- 12 Nisan 2019
- 24.208
- 38.422
- 598
Bayram sabahıİnşallah canım hepimiz inşallahh. Sen ne zaman test yapıcaksın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayram sabahıİnşallah canım hepimiz inşallahh. Sen ne zaman test yapıcaksın
Amin canim inşallah Allah razi olsun. .hepimizden müjdeli haberler almayi nasip eylesin mevlam...kızlar, ben yarım saat kadar önce YASİN-İ ŞERİF okudum, burada tanıdığım tanımadığım herkes için dertlilere deva, hastalara şifa, gebelik isteyenlere bir an evvel bebek, gebelere de sağlıkla doğurmayı diledim Allah'tan. İnşallah kabul olur bu mübarek günlerin, tuttuğumuz oruçların hürmetine.isimlerinizi, yüzlerinizi bilmiyorum ama kalpleriniz tertemiz belli ki... hepinizi içimden geçirdim.
amin canım inşallah. artık insanda sabır kalmıyor. isyan etmiyorum ama artık olsun diyorum. ağustos 2018'den beri her ay aynı gözyaşı...Amin canim inşallah Allah razi olsun. .hepimizden müjdeli haberler almayi nasip eylesin mevlam...
Allah razı olsun canımkızlar, ben yarım saat kadar önce YASİN-İ ŞERİF okudum, burada tanıdığım tanımadığım herkes için dertlilere deva, hastalara şifa, gebelik isteyenlere bir an evvel bebek, gebelere de sağlıkla doğurmayı diledim Allah'tan. İnşallah kabul olur bu mübarek günlerin, tuttuğumuz oruçların hürmetine.isimlerinizi, yüzlerinizi bilmiyorum ama kalpleriniz tertemiz belli ki... hepinizi içimden geçirdim.
Benim daha cok yeni ama öncesinde kaybettiğim koskoca 3.5 yılım var....sanki o zaman bu zamandir hasret cekiyo gibi hissediyorum kendimi....demekki vakti var saati var bi hayrı var diye diye dizginlemeye çalışıyorum kendimiAmin canim inşallah Allah razi olsun. .hepimizden müjdeli haberler almayi nasip eylesin mevlam...
öyle canım. ben de 3 yıl oldu evleneli. ilk 15 ay istemedik, düğün borçlarımız çok vardı. sonra dedik artık evliliğimiz de oturmaya başladı, hayırlısıyla olsun. ben sandım ki korunmayı bırakıtğım ay hemen kalacağım. o ay olmadı, sonraki ay olmadı, bir daha olmadı diye diye strese başladım. o gün bugündür doktorlar stres diyor başka bir şey demiyor ama ben de senin gibi düşünüyorum. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyorum. ☺Benim daha cok yeni ama öncesinde kaybettiğim koskoca 3.5 yılım var....sanki o zaman bu zamandir hasret cekiyo gibi hissediyorum kendimi....demekki vakti var saati var bi hayrı var diye diye dizginlemeye çalışıyorum kendimi
amiiiiiiiiinnnnnnnAllah razı olsun canımbu güzel duanı kabul eylesin insallah
, tez vakitte hepimize hayirlı evlatlar nasip etsin Rabbim
![]()
ben onu kullanıyorum, bence güvenilir. ovülasyonda da onu kullanıyorumKızlar internetten laboquıck gebelik testi aldım 5 adet herhalde yarın gelir. Güvenilir mi acaba.
Ay iyi madem. Ben hiç kullanmadım para verdim boşa gitmesin. Teşekkür ederim.ben onu kullanıyorum, bence güvenilir. ovülasyonda da onu kullanıyorum
rica ederim ☺Ay iyi madem. Ben hiç kullanmadım para verdim boşa gitmesin. Teşekkür ederim.
Bende öylee inşallaj adrt olmazsammBayram sabahı❤
Amin kuzumBende öylee inşallaj adrt olmazsammİnşallah çifte bayram yaşarız
![]()
Bende sözde bu ay stres yapmayacaktım ama olmuyorBen bu ay stres yapmıcam dedim ama yaklaştıkca stres yapmamak elde değil ya olmazsa kaygısı napıcaz biz bilmiyorum![]()
Canım duaların kabul olsun inşallah,çok sağolkızlar, ben yarım saat kadar önce YASİN-İ ŞERİF okudum, burada tanıdığım tanımadığım herkes için dertlilere deva, hastalara şifa, gebelik isteyenlere bir an evvel bebek, gebelere de sağlıkla doğurmayı diledim Allah'tan. İnşallah kabul olur bu mübarek günlerin, tuttuğumuz oruçların hürmetine.isimlerinizi, yüzlerinizi bilmiyorum ama kalpleriniz tertemiz belli ki... hepinizi içimden geçirdim.
amin canım amiiiinnn ☺☺☺☺☺Canım duaların kabul olsun inşallah,çok sağol![]()
Canım bende senden duydum bu ay sıcak su torbasını denedim söyleyim dedimDün olduysa bugün dur yarın yap canım spermler için de böylesi daha iyi . Eğer şişe varsa şişeye sıcak su koyup herhangi birşeyler sar kıyafet de olur öyle kullan kuzum valla ben de topikte birinden okudum o ay hamile kalmış ve ben de bu ay onu uyguladım öyle olunca belki vesile olur diye herkese söylüyorum canım .teşekkür ederim![]()
Aynenn canım bize rahat batar bizz sakin kalamayızBende sözde bu ay stres yapmayacaktım ama olmuyor![]()