Benim birtane kizim var aralikfa 2 yasinda olacak insallah.suan adetimde bir gecikme soz konusu,planli bir sey yoktu ortada ama bakalim ne cikacak sonuc:):)Amin inşallah
Anladım canım ben çatlatma iğnesi olmadım kendiliğinden çatladı ama yine bekliyim dimi :)
Benim birtane kizim var aralikfa 2 yasinda olacak insallah.suan adetimde bir gecikme soz konusu,planli bir sey yoktu ortada ama bakalim ne cikacak sonuc:):)
Ayy gözünüz aydın ne kadar güzel bir haber. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..Kızlar kan testi mi de yaptırdım rabbim sizede nasip etsin
Ahh ahh çok doğru da işte bir becerebilsem ;(Beklee bence yanıltıcı olur ama strest yapma vicut kendiliginden uygun ortam yok diye gebelik gerceklestirmiyormus
Ahh ahh çok doğru da işte bir becerebilsem ;(
Aa ne güzel. Bende işe basliycam sanırım o zaman iyi gelecek inanıyorum
Evet inşallah ay kıyamam çok olmuş Allah yüzümüze baksın hepimizin. Bence de en guzeli takmamak, bunu başarmişsanız bebek yoldadır bence :)Valla en azindan çalıştığın saatler dusunmezsin iyi geliyor bn 2senedir uğraşıyorum nasip olmadi ama her ay strest yaptim eger bu sefer hamileysem kafama takmadigim icin kalmisimdir :))
Evet inşallah ay kıyamam çok olmuş Allah yüzümüze baksın hepimizin. Bence de en guzeli takmamak, bunu başarmişsanız bebek yoldadır bence :)
İnşallah. Hmm anladım evet insan öğreniyor her geçen zamanda ama bi an önce anne olmayı öğrensek dimi :) Ah ah amin
Aynen benimde öyle. Ben bir senedir istiyorum da eşim istemiyordu 4. ayımız denemede...
Evet öyle valla. Amin amin. Bu 4 ay da bile çok zor geldi her adet dönemi. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.... Bizim de kucağımız bebek ile dolsun inşallah
Aynen yaBelirtiler de hep regliyle benzer oluyor cok gıcık durum
Çok teşekkürler amin dua edin bize bizde size ediyoruzAyy gözünüz aydın ne kadar güzel bir haber. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?