- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.318
- 48
- 37
yani bu yanıtınızdan bile belli boşanmayacağınızBosanmayi dusunmuyor degilim kesinlikle daha fazla zarar gornek istemiykrum
Ahhh denedim denedim ozamanda farklı fantezilerle saldırıyor kiminle birlikteydin vs daha aşağılayıcıbabası tartışırken 2 kez kalp krizi mi geçirdi
sözün bittiği yer...daha ne yazılır bilmiyorum, bebeğinizin sağlığı nasıl peki herşey yolunda mı
bu arada bazı ruhsal hastalıklar genetik olabilir, ailesinde böyle insanlar var mı...
birkaç gün otelde yada bir arkadaşınızda filan kalsanız daha çok mu sorun yaşarsınız eş kişisiyle
Sanırım yanlış anladiniz daha fazla zarar görmeden etrafımdakilere zarar vermesine fırsat vermeden boşanmak istediğimi anlattım daha fazla zarar görmek iatemiyorumdan boşanmak istemiyorumu anladiniz lütfen yapmayın ben bu çocuğu çok istedim çocuğuma zarar vermeden nasıl kurtulurum derdindeyimyani bu yanıtınızdan bile belli boşanmayacağınız
o yüzden hayat sizin, seçimler sizin sonuçlarına da katlanacak olan sizsiniz
ben sadece bebeğinizin sağlığından endişe ediyorum yazdıklarınıza göre, tekme filan yediğinizi söylüyorsunuz, hakkınızda hayırlısı
Başka kurtuluş yokAilenizle beraber başka şehire yerleşip izinizi kaybettirmek tek çare görünüyor
Buradan bakınca kariyer sahibi kadınla, dayak yiyen kadını bağdaştıramadım.
ama ben ac susuz kalirken beni döverken çocuğunu tanımıyor bile yazmışsınızBosanmayi dusunmuyor degilim kesinlikle daha fazla zarar gornek istemiykrum
Kesinlikle haklisiniz ailesi herşeyi biliyor ama birşey yapamıyorlar ailesine karşıda bana yaptıklarını tekrarlıyor ailesi beni sakladı daha önce ozamanda başkasıyla birlikteymisim düşüncesine kapılıp kardeşlerine benin aileme zarar vermeye kalktı böyle bir evlilik olamaz zaten boşanma şartı çocuğun velayetini ona verirsem boşanırmış benden ama çocuğunu göremezmişim
Burası yanlış anlaşılmış yada yanlis ifade etmisim en kestirmeden anlatmaya calisirken kafam cok daginik kusura bakmayin bebeği benden almak istiyor bebek onun için önemliymiş bende diyorumki bu kadar önemliyse bunları yaparken o bebeği nasil düşünmüyor yuzunu gormeye bile tahamulum yok ondan dolayi allah kurtarsin diyin lutfenama ben ac susuz kalirken beni döverken çocuğunu tanımıyor bile yazmışsınız
inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız ve
daha fazla kimse zarar görmeden evliliğinizi devam ettirirsiniz
iyi günler.
Boyle birseyi hic duymadim arastircagim tesekkurler ailesi destek onlarda bu durumdan mutsuzailesi çözmek istiyor mu bu meseleyi?
ya bunun bir yolu vardı.
yakınlarının ifadesi ile emniyet güçleri zoru ile akıl hastanesine yatırmanın.
kaymakamlık izni mi bir şeyler gerekiyor.
bunu araştırsanız, ailesi size böyle bir destek verir mi?
hasta ise tedavisi başlanır en azından hasarsız boşanma yoluna girersiniz.
şu kısmı anlamadım bebeği benden almak istiyor derkenBurası yanlış anlaşılmış yada yanlis ifade etmisim en kestirmeden anlatmaya calisirken kafam cok daginik kusura bakmayin bebeği benden almak istiyor bebek onun için önemliymiş bende diyorumki bu kadar önemliyse bunları yaparken o bebeği nasil düşünmüyor yuzunu gormeye bile tahamulum yok ondan dolayi allah kurtarsin diyin lutfen
öyle bir yazmışsınız ki, kadın dayak yemiş, seviyorum diyor da vazgecemiyor :)
hanımefendi zaten kurtulmanın yolunu arıyor.
devam edeceğim demiyor ki?
kurtulmayı denedim, beceremedim,
ne yapmalıyım diyor?
sığınma evine gitsem nasıl olur diyor?
dayak yiyip kabullense şu dediğinize ben de katılırdım. ama kabullenme yok. kaçmaya kurtulmaya çalışıp başarısızlık var.
bu konuda yardımcı olmaya ne dersiniz?
bu adam bu kadar akli dengesi bozuk biri gibi görünmüyorailesi çözmek istiyor mu bu meseleyi?
ya bunun bir yolu vardı.
yakınlarının ifadesi ile emniyet güçleri zoru ile akıl hastanesine yatırmanın.
kaymakamlık izni mi bir şeyler gerekiyor.
bunu araştırsanız, ailesi size böyle bir destek verir mi?
hasta ise tedavisi başlanır en azından hasarsız boşanma yoluna girersiniz.
Söyle bebek doğunca bana vermeyeceğini söylüyor çok istiyormuş ama bunu soylerkende ben bu bebeği istiyorum diyip tekmeler yağdırıyor kimse yuvasını bozmak istemez inanın oluru yok bunun ilerisi haberlerde manşet olmak allah razı olsunşu kısmı anlamadım bebeği benden almak istiyor derken
doğduktan sonra mı almak istiyor
yoksa doğmasına engel olmak mı istiyor
biz sadece size yardımcı olmaya çalışıyoruz, peki Allah kurtarsın o zaman
böyle birşey mümkün değil ki yenidoğan bebeği yasal olarak hiçbir şekilde alamazSöyle bebek doğunca bana vermeyeceğini söylüyor çok istiyormuş ama bunu soylerkende ben bu bebeği istiyorum diyip tekmeler yağdırıyor kimse yuvasını bozmak istemez inanın oluru yok bunun ilerisi haberlerde manşet olmak allah razı olsun
şu kısmı anlamadım bebeği benden almak istiyor derken
doğduktan sonra mı almak istiyor
yoksa doğmasına engel olmak mı istiyor
biz sadece size yardımcı olmaya çalışıyoruz, peki Allah kurtarsın o zaman
bu adam bu kadar akli dengesi bozuk biri gibi görünmüyor
sonuçta yazdığınız çok ciddi seviyede olan hastalar için geçerli bir durum gibi
evet bir problem var belli ki ama klinik seviyede mi acaba
Gerçekten çok sağolun şaşkınım tüm olanlar karşında yaşadıklarım şu yazılanlar malesef benden büyük kardeş yok, destek olacak akraba var amacım biraz olsun rahatlamakti ama dahada strese girdim şuanİnsanlar kafayı yemiş resmen. Biri gelir tek bi kelimeye takılıp konuyu saçma sapan yerlere çeker , biri gelir kadını barışmak istemekle suçlar ... bilmem farkında mısınız kadın boşanmak istiyorum diyor , kurtulmak istiyorum diyor , benim ve bebeğimin canı tehlikede yardim edin diyor .. sizler ? Yok yok siz barışmak istiyorsunuz , sizin boşanmaya gönlünüz yok inşallah barışırsınız diyorsunuz. Yardımcı olmayacaksanız yorum da yapmayın. Herşeye muhalefet olmak zorunda değilsiniz ..
Hanım efendi yaşı büyük erkek kardeşiniz , kuzeniniz , amcanız , dayınız falan da mi yok onlardan yardim isteseniz ? Aileniz yaşlı ise genç birileri yok mu en azından dava açıp boşanma sürecinde size ve bebeğinize yardim etseler , şiddetten korusalar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?