Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eveet bende uzaktayım yıllardır o kadar özlüyorum kii ailemi inşallah bu sefer tutacakkk. Ben de bat bekliyorumm son 5 günnn
çok zor canım ben 6 sene sonra kavuştum derken 1yil geçmeden babamı kaybettim canim uzakta olsunlarda sağ olsunlar iyi olsunlarinsallah canım inşallah topikteki herkesin tutsun bu ay

çok zor canım ben 6 sene sonra kavuştum derken 1yil geçmeden babamı kaybettim canim uzakta olsunlarda sağ olsunlar iyi olsunlarinsallah canım inşallah topikteki herkesin tutsun bu ay
Ayyyy kuzum başın sağ olsun. Allah sevdiklerimizi yanımızdan almasınn valla çok zor. İnşallah hepimiz hamiş olalımmmmmmm hepimizz

Hergün dua ediyorum hergün.. Allahım iatwywn herse hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin

Ovulasyon testi siparis verdim su yumurtlamayi bi tutturamadin ya cok oncesine yada sonrasina denk geliyo hos bende oda ise yaramazda deneyelim genede

Benim de göğüslerim şişti ama dokununca ve Sütyensiz görünce ağrı var. Onun dışında hiçbir belirti yok o yüzden umutsuzluğa kapıldım
Aynenn benimde dokununca yan yatınca sütyensizz offf nasıl bir ağrı var. Ve inanılmaz şiştiler normalde böyle değiller valla ama karın ağrım çok az biliyo musun normalde ağrım ara ara gelirdi ben de hep 1 hafta 10 gün var derdim şu an öyle net bir ağrım yok Bilemiyorumm ya pek dinlememeye çalışıyorum kendimi

Aynen en doğrusu. Bende öyle yapmaya çalışıyorum şuan. Sürekli belirti aramaktan yoruldum.

Bat yaklaşınca belirti aranıyo illa yaaa
Ya öyle de Stres yaptıkça Kendimize zarar veriyoruz biliyor musun son üç gündür gerçekten çok stresten kendimi hayattan soyutladım resmen böyle sürekli düşünüyorum sürekli adım atarken falan sürekli dua ediyorum enteresan bir ruh hali içerisine girdim. Ama eminim ki tabii ki Allah hakkında hayırlısını verecek doğru zamanda umuyorum bana hayırlısı ile sağlıkla nasip edecek ama yinede o sabırsızlığı içimden
Atamıyorum.

Yaa kendini başka şeylere odaklamaya çalışmalısın yürüdüğün her an düşünecek kadar boş vaktin var demek ciddiyim kendini işine, hobilerine ver. Ayrıca ya hiç bir zaman bebeğin olmazsa? Bence bu ihtimali unutmamalı ve böyle de bir gerçek olabileceğini bi yerlerde bilmeliyiz hepimizzz

Ya her ay yeni bir şey öğreniyorum. Üç ay oldu isteyelim ve ben geçen ay gecikmeme rağmen adet olmadım mesela bu ay ise yumurtlamadan sonra belirtiler yaşadım ve şu an adet mi dört gün var ve bütün belirtilerim yokoldu göğüs ağrısı dışında. O yüzden sürekli kendimi Dinleme halinde olunca ister istemez takıntı haline geliyor. Çok çok haklısın katılıyorum gerçekten zorda olsa bir şekilde Kafayı başka şeyler ile dağıtmalı

Evett geçen ay bende rastgele denemiştim hiç beklentim yoktu ama her belirtiyi yaşadım salak salak ve farkettim ki aslında belirti diye bir şey yok çünkü zaten her ay farklı şeyler yaşıyoruz normalde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…