Çarşamba günü 63 cuma günü 167 cıktı canım son adet 4 mayıstı batta 31 mayıstıCanım senle tarih olarak yakınız sanırım benim de 5. Haftada görünüyor kandaki değerin kaç çıktı senin
Kuzum ben 5+4 ken keseyi gördüm 7+0 ken bebek ve kalp atışını gördüm 5. Haftada 9230 çıkmıştı benim canımAmin inşallh kızlar, dua edelim bebişlerimiz sağlıkla gelsin sizler de hamilesiniz değil mi? Sizce beta değerim hangi aralıkta çıkmalı yarın test için gideceğim, bir de keseyi ne zaman görebiliriz sizler gördünüz mü hangi Haftalarda gördünüz
Tamam çok güzel artmış inşallah benimki de böyle çıkar yarın, benim de 9 mayıstı yumurtlamadan sonra 15. GünümdeyimÇarşamba günü 63 cuma günü 167 cıktı canım son adet 4 mayıstı batta 31 mayıstı
MaşallahKuzum ben 5+4 ken keseyi gördüm 7+0 ken bebek ve kalp atışını gördüm 5. Haftada 9230 çıkmıştı benim canım
Ooo çok iyi canım senin adına sevindim, yıllarca ben de uzakta kaldım ailemden ne demek olduğunu coook iyi bilirimAyy yavrum aylar sonra ailemle görüştüm onlarla vakit geçiriyordummsen nasılsın iyi misinnn?
Valla çoğul gebelikten şüphelendik ama doktor tek kese tek bebek dedi bazen böyle olabiliyormuş bir yerde de kız bebeklerin beta hcg si erkeklere göre daha yüksek oluyor falan diye okudum ama tabi ne kadar doğru bilmiyorumMaşallahdeğerin çok yüksekmiş bu haftalarda bu kadar yüksek çıkar mı
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım yazarsın buraya :)Tamam çok güzel artmış inşallah benimki de böyle çıkar yarın, benim de 9 mayıstı yumurtlamadan sonra 15. Günümdeyim
Şimdi sen düşünme bunlarııı, kendine bakk kuzumm üzme canınıHiç sanmıyorum Allah büyük kuzum ya
İnşallah kuzum benimmmİnşallah sıkıntısız kucağına alırsın kuzum benim hepimiz için hayırlısı olsun kötü düşünme
yok kuzum çok şükür 48-129-356 çıktı 2 günde bir ama pıhtılaşma var bende bir düşüğüm var o yüzden tedirginimCanım geçmiş olsun riskli derken değerler mi düşük çıkıyor
Eveet bende uzaktayım yıllardır o kadar özlüyorum kii ailemiOoo çok iyi canım senin adına sevindim, yıllarca ben de uzakta kaldım ailemden ne demek olduğunu coook iyi bilirimBildiğin gibi bir değişiklik yok iyiyim yumurtladim bekliyoruz işte
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, iyi düşün iyi olsunİnşallah kuzum benimmm
yok kuzum çok şükür 48-129-356 çıktı 2 günde bir ama pıhtılaşma var bende bir düşüğüm var o yüzden tedirginim
Agrim yok simdilik camasirima kahverengi biseyler gelmis peceteyle siliniyorum pembe akinti geliyor sanirim benim kirmizilar geliyorİnsallah gelmez ve gebelik haberini alırsın
HaklısınBen mesela bu ay bebek için değil istediğim için ilişki yaşayacağım eşimle yavrum. Gün aşırı olur 3 günde bir olur farketmez takip etmeyecegim☺ regl günüm geldiğini bile uygulama hatırlatinca fark etmek istiyorum. İkidebir girip ilişki güncellemesi, yumurtlama takibi yapmayacağım. 2-3 günde bir ilişki olduğu zaman zaten mutlaka denk gelecek.
Amin canım benim Allahım isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, iyi düşün iyi olsun
Eveet bende uzaktayım yıllardır o kadar özlüyorum kii ailemiinşallah bu sefer tutacakkk. Ben de bat bekliyorumm son 5 günnn
Insallah degildir yaaAgrim yok simdilik camasirima kahverengi biseyler gelmis peceteyle siliniyorum pembe akinti geliyor sanirim benim kirmizilar geliyor
Insallah ama benn umidimi kestim gecen ay da bat gunumun aksaminda pembe akintim oldu estesi gunde adet oldum okadar hevesledim ki okadar umidliydim ki ustun goruyorum yerlesmedir diye ama degilmis oyuzden saldim yani akisina biraktimInsallah degildir yaa
Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun canım akısına bırak sakın üzme kendiniInsallah ama benn umidimi kestim gecen ay da bat gunumun aksaminda pembe akintim oldu estesi gunde adet oldum okadar hevesledim ki okadar umidliydim ki ustun goruyorum yerlesmedir diye ama degilmis oyuzden saldim yani akisina biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?