- Konu Sahibi x_muhendis_anne_x
-
yok ben 3. günü kan verdim.
Kan tahlilini tekrarlayın vakit kaybetmeden bi doktora görünün rahim muayenesi yaptırın Allah korusun dış döllenme vs de olabilir tedbirli olmakta fayda var.Kızlar merhaba,
Size bir sorum olacak. Benim adetim 6 gün gecikti. ikinci gün 2 tane test yaptım biri çift biri tek çizgiydi. sonra 3. gün gittim kan verdim. beta hcg 2'den küçük çıktı. yani hamile değil olarak görünüyor ama ben hala hastalanmadım ayrıca göğüslerim şiş ve acıyo, kasıklarım, belim ağrıyo, iştahım da normalden fazlasıyla açık. aranızda böyle olup da hamile olan var mı? çok yeni olduğu için mi kanda çıkmamıştır acaba yoksa hamile değil miyim? son 5 aydır fln hep 28 günde bir oluyodum aksama olmaksızın. kafam çok karışık
Kist filan mi olustu acaba?
O da bazen test sonuclarini etkileyebiliyor.
15 20 gün bekle be tekrar doktora git geç döllenme olmuş olabilir.Kızlar merhaba,
Size bir sorum olacak. Benim adetim 6 gün gecikti. ikinci gün 2 tane test yaptım biri çift biri tek çizgiydi. sonra 3. gün gittim kan verdim. beta hcg 2'den küçük çıktı. yani hamile değil olarak görünüyor ama ben hala hastalanmadım ayrıca göğüslerim şiş ve acıyo, kasıklarım, belim ağrıyo, iştahım da normalden fazlasıyla açık. aranızda böyle olup da hamile olan var mı? çok yeni olduğu için mi kanda çıkmamıştır acaba yoksa hamile değil miyim? son 5 aydır fln hep 28 günde bir oluyodum aksama olmaksızın. kafam çok karışık
Gecen ay aynisi banafa oldu ustelik 5 aydir korunmuyorum adet oldum... kan testi kesin sonucKızlar merhaba,
Merhaba benim bat a 4 gün kala 2.76 çıktı sizce umut var mı28 günde regl olurum. Reglim bi gün gecikmişti. Beta HCG 526 çıkmıştı.
2 nin altında bı değer çıktı ise gebelik yoktur.
Gebelik konusunda olmaz olmaz diye bişey yok.Merhaba benim bat a 4 gün kala 2.76 çıktı sizce umut var mı
Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için ben umudumu kesmiştim .hayırlısıyla hamileyimdir inşallahGebelik konusunda olmaz olmaz diye bişey yok.
Kk da bir konu vardı. Siz gibi değeri olan bir bayan hislerine güvenerek iki günde bir kan vermişti ve gerçekten gebe kalmış.
Sizin yerinizde olsam bı kaç gün bekler tekrar kan verirdim.
İnşallah inşallah hamilesinizdir.
Ne demek cnm benim, ben neler yaşadım bana neler neler dedi doktorlar, kesinlikle doğal yoldan olmaz vs vs.Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için ben umudumu kesmiştim .hayırlısıyla hamileyimdir inşallah
Sağlıkla büyüt kuzunu .bugün başım çok ağrıyordu ağrı kesici içecektim senin mesajdan sonra içmedim bi umut dedimNe demek cnm benim, ben neler yaşadım bana neler neler dedi doktorlar, kesinlikle doğal yoldan olmaz vs vs.
Sonra ne oldu ben Allah'tan istedim hep, Allah bana doğal yolla gebelik nasip eyledi.
Doktorları aradığımda sesleri değişti benim doğal yolla kaldığımı öğrenince.
Sadece Süleymaniye Devlet hastanesinde devamlı gittiğim doktor ve asistanı bana moral veriyordu. Gebe olduğunu da onlarin test istemesiyle öğrendim. Bana sarıldılar düşün yani.
O yüzden olmaz olmaz diye bişey yok, bu iş Rabbimizin mucizesi çünkü.
Çok teşekkürler bugün bat günüm eğer gelmezse yarın tekrar test yaptıracağım hayırlısıyla güzel haber veririm inşaallahablamın ikinci çocuğunda değer 3 çıkmıştı bi kaç gün bekledikten sonra 300lere gelmişti. geç döllenme olabilir bence de şimdilik ilaç almayı bekle derim ben. inşallah güzel haberlerini alırız. :)
hamile değilmişim. hatta dediğiniz gibi polikistik over çıktı hem ultrason hem kan değerleri sonuçlarına göreKist filan mi olustu acaba?
O da bazen test sonuclarini etkileyebiliyor.
7 şubat geçti naptınız merak ettim :)Aynı hatta Ekim anası olacam diyorum :) bizim kazara oldu yumurtlama günü yakındı ilk kez böyle oldu 8 yılda :) bir oğlum var zamanı geldi de ben yaz sonu filan planlıyordum hoş olursa da basim gözüm üstüne hakkımızda hayırlısı olsun inşallah benim 7 şubata kadar beklemem lazım test için
7 şubat geçti naptınız merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?