Dosya ekleden yapıyosun cnm cevapla butonunun hemen yanında .rabbim utandırmasın inş. Sağlıkla kucağına al.İkinci çizgi çok belirgin çıktı foto nasıl y0klenio yükledim sandım
Bende bu sabah test yaptım hamileyim çok şükür.pazrtesi kan testi yaptırcam net olsun.benim belirtilerim vardı eğildiğimde belim çok ağrıdı bi ara kalkamadım karnımın sol yanı alarm verircesine ufak ufak aralıklarla sancı gibi iğne batması oldu.2 gündür midem ağzıma geldi ama kusma yoktu öle bulantıda sadece afedersin kusmuk tadı gibi.halsizliğim ve gözlerimde yanma oldu uyku istiyorum ama uyuyamıordum bi ara içim geçiyor.kasıklarım çok batmaya başladı adetim 2 gün geçti sabah çok sıkıştım hemen test yaptım idrarı koyar koymaz pembelik çktı koyulaştı şaşkınım allahım hepinize nasip etsin tuhaf bi duygu ama hep anaç hissettim çok ağlıodum tv de ağlancak ağlanmıcak herşeye dünden beridir de gazım çok habire çıkartıorum tutamıyorum.son olarakta adet sancım 3 fündür var ama gelen olmadı.İyi akşamlar hanımlar... Her gün bir belirti okumaktan çok yoruldum. Biraz durumundan bahsedeyim. Geçen ay adetimin ikinci günü 5 gün boyunca klomen tedavisi gördüm ara verip ertesi günü ultrason ile iki yumurtamın oluştuğunu söyledi doktorum. Biri 22mm idi diğeri küçüktü. İlişki olabilecek günleri söyledi. Bir sonraki kontrolde yumurtamın çatladığını söyledi ki zaten bunu ben anlatmıştım ilk defa ağrıyı hissettim.Sonuç olarak 25 ekim regl tarihim, henüz geçmedi adetim fakat bazı durumlar yaşıyorum, bunlar belirti mi, kuruntu mu ya da tesadüf mü bilemiyorum ama Şüphelerim şuan, özellikle akşamları belim çok ağrıyor. Otursam da yatsam da ağrıyor, fıtık ağrısı gibi değil onu biliyorum. Midemde yanma oluyor sıkça bu hafta, yemek sonrası midem ekşiyor bazen. Hatta bu sabah uyanır uyanmaz midem yandı. Nefes darlığı oluştu. Sohbet sırasında bile derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum. Ağız kuruluğu var. Dün rahim kısmında ağrı oldu, bazen de hafif sancı gibi. Özellikle akşamları çok üşüyorum özellikle ayaklarım. Birde sanki hemen acıkıyorum ve dün gece salatalık turşusu çekti canım ama herhangi turşu değil annemin turşusu sadece. Hatta rüyamda da gördüm ve yiyordum :) şimdilik bunlar bende mevcut belirtiler ya da sandığım belirtiler :) Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah... Sizce var mı bi ihtimal
Mesaj yazdigimiZ bölümde asagida dosya yükle yaziyor.ordan yükliceksin cnmİkinci çizgi çok belirgin çıktı foto nasıl y0klenio yükledim sandım
Rabbim.utandirmasin hayırlı olsunBende bu sabah test yaptım hamileyim çok şükür.pazrtesi kan testi yaptırcam net olsun.benim belirtilerim vardı eğildiğimde belim çok ağrıdı bi ara kalkamadım karnımın sol yanı alarm verircesine ufak ufak aralıklarla sancı gibi iğne batması oldu.2 gündür midem ağzıma geldi ama kusma yoktu öle bulantıda sadece afedersin kusmuk tadı gibi.halsizliğim ve gözlerimde yanma oldu uyku istiyorum ama uyuyamıordum bi ara içim geçiyor.kasıklarım çok batmaya başladı adetim 2 gün geçti sabah çok sıkıştım hemen test yaptım idrarı koyar koymaz pembelik çktı koyulaştı şaşkınım allahım hepinize nasip etsin tuhaf bi duygu ama hep anaç hissettim çok ağlıodum tv de ağlancak ağlanmıcak herşeye dünden beridir de gazım çok habire çıkartıorum tutamıyorum.son olarakta adet sancım 3 fündür var ama gelen olmadı.
Bende bu sabah test yaptım hamileyim çok şükür.pazrtesi kan testi yaptırcam net olsun.benim belirtilerim vardı eğildiğimde belim çok ağrıdı bi ara kalkamadım karnımın sol yanı alarm verircesine ufak ufak aralıklarla sancı gibi iğne batması oldu.2 gündür midem ağzıma geldi ama kusma yoktu öle bulantıda sadece afedersin kusmuk tadı gibi.halsizliğim ve gözlerimde yanma oldu uyku istiyorum ama uyuyamıordum bi ara içim geçiyor.kasıklarım çok batmaya başladı adetim 2 gün geçti sabah çok sıkıştım hemen test yaptım idrarı koyar koymaz pembelik çktı koyulaştı şaşkınım allahım hepinize nasip etsin tuhaf bi duygu ama hep anaç hissettim çok ağlıodum tv de ağlancak ağlanmıcak herşeye dünden beridir de gazım çok habire çıkartıorum tutamıyorum.son olarakta adet sancım 3 fündür var ama gelen olmadı.
Bence adetiniz geçtiğinde ki inşallah geçer, o zaman bir kan testi daha yaptırın. Çünkü bildiğim kadarıyla geç döllenme oluyorsa beta HCG de geç sonuç verebilir diye biliyorum. Umudunuzu kaybetmeyin. Bence müjde vereceksiniz bize :)Ayni durum bendede var enfeksiyondan mi kaynaklı bilmiyorum senin idrar yolu enf. mu ?
Kızlar test yaptım yine negatif 2. Gün oluyor geçeli adetim 3. Güne girecek erken mi yaptım acabaAh Can'ım ah bende varım ama umutsuz vaka başımdan geçenleri anlatayım
Özet
1-ben eylül 13 olan bat 20 sine attı
2- ve bekledim incir kürüne başladım ekim 4 de muayeneyse gittim tek taraflı kasık Ağrı'sından muayne ve tahliller yapıldı hersey temiz dendi beta hcg 0.377 çıktı
4- ben küre devam ettim bu süreçte incir + Havuç sabah akşam
5- çalışmalarda devam etti bu süreçte
6- ve kızlar ben evde yaptığım testlerde ve yaşadığım kasık Ağrı'larından tutun tüm belirtilerde gebelik şüphesiyle yaklaştım özellikle testler çok umutlandırmıştı beni
7- ve testlerde çıkan silik çizgiden dolayı Dr yolunu tuttum 17 ekim de beta hcg verdim veeeeeee koskocaman 0.1 ile karşılaştım bat 20 ekim bekliyorum yarın olmazsam inşallah Bebek'ten dir demek için
Haklısın Can'ım herşeyin hayırlısı Hakkı'mızdaBir selam caktim kırmızıya5 gün gecikmem vardı belirtilerda var di ama kısmet.Uzulmedim en başı sağlık Rabbim bilir zamanını. Belirtiler her zaman cikmayabiliyo o yüzden fazla umitlenmemek lazim
İdrar testi daha geç sonuç verirmiş canım. Bir hafta geçsin bir test de o zaman yaptır ya da bekleyemezsen kan testi yaptır. En güvenilir ve erken sonucu o verir. Hayırlısı inşallah...Kızlar test yaptım yine negatif 2. Gün oluyor geçeli adetim 3. Güne girecek erken mi yaptım acaba
İdrar testi daha geç sonuç verirmiş canım. Bir hafta geçsin bir test de o zaman yaptır ya da bekleyemezsen kan testi yaptır. En güvenilir ve erken sonucu o verir. Hayırlısı inşallah...Kızlar test yaptım yine negatif 2. Gün oluyor geçeli adetim 3. Güne girecek erken mi yaptım acaba
Canım bence çok bile beklemişsinKızlar hala adet olmadım ve şuanda feci bi şekilde midem bulanıyo 41.gün bitti 42 de gelmezse iyice şüphelenicem sağlık ocağında kan testi yanlış olabilirmi acba akşama kadr fln bekletiliyor ya bilemedim
Canım bence çok bile beklemişsinyani 28 günde bir adet oluyorsanız, 13 gün falan geçmiş. Bence var bir durum :) Hadi hayırlısı. Hormon tahlilleri için sağlık ocakları pek sağlıklı olmuyormuş canım hormon hastalığım olduğu için ordan biliyorum.
Hmm valla o zaman zaten az bi gecikme olmuş. Bence birkaç gün daha bekleyip sonra yine kan testi yaptırın. Kadın doğum a gidiyorsanız eğer o hastaneye de yaptırabilirsiniz ya da regl bir hafta geçince direk ultrasona da bakılır. Ben de onu bekliyorum. Tabi adetim gecikirse...Yumurtlama düzensizliği var ama 32 35te fln gelirdi. İdrarda 35.gün negatif cıktı sağlık ocağında kan testinde negatif cıktı ama tüm ay boyumca kasık ağrım ve akıntım vardı hala dvm ediyo. Kafamı karıstıran bizim sağlık ocağı biraz zordan yanılma payı varmıdır
Merhaba. Benim bildiğim yumurtlama döneminde hamile kalma olasılığı var ama diğer zamanlar da hamile kalanlar var. Yani Allah izin verirse olabilir. Biraz daha bekleyip kan testi yaptırın. En garanti yol o.Merhaba öncelikle bir şey danişmak istiyorum adetten bir iki gün önce eşimle ilişkiye girdim simdi adetim gecikti acaba hamile kalma olasiligim var mi ?
Merhaba. Benim bildiğim yumurtlama döneminde hamile kalma olasılığı var ama diğer zamanlar da hamile kalanlar var. Yani Allah izin verirse olabilir. Biraz daha bekleyip kan testi yaptırın. En garanti yol o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?