Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Ay sen tecrubelisin hislerin varsa %80 doğrudur ☺
Cok tuhaf duygu sanki 2 sene once hamile kalan ben degilim..ilk defaymis gibi heyecan vericihamilelik belirtilerim hic olmamisti.hatta iki defa test yapmistim ikisindede negatif cikmisti.kanda yaptirdigim zaman pozitf cikmisti.bakalim nasip.ama biyerde okumustum yumurtlama donemi herhangi bir hastalik gecirdiysen, grip gibi mesela.yumurtanin catlamasini geciktiriyomus.bir grip atlattim.onada bagliyorum.ondanda gecikme olabilir.nasip kismet.:)

Zaten şöyle bi durum var, idrar gebelik testinde en fazla 10 dakika içindeki değer doğrudur, daha uzun süre sonra tekrar baktıysanız o değer doğru degildir. Yani büyük olasılıkla hamilesiniz :)

Kizlar bugun 10. Gun gecikmem de kasigimda batmalar var ve cok acik renkte kahverengi akintim olduu sizce bu nedir ? Kafam cok karistiiii.

Hiç test yaptırmadınız mı ki ? Bence hamilesiniz gibi geldi o kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir bence kan testi yaptırın en garantisi o.

Merhaba kizlar reglime 2 gun var acaba hamilemiyim ne gibi belirtileri olur test yapmalimiyim bilmiyorum sadece cok heycanliyim uykularim kaciyor sizce test yapayimmi beklimmi

kartalice41 bnde de seninkine bnzer belirtiler var sık idrar akıntı huysuzluk
Göüğslerde dolgunkuk ve kasıklarda batma var

Kızlar kan testi mi de yaptırdım rabbim sizede nasip etsin

Tebrik ederm inşallah sağ salim kucağına alırsın.

O tedavi nsl bişey yeni mi acba bnde de pko var 2 aşılamam tutmadı

Bu sıralar sık idrara çıkıyorum gögüslerimde dolgunluk ve ağrı var kasıklarda ara ara batma ve birazda akıntı oluyor beyaz gibi

Aynıyız sanrm bu belirtlerle napıcaz güzel sonuç alsak keşke

Zaten şöyle bi durum var, idrar gebelik testinde en fazla 10 dakika içindeki değer doğrudur, daha uzun süre sonra tekrar baktıysanız o değer doğru degildir. Yani büyük olasılıkla hamilesiniz :)
Bilmiyorum ki tatlim ilk gebeligimdeki gibi bel agrim var ama mesela kahveden tiksinmistim o zaman simdi gayet iciyorum acaba hepsinde farklimidir bekleyecehim biraz daha

Merhaba kizlar reglime 2 gun var acaba hamilemiyim ne gibi belirtileri olur test yapmalimiyim bilmiyorum sadece cok heycanliyim uykularim kaciyor sizce test yapayimmi beklimmi
Bence dene Ben bekleyemedm denedim aslında adet günümde yarn. Silik çıktı inşaAllah hamileyimdir.

Kızlar adetim 2 gün geçti bir çok belirtiyi yaşıyorum 4 gün önce idrar testi yapmıştım bekledim çift çizgi olmadı çekmeceye attım bir süre sonra baktım çift çizgi kaç dk sonra oldu bilmiyorim kan testi vermeye de korkuyorum. Hiç adetime yakın kala kasık ağrım olmaz ama 1 haftadır var ayaklarım buz gibi midem de eksime var ve içim daralıyor huysuzum. Test yaptırmaya korkuyorum

Birde bugün hafif koyu renk akıntım oldu .. hastanenin önüne gidip kapıdan geri dönüyorum .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…