hamilelik sorunsalı

x_muhendis_anne_x

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
276
232
18
Kızlar merhaba,
Size bir sorum olacak. Benim adetim 6 gün gecikti. ikinci gün 2 tane test yaptım biri çift biri tek çizgiydi. sonra 3. gün gittim kan verdim. beta hcg 2'den küçük çıktı. yani hamile değil olarak görünüyor ama ben hala hastalanmadım ayrıca göğüslerim şiş ve acıyo, kasıklarım, belim ağrıyo, iştahım da normalden fazlasıyla açık. aranızda böyle olup da hamile olan var mı? çok yeni olduğu için mi kanda çıkmamıştır acaba yoksa hamile değil miyim? son 5 aydır fln hep 28 günde bir oluyodum aksama olmaksızın. kafam çok karışık

3. Gün de verseniz çıkardı. Ben adetime 1 hafta kala yaptırmıştım 10 küsür çıkmıştı.

yok ben 3. günü kan verdim.
3. Günde de kanda çıkıyor canım benim öyle oldu hem idrar da hem kanda 3. Gün çıktı geç oluşmuş olabilir diyeceğim ama bu değer o kadar hızlı artıyor ki mutlaka 2 den yuksek görmen gerekiyordu değeri. Yine de inş hamilesindir. Tekrar test yap bu arada belirtiler arkadaşın dediği gibi regl belirtisi gibi oluyor ayırt etmek zor oluo biraz

İdrar testi kullanılarak yapılan ölçümler kanda b hcg değerinin yüksek olduğu durumlarda ortaya çıkar. 2 değeri düşük. Doğru olanın kan testi olduğunu kabul etmek gerekir ancak iki üç gün sonra tekrar kan verin. İstiyorsanız kavuşursunuz umarım.

Kafa böyle hamile miyim değil miyim diye düşündükce ,regl bile olacak olsanız geç olacak .Mevsimsel gecikme olabilir .Ya da bugün yarın yeniden kan verip kesinleştirin.

aynen belirtiler aynı sadece bu ay- belki de geciktiği için- daha çok hissediyorum ağrıları. en iyisi ben bugün akşam bi kan daha vereyim bakalım

Kan testinde 1 günlükte olsa çıkması gerekiyordu
Hamilelik planladığını için psikolojik olarak belirtiler hissedebilirsiniz
Yine bu durumdan beklenti içinde olup.kendinizi çok dinlediğiniz için adet gecikmesi yaşıyorsunuz sanirim

işin garip tarafı ben hamile olmayı da beklemiyodum :) ama şimdi böyle bi şüphe düşünce heveslenmedim desem yalan olur :)

Aynı hatta Ekim anası olacam diyorum :) bizim kazara oldu yumurtlama günü yakındı ilk kez böyle oldu 8 yılda :) bir oğlum var zamanı geldi de ben yaz sonu filan planlıyordum hoş olursa da basim gözüm üstüne hakkımızda hayırlısı olsun inşallah benim 7 şubata kadar beklemem lazım test için

aynen ben de yaz tatiline bi gidip geleyim sonra düşünürüz diyodum :)) şu anda mantığım yok diyo duygularım var diyo :) sonra mantığım gene bilim yalan söylemez diyo :))) senin bir haftan daha varmış güzel haberlerini alırız inşallah :)

6 gün bir şey değil ki, benim geçen ay 2 hafta gecikti ki öncesindeki 5-6 ay benim de hep tam zamanında olmuştu. Hava değişimi, stres, hastalık, ilaç kullanımı vs her şey etkiliyor bu mereti maalesef.

Valla kafam çok karışık inşallah bakalım :) :)

Benim de 6 gün gecikmisti ( daha öncede gecikme olmustu ve hamile idim) ben kesin hamileyim psikolojisindeydimki kanda baktırdım benimde negatif çıktı. Yani bazen bu gecikmeler stresten, hormonlardan, hava şartlarından etkilenebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…