım Eki Görüntüle 2645820
HiiiHalk arasında süt hormonu olarak biliniyor canım eğer yüksekse regli olamıyosun yada gecikmeli oluyorsun hani yeni doğum yapanlara derler ya sütü koruyor gebelik olmaz iste bu hormondan dolayı gebelik oluşmuyor
Bundan sonra kafa rahat devam edeceğim inşallah basarirsamBenimde önceki aylar öyle oluyodu sonra regl günü iniyodubu sefer o bile olmadı diyorum ya ne kadar beklentiye girersek o kadar belirti alıyoruzz :)
Rica ederim canım yardimci olabildiysem ne mutluHiii
Evet fırsat bulursam gideyim o zaman canım çok teşekkür ederim sen de çok ilgilendin bu süreçte benimle:))
Bundan sonra kafa rahat devam edeceğim inşallah basarirsam
Ayy yavrum aylar sonra ailemle görüştüm onlarla vakit geçiriyordummcrassicauda nerelerdesin gunlerdir
Tamam kuzumEderim yltabiki canımsende yaz muhakkak
Reglden sonra çıkıyor canım oda 1,2 tane anca busefer battan önce çıktı ve fazla ya ben ergenlik de bile böyle sivilceyle uğraşmadımKuzum regli zamanı da çıkıyor mu arkadaşım da hamile kaldıği zaman baya sivilce çıkmıştı
Çok sinir bozucu kuzum yavalla canım benim yüzüm boynum göğüs aram öyle bi sivilce ki anlatamam
Insallah gebeliktendir o zaman canımReglden sonra çıkıyor canım oda 1,2 tane anca busefer battan önce çıktı ve fazla ya ben ergenlik de bile böyle sivilceyle uğraşmadım
Ayyy inşallahhhhhhh hadi bakalımmReglden sonra çıkıyor canım oda 1,2 tane anca busefer battan önce çıktı ve fazla ya ben ergenlik de bile böyle sivilceyle uğraşmadım
Simdi bu tür şeyleri düsünüp üzme kendini canım belki bebis varÇok moralim bozuldu şuan KV düğünümde takılan paraya bilezik yaptıracaktım o parayı harcamışlarRegen_
Bilmiyorum canım ya daha yeni duydum duyunca insan ister istemez bozuluyorSimdi bu tür şeyleri düsünüp üzme kendini canım belki bebis var
Ay onlarda mıydı paraaaaÇok moralim bozuldu şuan KV düğünümde takılan paraya bilezik yaptıracaktım o parayı harcamışlarRegen_
Aynen onlardaydı köyde kalıyorlar daha güvenli olur dedik keşke demeseydik bide bana hiç demiyorlar eşim ben sorunca söyledi oda mecburen çünkü sürekli soruyorum ben unutulmasın diyeAy onlarda mıydı paraaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?