Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Anladım canım ben çatlatma iğnesi olmadım kendiliğinden çatladı ama yine bekliyim dimi :)

Beklee bence yanıltıcı olur ama strest yapma vicut kendiliginden uygun ortam yok diye gebelik gerceklestirmiyormus

Benim birtane kizim var aralikfa 2 yasinda olacak insallah.suan adetimde bir gecikme soz konusu,planli bir sey yoktu ortada ama bakalim ne cikacak sonuc:):)

Ay sen tecrubelisin hislerin varsa %80 doğrudur ☺

Aa ne güzel. Bende işe basliycam sanırım o zaman iyi gelecek inanıyorum

Valla en azindan çalıştığın saatler dusunmezsin iyi geliyor bn 2senedir uğraşıyorum nasip olmadi ama her ay strest yaptim eger bu sefer hamileysem kafama takmadigim icin kalmisimdir :))

Valla en azindan çalıştığın saatler dusunmezsin iyi geliyor bn 2senedir uğraşıyorum nasip olmadi ama her ay strest yaptim eger bu sefer hamileysem kafama takmadigim icin kalmisimdir :))
Evet inşallah ay kıyamam çok olmuş Allah yüzümüze baksın hepimizin. Bence de en guzeli takmamak, bunu başarmişsanız bebek yoldadır bence :)

Evet inşallah ay kıyamam çok olmuş Allah yüzümüze baksın hepimizin. Bence de en guzeli takmamak, bunu başarmişsanız bebek yoldadır bence :)

Valla inşallah yoldadır denemedigim yontem kalmadi psikolojik açıdan düşünunce gülüyorum
Tamda 2 sene degil bi 6ay korundum sonraki 6ay cahiliye ddönemi simdi nerdeyse kadın dogumda master yaptım

İnşallah. Hmm anladım evet insan öğreniyor her geçen zamanda ama bi an önce anne olmayı öğrensek dimi :) Ah ah amin

İnşallah. Hmm anladım evet insan öğreniyor her geçen zamanda ama bi an önce anne olmayı öğrensek dimi :) Ah ah amin

Amin amin valla cevremdede herkes kulucka makinesi gbi habire hamile kaliyolar Allah bizede nasip etsin sen ne zmndir istiyosn

Evet öyle valla. Amin amin. Bu 4 ay da bile çok zor geldi her adet dönemi. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.... Bizim de kucağımız bebek ile dolsun inşallah

Evet öyle valla. Amin amin. Bu 4 ay da bile çok zor geldi her adet dönemi. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.... Bizim de kucağımız bebek ile dolsun inşallah

Amin kuzu inşallah evlatta bi sınav Allah tan iyi bilemeyiz

Ya bende adetime 3 gün kala test yaptım biri silik çıktı diğeri tam kırmızı zaten inş hamileyimdir. Bende dayanamadm erkenden yaptm testi ama şüphelendim bir an. O da şu sebebten bir anda çok akıntım geldi bende hemen teste koştum. Normalde adetime yakın akıntım hiç olmaz nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…