- 17 Şubat 2021
- 977
- 346
- 18
- Konu Sahibi boniiboncuk
-
Kanama yok evet tam kasıkta degıl kasıgın biraz altıKanaman yoksa sorun olmaz parol içebilirsiniz
Tamam teşekkür ederimIdrar yolu enfeksiyonu filan olabilir. Tahlil yaptırın isterseniz.
Benimde ilk 3 ayımda kah.lekem olmuştu kasık ağrım çok olmuyordu doktora gittim bi kaç kez kırmızı kanama olmazsa korkma demişti kah.lekeden dolayı düşük tehlikesi vardı iğne vuruldum geçtiKanama yok evet tam kasıkta degıl kasıgın biraz altı
Anladım çok teşekkür ederim o zaman ben Perşembeye kadar bekleyeyımBenimde ilk 3 ayımda kah.lekem olmuştu kasık ağrım çok olmuyordu doktora gittim bi kaç kez kırmızı kanama olmazsa korkma demişti kah.lekeden dolayı düşük tehlikesi vardı iğne vuruldum geçti
Rica ederimAnladım çok teşekkür ederim o zaman ben Perşembeye kadar bekleyeyım
Kanamam yok su anda
Arada benim de oluyor aynen sol tarafta , fazla yürüdüğüm zaman. Benim doktorum sorun yok normal , minoset alabilirsin dedi.Kızlar 7 haftalık hamıleyım
Sol kasıgıma kasıgında altına ıkı gundur sancı gırıp çıkıyor sol bacagıma vuruyor arada kanamam falan yok ama çok sık oluyor agrı değil sancı
Bu durumu yaşayan var mı normal mi?
Randevum Perşembe günü 1 hafta once keseyi falan gordum bebek ve kalo atışı için bu hafta gidecegız
Kanamam falan yok diye gitmıyorum gitmem gerekır mı
Tam sancı gibi mi kasıgın biraz altında ve arada bacagımq vuruyorArada benim de oluyor aynen sol tarafta , fazla yürüdüğüm zaman. Benim doktorum sorun yok normal , minoset alabilirsin dedi.
Tam sancı gibi mi kasıgın biraz altında ve arada bacagımq vuruyor
Siz kaçıncı haftadasınız
Aaa çok tebrik ederim benmde oyleKasık ve sol yumurtalık tarafı sanırım :) Kan olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktorum , yani korkmayın sizde :) Benim 6 hafta bitti daha yeni.
Aaa çok tebrik ederim benmde oyle
Demekki bu haftalarda oluyor bebegi ve kalp atışını gordunuz mu
Ben Perşembe gidecegim
Aa belkide o yüzdendir çok teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba bende 9 haftaliğim şuanda.Benimde 6-7 haftalarda sol kasığımda vardı bir baskı ağri gibi 2 haftadir sağ tarafima geldi aynı durum.6.haftada doktorum bebeğin yerleştiğini soylemisti rahmin genisliyor kendine yer aciyor normal dedi kasik agrima.benim cok az kahve.lekelnme oldu o sırada progestan ictim kesildi..yalniz benim doktorum cok buyuk problem olmadikca 3 aydan once âğri kesici almamami soyledi.gecmis olsun
Benimde aynı o şekilde sürekli ağrısa acıdan bayılabılırım.Benimde 8 . Haftam .Tam sancı gibi mi kasıgın biraz altında ve arada bacagımq vuruyor
Siz kaçıncı haftadasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?