- 26 Eylül 2016
- 255
- 88
- 18
İnşallah. Mutlaka bize de haber verin. Fikrimiz olsun :)Guzel bir haber alirim insallah tesekkur ederim :)
Tamam veririm :)İnşallah. Mutlaka bize de haber verin. Fikrimiz olsun :)
Hmm valla o zaman zaten az bi gecikme olmuş. Bence birkaç gün daha bekleyip sonra yine kan testi yaptırın. Kadın doğum a gidiyorsanız eğer o hastaneye de yaptırabilirsiniz ya da regl bir hafta geçince direk ultrasona da bakılır. Ben de onu bekliyorum. Tabi adetim gecikirse...
Tatlım benim de adet düzensizliğim var adetimi en son 28 afustosta oldum 28 etlülden beri test yaptım çıkmadı. Adetim 19 gün gecti bide gögüslerim acayip acıdı adet acısı değil yani. Eşimin zoruyla test aldık ilk idrarımla yaptım varla yok arası bir çizgi. İçimde kalmasın kan da vereyim dedim pozitif çıktı yeni oluşmuş bir gebelikmiş olabiliyo yani :)) gec döllenme olmuşYumurtlama düzensizliği var ama 32 35te fln gelirdi. İdrarda 35.gün negatif cıktı sağlık ocağında kan testinde negatif cıktı ama tüm ay boyumca kasık ağrım ve akıntım vardı hala dvm ediyo. Kafamı karıstıran bizim sağlık ocağı biraz zordan yanılma payı varmıdır
Tatlım benim de adet düzensizliğim var adetimi en son 28 afustosta oldum 28 etlülden beri test yaptım çıkmadı. Adetim 19 gün gecti bide gögüslerim acayip acıdı adet acısı değil yani. Eşimin zoruyla test aldık ilk idrarımla yaptım varla yok arası bir çizgi. İçimde kalmasın kan da vereyim dedim pozitif çıktı yeni oluşmuş bir gebelikmiş olabiliyo yani :)) gec döllenme olmuş
Rabbim gönlüne göre nasip etsin. Allah razı olsun cnm inş gebelik vardır.Gözün aydın cnm yarın bnde tekara kamçn testi yaptırcam bakalım sonuc ne olck
Aaa çok sevindim. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza :)Tatlım benim de adet düzensizliğim var adetimi en son 28 afustosta oldum 28 etlülden beri test yaptım çıkmadı. Adetim 19 gün gecti bide gögüslerim acayip acıdı adet acısı değil yani. Eşimin zoruyla test aldık ilk idrarımla yaptım varla yok arası bir çizgi. İçimde kalmasın kan da vereyim dedim pozitif çıktı yeni oluşmuş bir gebelikmiş olabiliyo yani :)) gec döllenme olmuş
Rabbim gönlüne göre nasip etsin. Allah razı olsun cnm inş gebelik vardır.
Gece bir sancı ile uyandım, göbek düşmesi gibiydi ama bilemiyorum yan taraflarıma yatınca ağrım şiddetlendi. Sırtüstü yatınca hafifledi. Belki hamileyimdir diye göbeğime şişe koyup çeviremedim de ama neyin nesiydi anlamadım. Göbek düşmesi de olsa çevirmeden düzelmez. Şuan çok hafif yok gibi bi ağrım var. Bilen ya da bir yerlerden duyan var mı arkadaşlar ? Hamile miyim acaba ya da öyle bir sancı olur mu ki ? Adetime iki gün var bu arada...
Ben pek belirti yasamadım desem yeri her ay negatifi gördüğümden :)) gögüslerim şişti bildiğin koltuk altına kadar acıdı. Bir gece de şiddetli bas ağrısı ve idrardaki o meshur keskin koku her seferinde bile sabah ilk gibi renk ve kokusu tek belirti bunlardı.Aaa çok sevindim. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza :)
Bu arada başka belirtiler var mıydı sizde ?
Tebrikler hamilesin :) kan testi yaptır canım.Kızlar adetime daha 4 gün var ilk idrarım değil ben yanlış mı görüyorum dünde yaptım böyle çıktı
Yok canım bu aralar belki hamileyimdir diye ağır bişey kaldırmıyorum, uzanmadım da bi anda oldu gece. Sadece iş yaparken belim ağrıyor bu aralar hep ama bu sancı fenaydı. Evet bekliyorum sabırsızlıkla. Sizin de inşallah bir şey çıkmaz. Allah ın izni ile.
Kan testi yaptirmadim henuz hayal kırıklığına ugramamak icin 6.gunde yapmstm negatiftiE test yaptırmadınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?