Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben 5+4 ken keseyi gördüm 7+0 ken bebek ve kalp atışını gördüm 5. Haftada 9230 çıkmıştı benim canım

Ayy yavrum aylar sonra ailemle görüştüm onlarla vakit geçiriyordumm sen nasılsın iyi misinnn?
Ooo çok iyi canım senin adına sevindim, yıllarca ben de uzakta kaldım ailemden ne demek olduğunu coook iyi bilirim Bildiğin gibi bir değişiklik yok iyiyim yumurtladim bekliyoruz işte

Maşallah değerin çok yüksekmiş bu haftalarda bu kadar yüksek çıkar mı
Valla çoğul gebelikten şüphelendik ama doktor tek kese tek bebek dedi bazen böyle olabiliyormuş bir yerde de kız bebeklerin beta hcg si erkeklere göre daha yüksek oluyor falan diye okudum ama tabi ne kadar doğru bilmiyorum görümcemin erkek bebeği var benim 9232 çıktığım hafta o 1800 çıkmıştı

İnşallah sıkıntısız kucağına alırsın kuzum benim hepimiz için hayırlısı olsun kötü düşünme
İnşallah kuzum benimmm
Canım geçmiş olsun riskli derken değerler mi düşük çıkıyor
yok kuzum çok şükür 48-129-356 çıktı 2 günde bir ama pıhtılaşma var bende bir düşüğüm var o yüzden tedirginim

Ooo çok iyi canım senin adına sevindim, yıllarca ben de uzakta kaldım ailemden ne demek olduğunu coook iyi bilirim Bildiğin gibi bir değişiklik yok iyiyim yumurtladim bekliyoruz işte
Eveet bende uzaktayım yıllardır o kadar özlüyorum kii ailemi inşallah bu sefer tutacakkk. Ben de bat bekliyorumm son 5 günnn

Haklısın

Insallah degildir yaa
Insallah ama benn umidimi kestim gecen ay da bat gunumun aksaminda pembe akintim oldu estesi gunde adet oldum okadar hevesledim ki okadar umidliydim ki ustun goruyorum yerlesmedir diye ama degilmis oyuzden saldim yani akisina biraktim

Insallah ama benn umidimi kestim gecen ay da bat gunumun aksaminda pembe akintim oldu estesi gunde adet oldum okadar hevesledim ki okadar umidliydim ki ustun goruyorum yerlesmedir diye ama degilmis oyuzden saldim yani akisina biraktim
Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun canım akısına bırak sakın üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…