Ayyy ne kadar ayıpppp sana sormadan ya... canım hiç takmaaaa sen kendine odaklan bu karşı tarafın çilesi bitmiyor yoksa vallaAynen onlardaydı köyde kalıyorlar daha güvenli olur dedik keşke demeseydik bide bana hiç demiyorlar eşim ben sorunca söyledi oda mecburen çünkü sürekli soruyorum ben unutulmasın diye
Allah bildiği gibi yapsın valla ihtiyaçları olsa bana deseler neyse ama arkamdan iş çeviriyorlar ya o sinir etti beni kuzumAyyy ne kadar ayıpppp sana sormadan ya... canım hiç takmaaaa sen kendine odaklan bu karşı tarafın çilesi bitmiyor yoksa valla
Aynen işte senin rızan olmadan olması çok kötü olmuş, eşinin haberi varsa bile sana söylemeliydi ya bu eşler de uslanmaz gerçekten.Allah bildiği gibi yapsın valla ihtiyaçları olsa bana deseler neyse ama arkamdan iş çeviriyorlar ya o sinir etti beni kuzum
Canım benimde çarşamba 63 cuma 167 cıktı 2 katından fazla ama doktor artması dedi 2 hafta sonra gel bence sorun yoktur canımKızlar bana bi akıl verin. Salı bthcg 48-perşembe 129- cumartesi 356 çıktı. Fazla artması korkutuyo beni normal mi acaba
Zaten en çok ona bozuldum bide bana dediki annemgil yaptırır falan bile bile söylemediAynen işte senin rızan olmadan olması çok kötü olmuş, eşinin haberi varsa bile sana söylemeliydi ya bu eşler de uslanmaz gerçekten.
Ne güzel dedin kuzum, ama bunun bi yöntemide varmıAma kızlar bu 13 gün boyunca gebeliğe dair ne belirti varsa yaşadım. Ki normalde ben regl olacagim zaman karnım bile ağrımaz.
Sonuç olarak gecikmenin 13. Günü regl oldum.
Benim için sorun değil daha yolun çok başındayım ama uzun süredir bekleyen, isteyen güzel kadınlarım; belirtilerle kendinizi yormayın
Neyse belki sana daha iyisini yaptırırlarrrrZaten en çok ona bozuldum bide bana dediki annemgil yaptırır falan bile bile söylemedi
Sen bugün verdin mi kan peki?Canım benimde çarşamba 63 cuma 167 cıktı 2 katından fazla ama doktor artması dedi 2 hafta sonra gel bence sorun yoktur canım
Hiç sanmıyorum Allah büyük kuzum yaNeyse belki sana daha iyisini yaptırırlarrrr
Bugün vermedm sadece çarşamba cuma 2 kere verdim 2 hafta sonraya çağırdı kese ve kalp atışı için gelirsin dedi sadeceSen bugün verdin mi kan peki?
İnsallah gelmez ve gebelik haberini alırsınKizlar benim kirmizipar gelmedi insallah gelmezzbugun kasiklarim agridi belim kopacak gibiydi ama suan bisey yok insallah bebis vardir bata 3 gun kala test yaptim negatif cikti simdi bekliyorum oyle test var ama yapmakta istemiyorum
Amin insallah bitanem insallahİnsallah gelmez ve gebelik haberini alırsın
Gözünn aydın canımm . Bizleri de duandan eksik etme
Çok teşekkür ederim Kızlar Allah isteyenlere nasip etsin en kısa sürede sizlere de olsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim
Canııımmmm tebrikler bence bebiş geliyor ben buradayım demişallah kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺
Amin inşallh kızlar, dua edelim bebişlerimiz sağlıkla gelsin sizler de hamilesiniz değil mi? Sizce beta değerim hangi aralıkta çıkmalı yarın test için gideceğim, bir de keseyi ne zaman görebiliriz sizler gördünüz mü hangi Haftalarda gördünüzOhh ohhh maşallahhh gözün aydın canım benim sağlıkla gelsin inşallahhh
Ben mesela bu ay bebek için değil istediğim için ilişki yaşayacağım eşimle yavrum. Gün aşırı olur 3 günde bir olur farketmez takip etmeyecegimNe güzel dedin kuzum, ama bunun bi yöntemide varmı
Ben 2 günde bir vermeye gidiyorum riskli gebelik ya benimkiBugün vermedm sadece çarşamba cuma 2 kere verdim 2 hafta sonraya çağırdı kese ve kalp atışı için gelirsin dedi sadece
İnşallah sıkıntısız kucağına alırsın kuzum benim hepimiz için hayırlısı olsun kötü düşünmeBen 2 günde bir vermeye gidiyorum riskli gebelik ya benimki
Canım senle tarih olarak yakınız sanırım benim de 5. Haftada görünüyor kandaki değerin kaç çıktı seninBugün vermedm sadece çarşamba cuma 2 kere verdim 2 hafta sonraya çağırdı kese ve kalp atışı için gelirsin dedi sadece
Canım geçmiş olsun riskli derken değerler mi düşük çıkıyorBen 2 günde bir vermeye gidiyorum riskli gebelik ya benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?