Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Yarın gelmezse p.tesi yaptırıcam normal deil bu durum kasıklarmın ağrıması fln

Tatlım benim de adet düzensizliğim var adetimi en son 28 afustosta oldum 28 etlülden beri test yaptım çıkmadı. Adetim 19 gün gecti bide gögüslerim acayip acıdı adet acısı değil yani. Eşimin zoruyla test aldık ilk idrarımla yaptım varla yok arası bir çizgi. İçimde kalmasın kan da vereyim dedim pozitif çıktı yeni oluşmuş bir gebelikmiş olabiliyo yani :)) gec döllenme olmuş

Gözün aydın cnm yarın bnde tekara kamçn testi yaptırcam bakalım sonuc ne olck

Aaa çok sevindim. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza :)
Bu arada başka belirtiler var mıydı sizde ?

Gece bir sancı ile uyandım, göbek düşmesi gibiydi ama bilemiyorum yan taraflarıma yatınca ağrım şiddetlendi. Sırtüstü yatınca hafifledi. Belki hamileyimdir diye göbeğime şişe koyup çeviremedim de ama neyin nesiydi anlamadım. Göbek düşmesi de olsa çevirmeden düzelmez. Şuan çok hafif yok gibi bi ağrım var. Bilen ya da bir yerlerden duyan var mı arkadaşlar ? Hamile miyim acaba ya da öyle bir sancı olur mu ki ? Adetime iki gün var bu arada...

Rabbim gönlüne göre nasip etsin. Allah razı olsun cnm inş gebelik vardır.

İnşallah cnm hayırlısı 2 durumuda kabullendm artk tek dileğim başka bi sorun cıkmasın

Ağır bişey kaldırdınmı yada cok fazla yukarı uzandınmı eğer ağır kaldırdıysan göbeğin düşmüş olabilir.adetini bekle bnce cok ağrın yoksa

Yok canım bu aralar belki hamileyimdir diye ağır bişey kaldırmıyorum, uzanmadım da bi anda oldu gece. Sadece iş yaparken belim ağrıyor bu aralar hep ama bu sancı fenaydı. Evet bekliyorum sabırsızlıkla. Sizin de inşallah bir şey çıkmaz. Allah ın izni ile.

Kızlar adetime daha 4 gün var ilk idrarım değil ben yanlış mı görüyorum dünde yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• image.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 154
Aaa çok sevindim. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza :)
Bu arada başka belirtiler var mıydı sizde ?
Ben pek belirti yasamadım desem yeri her ay negatifi gördüğümden :)) gögüslerim şişti bildiğin koltuk altına kadar acıdı. Bir gece de şiddetli bas ağrısı ve idrardaki o meshur keskin koku her seferinde bile sabah ilk gibi renk ve kokusu tek belirti bunlardı.

İnşallah hamilesindir cnm.bende yarn başka dra gidip kan vericem

Merhaba ben yeni katıldm google dan hep sizi okuyordum
Bnmde 12gun gecikmedeyim napcagimi sasirdim

5 6 gün gecikince idrar testimde negatif çıktı sizce bu dha test yapmak icin bekliyim mi 12. Gun bugün gecikmede

Anladım. Bence yarın ilk işiniz hastanede kan testi yaptırmak olsun :) İdrar testi geç sonuç veriyor genelde ya da erken gebelik testleri var idrar testi, ondan mı yaptırmıştınız ?

Kan testi ilişkiden birkaç gün sonra yani adet gecikmese bile belli olur. Hayal kırıklığı konusunda haklısınız maalesef ki bende bu yüzden adetim geçerse bir hafta bekleyip doktoruma gidicem onun dediği gibi. Sizin de şuan gittiğiniz bir doktor varsa ona da bir muayene olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…