hamilelik sorunsalı

28 günde regl olurum. Reglim bi gün gecikmişti. Beta HCG 526 çıkmıştı.
2 nin altında bı değer çıktı ise gebelik yoktur.

Kan tahlilini tekrarlayın vakit kaybetmeden bi doktora görünün rahim muayenesi yaptırın Allah korusun dış döllenme vs de olabilir tedbirli olmakta fayda var.

ben tedavi gormeye daha baslamamistim her ay adetim gecer ki zaten 3 4 ayda bir adet olurdum adetim gectigi gunun ertesi gunu baslardim mide bulantilarina istah acikligina uyku haline cunku okudugum her makalede bunlar gebelik belirtisiydi sonuc hep negatif ama ben psikolojik hamileydim yani :)))
sizdede yoktur kanda cikmadiysa cocuk yok demektir zaten

belirtiler regl belirtisi.bir enfeksiyon durumu olabilir bu kadar gecikmişse bir doktora gözükün en net cevabı alırınız.ama kanda çıkardı o tarihte.

15 20 gün bekle be tekrar doktora git geç döllenme olmuş olabilir.

Gecen ay aynisi banafa oldu ustelik 5 aydir korunmuyorum adet oldum... kan testi kesin sonuc

Merhaba benim bat a 4 gün kala 2.76 çıktı sizce umut var mı
Gebelik konusunda olmaz olmaz diye bişey yok.
Kk da bir konu vardı. Siz gibi değeri olan bir bayan hislerine güvenerek iki günde bir kan vermişti ve gerçekten gebe kalmış.
Sizin yerinizde olsam bı kaç gün bekler tekrar kan verirdim.
İnşallah inşallah hamilesinizdir.

Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için ben umudumu kesmiştim .hayırlısıyla hamileyimdir inşallah

Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için ben umudumu kesmiştim .hayırlısıyla hamileyimdir inşallah
Ne demek cnm benim, ben neler yaşadım bana neler neler dedi doktorlar, kesinlikle doğal yoldan olmaz vs vs.
Sonra ne oldu ben Allah'tan istedim hep, Allah bana doğal yolla gebelik nasip eyledi.
Doktorları aradığımda sesleri değişti benim doğal yolla kaldığımı öğrenince.
Sadece Süleymaniye Devlet hastanesinde devamlı gittiğim doktor ve asistanı bana moral veriyordu. Gebe olduğunu da onlarin test istemesiyle öğrendim. Bana sarıldılar düşün yani.
O yüzden olmaz olmaz diye bişey yok, bu iş Rabbimizin mucizesi çünkü.

Sağlıkla büyüt kuzunu .bugün başım çok ağrıyordu ağrı kesici içecektim senin mesajdan sonra içmedim bi umut dedim

ablamın ikinci çocuğunda değer 3 çıkmıştı bi kaç gün bekledikten sonra 300lere gelmişti. geç döllenme olabilir bence de şimdilik ilaç almayı bekle derim ben. inşallah güzel haberlerini alırız. :)

Çok teşekkürler bugün bat günüm eğer gelmezse yarın tekrar test yaptıracağım hayırlısıyla güzel haber veririm inşaallah

Kist filan mi olustu acaba?
O da bazen test sonuclarini etkileyebiliyor.
hamile değilmişim. hatta dediğiniz gibi polikistik over çıktı hem ultrason hem kan değerleri sonuçlarına göre 2 ay süreyle doğum kontrol hapı kullanacağım sonrasında düzelme olmazsa 6 aya çıkartacak tedaviyi doktor. hamile kalman da zor olabilir dedi bu arada. üzüldüm açıkcası

7 şubat geçti naptınız merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…