- 30 Eylül 2017
- 17
- 4
- 36
- 44
Kanama yoğun muydu nasıldıMerhaba Arkadaşlarım.bu ay 7 gün gecikti hamileyim sandım.şişkinlik gaz sancısı sol tarafımda hep batma yaşadım.dün test yaptım hüsran negatif.1 saat sonra reglim geldi.kızdım kendime pisikolojik olarak regli geciktiriyorum diye.ama reglin gerisi gelmedi bugün bekledim yine gelmedi.bir daha nezaman test yapmalıyım sizce.bu arada acayip iştahım acıldı.burnum hep tıkalı tuhaf belirtilerim var
Değildi biraz geldi ama sonra yattım uyudum sabah baktım hiç gelmemişKanama yoğun muydu nasıldı
Yerleşme kanaması olabilir miDeğildi biraz geldi ama sonra yattım uyudum sabah baktım hiç gelmemiş
Neye bekleyın demısler saçma yani bı saglık seyın yok kı enfeksıyon hamıleyken bıle oluyor sağlan bi fıtılle gecen bıseyAynen canım zaten bakınca bizimki 1 yılı geçti daha da bekleyin demezler heraalde
İnşallah cnmYerleşme kanaması olabilir mi
İşte o sağlam fitili bi veremediler canım. En son gittiğim doktorun verdiği ilaçlar iyi etti AllahtanNeye bekleyın demısler saçma yani bı saglık seyın yok kı enfeksıyon hamıleyken bıle oluyor sağlan bi fıtılle gecen bısey
Erken gebelık testı yapabılırsın yarın hemen 8gunden sonrakı gebelıgı gosterıyorMerhaba Arkadaşlarım.bu ay 7 gün gecikti hamileyim sandım.şişkinlik gaz sancısı sol tarafımda hep batma yaşadım.dün test yaptım hüsran negatif.1 saat sonra reglim geldi.kızdım kendime pisikolojik olarak regli geciktiriyorum diye.ama reglin gerisi gelmedi bugün bekledim yine gelmedi.bir daha nezaman test yapmalıyım sizce.bu arada acayip iştahım acıldı.burnum hep tıkalı tuhaf belirtilerim var
Bence artık bebiş için çalışmalara başlayın derım ben de cıkolata kisti var düşün ama olduİşte o sağlam fitili bi veremediler canım. En son gittiğim doktorun verdiği ilaçlar iyi etti Allahtan
Başladık zaten tatlım. Geçen ay olmadı. Bakalım bu ayı bekliyoruz ne zaman olacağımı bilmiyorumO f
Bence artık bebiş için çalışmalara başlayın derım ben de cıkolata kisti var düşün ama oldu
Ovulasyon testı al almadıysan derım gunu gununu tutmuyor cıdden yoksa Tel. uygulamalarlaBaşladık zaten tatlım. Geçen ay olmadı. Bakalım bu ayı bekliyoruz ne zaman olacağımı bilmiyorum
Ovulasyon testi vardı ama yapmak istemedim stres yapıyorum o zamanOvulasyon testı al almadıysan derım gunu gununu tutmuyor cıdden yoksa Tel. uygulamalarla
Yarın test alıp paylaşacağım sizlerleErken gebelık testı yapabılırsın yarın hemen 8gunden sonrakı gebelıgı gosterıyorhayırlısı olsun İnşallah Üstüne görme diye birşeyde oluyor tabi
Ama gerekliiii hamılelık ıcınOvulasyon testi vardı ama yapmak istemedim stres yapıyorum o zaman
BeklıyoruzzzzzYarın test alıp paylaşacağım sizlerle
Ay yok sanmıyorum ovu deneyeceğimi. 4 ay denedim dördünde de görev gibi gördüm kuruluk çok oldu. Adam akıllı ilişki olmadı.Ama gerekliiii hamılelık ıcınbı dene derım
2/3 gun sperm yaşıyor zaten içeride hergun gerek yok bu spermleri Azaltır, kuruluk ıcın doktorum hındıstan cevızı yağı onermıstı hıc zararı olmuyormuş ama jel falan yasakladıAy yok sanmıyorum ovu deneyeceğimi. 4 ay denedim dördünde de görev gibi gördüm kuruluk çok oldu. Adam akıllı ilişki olmadı.
Hindistan cevizi yağı mı2/3 gun sperm yaşıyor zaten içeride hergun gerek yok bu spermleri Azaltır, kuruluk ıcın doktorum hındıstan cevızı yağı onermıstı hıc zararı olmuyormuş ama jel falan yasakladı
EvetHindistan cevizi yağı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?