Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen onlardaydı köyde kalıyorlar daha güvenli olur dedik keşke demeseydik bide bana hiç demiyorlar eşim ben sorunca söyledi oda mecburen çünkü sürekli soruyorum ben unutulmasın diye
Ayyy ne kadar ayıpppp sana sormadan ya... canım hiç takmaaaa sen kendine odaklan bu karşı tarafın çilesi bitmiyor yoksa valla

Ayyy ne kadar ayıpppp sana sormadan ya... canım hiç takmaaaa sen kendine odaklan bu karşı tarafın çilesi bitmiyor yoksa valla
Allah bildiği gibi yapsın valla ihtiyaçları olsa bana deseler neyse ama arkamdan iş çeviriyorlar ya o sinir etti beni kuzum

Allah bildiği gibi yapsın valla ihtiyaçları olsa bana deseler neyse ama arkamdan iş çeviriyorlar ya o sinir etti beni kuzum
Aynen işte senin rızan olmadan olması çok kötü olmuş, eşinin haberi varsa bile sana söylemeliydi ya bu eşler de uslanmaz gerçekten.

Kizlar benim kirmizipar gelmedi insallah gelmezz bugun kasiklarim agridi belim kopacak gibiydi ama suan bisey yok insallah bebis vardir bata 3 gun kala test yaptim negatif cikti simdi bekliyorum oyle test var ama yapmakta istemiyorum

Kızlar bana bi akıl verin. Salı bthcg 48-perşembe 129- cumartesi 356 çıktı. Fazla artması korkutuyo beni normal mi acaba
Canım benimde çarşamba 63 cuma 167 cıktı 2 katından fazla ama doktor artması dedi 2 hafta sonra gel bence sorun yoktur canım

Ne güzel dedin kuzum, ama bunun bi yöntemide varmı

Kizlar benim kirmizipar gelmedi insallah gelmezz bugun kasiklarim agridi belim kopacak gibiydi ama suan bisey yok insallah bebis vardir bata 3 gun kala test yaptim negatif cikti simdi bekliyorum oyle test var ama yapmakta istemiyorum
İnsallah gelmez ve gebelik haberini alırsın

Canııımmmm tebrikler bence bebiş geliyor ben buradayım demiş allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ohh ohhh maşallahhh gözün aydın canım benim sağlıkla gelsin inşallahhh
Amin inşallh kızlar, dua edelim bebişlerimiz sağlıkla gelsin sizler de hamilesiniz değil mi? Sizce beta değerim hangi aralıkta çıkmalı yarın test için gideceğim, bir de keseyi ne zaman görebiliriz sizler gördünüz mü hangi Haftalarda gördünüz

Ne güzel dedin kuzum, ama bunun bi yöntemide varmı
Ben mesela bu ay bebek için değil istediğim için ilişki yaşayacağım eşimle yavrum. Gün aşırı olur 3 günde bir olur farketmez takip etmeyecegim regl günüm geldiğini bile uygulama hatırlatinca fark etmek istiyorum. İkidebir girip ilişki güncellemesi, yumurtlama takibi yapmayacağım. 2-3 günde bir ilişki olduğu zaman zaten mutlaka denk gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…