HAMİLELİK POSTU💖

Merhaba Arkadaşlarım.bu ay 7 gün gecikti hamileyim sandım.şişkinlik gaz sancısı sol tarafımda hep batma yaşadım.dün test yaptım hüsran negatif.1 saat sonra reglim geldi.kızdım kendime pisikolojik olarak regli geciktiriyorum diye.ama reglin gerisi gelmedi bugün bekledim yine gelmedi.bir daha nezaman test yapmalıyım sizce.bu arada acayip iştahım acıldı.burnum hep tıkalı tuhaf belirtilerim var

Kanama yoğun muydu nasıldı

Neye bekleyın demısler saçma yani bı saglık seyın yok kı enfeksıyon hamıleyken bıle oluyor sağlan bi fıtılle gecen bısey
İşte o sağlam fitili bi veremediler canım. En son gittiğim doktorun verdiği ilaçlar iyi etti Allahtan

Erken gebelık testı yapabılırsın yarın hemen 8gunden sonrakı gebelıgı gosterıyor hayırlısı olsun İnşallah Üstüne görme diye birşeyde oluyor tabi

O f

Bence artık bebiş için çalışmalara başlayın derım ben de cıkolata kisti var düşün ama oldu
Başladık zaten tatlım. Geçen ay olmadı. Bakalım bu ayı bekliyoruz ne zaman olacağımı bilmiyorum

Ay yok sanmıyorum ovu deneyeceğimi. 4 ay denedim dördünde de görev gibi gördüm kuruluk çok oldu. Adam akıllı ilişki olmadı.
2/3 gun sperm yaşıyor zaten içeride hergun gerek yok bu spermleri Azaltır, kuruluk ıcın doktorum hındıstan cevızı yağı onermıstı hıc zararı olmuyormuş ama jel falan yasakladı

2/3 gun sperm yaşıyor zaten içeride hergun gerek yok bu spermleri Azaltır, kuruluk ıcın doktorum hındıstan cevızı yağı onermıstı hıc zararı olmuyormuş ama jel falan yasakladı
Hindistan cevizi yağı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…