- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
İlk defa duydum bildiğimiz şişelerde satılandanmı
Olabılıyormuş şuan ne durumdasınız?Hic belirtim olmadi
32 haftalik hamileyimOlabılıyormuş şuan ne durumdasınız?
İlk defa duydum bildiğimiz şişelerde satılandanmı
Sağlıklı kucagınıza alın İnşallah32 haftalik hamileyim
Ya bu gerçekten zararsız mıymış çok ihtiyacım var cidden
Valla bende kullandımm doktoruma sordum sakın jel,vazelın kullanmayın bunu kullanın dedı bu arada yaşınız kaç?Ya bu gerçekten zararsız mıymış çok ihtiyacım var cidden
Bunu kullanırken mi hamile kaldınız. 25. SizinValla bende kullandımm doktoruma sordum sakın jel,vazelın kullanmayın bunu kullanın dedı bu arada yaşınız kaç?
Bende 25 , hayır bu kurulugunuz ıcın çözüm, ben folık asit kullandım kullanıyorumm eşimde kecıboynuzu özü içti spermlerı hareketlendırıyorBunu kullanırken mi hamile kaldınız. 25. Sizin
Bende doktor önerdi diyince kullanıyordunuz sandım. Folik asit 6 aydır içiyorum artık içmicen. Keçi boynuzu özünüde bi deneyekim olmazsaBende 25 , hayır bu kurulugunuz ıcın çözüm, ben folık asit kullandım kullanıyorumm eşimde kecıboynuzu özü içti spermlerı hareketlendırıyor
Doktor onerdi cnm kuruluğum için bendede oldu bir dönem hındıstan cevızı yagı attıgımı önerdi kullandım ılıskıdekı kuruluk ıcın yanıBende doktor önerdi diyince kullanıyordunuz sandım. Folik asit 6 aydır içiyorum artık içmicen. Keçi boynuzu özünüde bi deneyekim olmazsa
Tamam canım yağıda onu da bi araştırayım. Çok teşekkür ederimDoktor onerdi cnm kuruluğum için bendede oldu bir dönem hındıstan cevızı yagı attıgımı önerdi kullandım ılıskıdekı kuruluk ıcın yanıevet ınternetten arastırabılırsın erkeklerde %100 ıse yarıyor
Rica ederımmmmTamam canım yağıda onu da bi araştırayım. Çok teşekkür ederim
Hayırlı geceler canımmİyi geceler kızlarbenimde şu saat itibariyle 5.günüm gecti regl olmadım hala ama bazen beyaz bazen sarı akıntım devam ediyor ve arada sol kasığım ağrıyor göğüslerim hassaslaştı 3 gün önce al bi marka test yaptım negatif cıktı napsam bilemedim yarın yada diğer gün erken gebelik testi yapıcam
Erkenden yapıpta tekrar üzülmek istemedim biraz bekleyim dedim 2 gün sonra yapıcam canımHayırlı geceler canımmyap canım 8gunlukten sonrası çıkıyor hassaslar baya cunku olmadı kan ver saglık ocağına hemen yada acile
Kan da cıkar ama değere bakıyorlarya ondan dedım bekle canım pazartesı salı olsun bakalımmErkenden yapıpta tekrar üzülmek istemedim biraz bekleyim dedim 2 gün sonra yapıcam canım
Bence kan ver.İyi geceler kızlarbenimde şu saat itibariyle 5.günüm gecti regl olmadım hala ama bazen beyaz bazen sarı akıntım devam ediyor ve arada sol kasığım ağrıyor göğüslerim hassaslaştı 3 gün önce al bi marka test yaptım negatif cıktı napsam bilemedim yarın yada diğer gün erken gebelik testi yapıcam
Evet inşallah bakalımKan da cıkar ama değere bakıyorlarya ondan dedım bekle canım pazartesı salı olsun bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?