- 26 Eylül 2016
- 255
- 88
- 18
Kan testi ilişkiden birkaç gün sonra yani adet gecikmese bile belli olur. Hayal kırıklığı konusunda haklısınız maalesef ki bende bu yüzden adetim geçerse bir hafta bekleyip doktoruma gidicem onun dediği gibi. Sizin de şuan gittiğiniz bir doktor varsa ona da bir muayene olabilirsiniz.
Peki belirti durumları var mı sizde ?
Kızlar kan testi mi de yaptırdım rabbim sizede nasip etsin
Amin canım çok saolAllah kucağına da almayi nasip etsin sağlıklı bi şekilde
Aminnn
İnşallah canım. Amin.İnşallah hamilesindir cnm.bende yarn başka dra gidip kan vericem
Peki belirti durumları var mı sizde ?
Hmm tamam o zaman salı günü belli olur bence. O dediğiniz tedavi yöntemi nedir onu bilmiyorum ? Evet Allah ol derse bir şekilde oluyor. Benim bi arkadaşım üç tane miyomu ile hamile şuan. Umut her zaman yanımızda olsun. Bende bel ağrısı, arada kasık sancısı ama hafif, huysuzluk, asabiyet, duygusallık, arada aşerme ve esneme var. Bilmiyorum tabi belirti mi bunlar :)Salı günü doktra gitmeyi düşünüyorum hala regli olmazsam
Ya cok umit etmek istemiyorm laparoskopi overyan driling yapcaz demisti doktorum bende pkos var ama Allah ol dedikten sonra hersey olur regli olcakmisim gbi de degil sende bi belirti var mi inş hamilesindir
Benim henüz geçmedi. Bu ay klomen tedavisi gördüm ve yumurtam çatlamış bir umut bekliyorum :)Sizn kac gün geciktiniz
Merhaba canım. Amin amin.Merhaba hanımlar benimde 6 gün gecikti adetim bende sizler gibi üzülme korkusuyla test yapamıyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Benim henüz geçmedi. Bu ay klomen tedavisi gördüm ve yumurtam çatlamış bir umut bekliyorum :)
Merhaba hanımlar benimde 6 gün gecikti adetim bende sizler gibi üzülme korkusuyla test yapamıyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Anladım canım ben çatlatma iğnesi olmadım kendiliğinden çatladı ama yine bekliyim dimi :)İnşallah olmustur canim
Pkos hastalarına yapılıyor bn klomene flan cvp vermedi yumurtaliklari deliyorlar uyariyolarmis gecikmeden test yapma hcgb seviyesi catlama ignesi sonrasinda yuksek oluyomus son adetini bekle bna doktorum öyle demişti
Bu sıralar sık idrara çıkıyorum gögüslerimde dolgunluk ve ağrı var kasıklarda ara ara batma ve birazda akıntı oluyor beyaz gibiAmin canim
Sende belirtiler var mi ☺
Amin inşallahRabbim isteyen herkeze bu duyguyu yasatsin insallah
Bu sıralar sık idrara çıkıyorum gögüslerimde dolgunluk ve ağrı var kasıklarda ara ara batma ve birazda akıntı oluyor beyaz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?