HAMİLELİK POSTU💖

Bende 25 , hayır bu kurulugunuz ıcın çözüm, ben folık asit kullandım kullanıyorumm eşimde kecıboynuzu özü içti spermlerı hareketlendırıyor
Bende doktor önerdi diyince kullanıyordunuz sandım. Folik asit 6 aydır içiyorum artık içmicen. Keçi boynuzu özünüde bi deneyekim olmazsa

Bende doktor önerdi diyince kullanıyordunuz sandım. Folik asit 6 aydır içiyorum artık içmicen. Keçi boynuzu özünüde bi deneyekim olmazsa
Doktor onerdi cnm kuruluğum için bendede oldu bir dönem hındıstan cevızı yagı attıgımı önerdi kullandım ılıskıdekı kuruluk ıcın yanı evet ınternetten arastırabılırsın erkeklerde %100 ıse yarıyor

Tamam canım yağıda onu da bi araştırayım. Çok teşekkür ederim

İyi geceler kızlar benimde şu saat itibariyle 5.günüm gecti regl olmadım hala ama bazen beyaz bazen sarı akıntım devam ediyor ve arada sol kasığım ağrıyor göğüslerim hassaslaştı 3 gün önce al bi marka test yaptım negatif cıktı napsam bilemedim yarın yada diğer gün erken gebelik testi yapıcam

Hayırlı geceler canımm yap canım 8gunlukten sonrası çıkıyor hassaslar baya cunku olmadı kan ver saglık ocağına hemen yada acile

Bence kan ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…