Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına da almak nasip etsin

Ohh ohhh maşallahhh gözün aydın canım benim sağlıkla gelsin inşallahhh

Kızlar MerveKA dan hala haber yok en son çarşamba görünmüş kötü bisey yoktur insallah

Halk arasında süt hormonu olarak biliniyor canım eğer yüksekse regli olamıyosun yada gecikmeli oluyorsun hani yeni doğum yapanlara derler ya sütü koruyor gebelik olmaz iste bu hormondan dolayı gebelik oluşmuyor
Hiii
Evet fırsat bulursam gideyim o zaman canım çok teşekkür ederim sen de çok ilgilendin bu süreçte benimle:))
Benimde önceki aylar öyle oluyodu sonra regl günü iniyodu bu sefer o bile olmadı diyorum ya ne kadar beklentiye girersek o kadar belirti alıyoruzz :)
Bundan sonra kafa rahat devam edeceğim inşallah basarirsam

Hiii
Evet fırsat bulursam gideyim o zaman canım çok teşekkür ederim sen de çok ilgilendin bu süreçte benimle:))

Bundan sonra kafa rahat devam edeceğim inşallah basarirsam
Rica ederim canım yardimci olabildiysem ne mutlu benim başıma geldi bunlar doktorum engel oluyor dedi ilacla hemen düzelebilen bir hormon

Kızlar ben hiç kendimi dinlemiyorum bu ay geçen ay sanki her şeyi yaşamış gibi olmuştumm, ama bu ayy göğüslerde inanılmaz hassasiyetim var ve cayır cayır yanıyor sanki hiç böyle olmazdııı ve kasık ağrım olurdu nedense o da pek yok. Sizler ne alemdesiniz?bat 13 hazirannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…