Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar, ben yarım saat kadar önce YASİN-İ ŞERİF okudum, burada tanıdığım tanımadığım herkes için dertlilere deva, hastalara şifa, gebelik isteyenlere bir an evvel bebek, gebelere de sağlıkla doğurmayı diledim Allah'tan. İnşallah kabul olur bu mübarek günlerin, tuttuğumuz oruçların hürmetine. 🌸🌸🌸 isimlerinizi, yüzlerinizi bilmiyorum ama kalpleriniz tertemiz belli ki... hepinizi içimden geçirdim.
Amin canim inşallah Allah razi olsun. .hepimizden müjdeli haberler almayi nasip eylesin mevlam...

Amin canim inşallah Allah razi olsun. .hepimizden müjdeli haberler almayi nasip eylesin mevlam...
amin canım inşallah. artık insanda sabır kalmıyor. isyan etmiyorum ama artık olsun diyorum. ağustos 2018'den beri her ay aynı gözyaşı...

kızlar, ben yarım saat kadar önce YASİN-İ ŞERİF okudum, burada tanıdığım tanımadığım herkes için dertlilere deva, hastalara şifa, gebelik isteyenlere bir an evvel bebek, gebelere de sağlıkla doğurmayı diledim Allah'tan. İnşallah kabul olur bu mübarek günlerin, tuttuğumuz oruçların hürmetine. 🌸🌸🌸 isimlerinizi, yüzlerinizi bilmiyorum ama kalpleriniz tertemiz belli ki... hepinizi içimden geçirdim.
Allah razı olsun canım 😍bu güzel duanı kabul eylesin insallah🤲🏻, tez vakitte hepimize hayirlı evlatlar nasip etsin Rabbim 🤲🏻🤲🏻

Benim daha cok yeni ama öncesinde kaybettiğim koskoca 3.5 yılım var....sanki o zaman bu zamandir hasret cekiyo gibi hissediyorum kendimi....demekki vakti var saati var bi hayrı var diye diye dizginlemeye çalışıyorum kendimi

Benim daha cok yeni ama öncesinde kaybettiğim koskoca 3.5 yılım var....sanki o zaman bu zamandir hasret cekiyo gibi hissediyorum kendimi....demekki vakti var saati var bi hayrı var diye diye dizginlemeye çalışıyorum kendimi
öyle canım. ben de 3 yıl oldu evleneli. ilk 15 ay istemedik, düğün borçlarımız çok vardı. sonra dedik artık evliliğimiz de oturmaya başladı, hayırlısıyla olsun. ben sandım ki korunmayı bırakıtğım ay hemen kalacağım. o ay olmadı, sonraki ay olmadı, bir daha olmadı diye diye strese başladım. o gün bugündür doktorlar stres diyor başka bir şey demiyor ama ben de senin gibi düşünüyorum. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyorum. ☺

Kızlar internetten laboquıck gebelik testi aldım 5 adet herhalde yarın gelir. Güvenilir mi acaba.

Bide kaltuk altı ile gögüs arasında bir sızlama olması normal mi. Sürekli şişlik falan varmı diye bakıyorum ama hiç yok. Sadece sızlıyorr

Canım duaların kabul olsun inşallah,çok sağol🙏🏻😍

Dün olduysa bugün dur yarın yap canım spermler için de böylesi daha iyi . Eğer şişe varsa şişeye sıcak su koyup herhangi birşeyler sar kıyafet de olur öyle kullan kuzum valla ben de topikte birinden okudum o ay hamile kalmış ve ben de bu ay onu uyguladım öyle olunca belki vesile olur diye herkese söylüyorum canım .teşekkür ederim 😘😘
Canım bende senden duydum bu ay sıcak su torbasını denedim söyleyim dedim 😂😂 ama her gün denedik biz ovulasyon tam düzenli kullanamadığını düşünüyorum hani anlamadım pek ondan her gün ilişki oldu bi sakıncası mı var her gün olunca acaba

Merhaba kızlar. 1.5 yıldır deniyoruz olmuyor 😔 30 Nisan da adet olmam gerekiyordu fakat olmadım. 1 mayısta evde sadece ovulasyon testi vardı şeytan dürttü de onu yapayım bari dedim ve yumurtlama gördüm, adet gecikmesinde yumurtlama şok oldum ama değerlendirdik yine de. 7 mayısta doktora gittim yumurtaların büyümüş çatlamış kist yok, adet olman lazım dedi. (hormon testim zamanında yapıldı, eşime sperm testi yapıldı, rahim filmi çekildim hiçbir sorun yok çok şükür) Kan verdim değerim 2 çıktı yani negatif. Bugün tam 12 gün oldu adet gecikeli. Acaba 1 mayıdta gördüğüm yumurtlamanın tutma ihtimali var mı? Ayın 15 inde yumurtlama üzerinden 14 gün geçmiş olacak o zamana kadar adet olmazsam testte çıkar sanırım değil mi 🙏

Back
X