Cok tuhaf duygu sanki 2 sene once hamile kalan ben degilim..ilk defaymis gibi heyecan vericihamilelik belirtilerim hic olmamisti.hatta iki defa test yapmistim ikisindede negatif cikmisti.kanda yaptirdigim zaman pozitf cikmisti.bakalim nasip.ama biyerde okumustum yumurtlama donemi herhangi bir hastalik gecirdiysen, grip gibi mesela.yumurtanin catlamasini geciktiriyomus.bir grip atlattim.onada bagliyorum.ondanda gecikme olabilir.nasip kismet.:)Ay sen tecrubelisin hislerin varsa %80 doğrudur ☺
Amin... Duaların sizinle. Allah çok sağlıklı hamilelik dönemi ve çok sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah...Çok teşekkürler amin dua edin bize bizde size ediyoruz
İlk yaptigim anda ikinci cizgiyi gördüm hatta heycanlandim var dedim yani bi süre sonra yok oldu anlamadimBenim bildiğim kadarıyla her teste yanılma payı var. Kan testi hariç. Pozitif mi çıktı negatif mi ?
Hiç test yaptırmadınız mı ki ? Bence hamilesiniz gibi geldi o kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilirbence kan testi yaptırın en garantisi o.
Kızlar kan testi mi de yaptırdım rabbim sizede nasip etsin
İnşallah olmustur canim
Pkos hastalarına yapılıyor bn klomene flan cvp vermedi yumurtaliklari deliyorlar uyariyolarmis gecikmeden test yapma hcgb seviyesi catlama ignesi sonrasinda yuksek oluyomus son adetini bekle bna doktorum öyle demişti
Bu sıralar sık idrara çıkıyorum gögüslerimde dolgunluk ve ağrı var kasıklarda ara ara batma ve birazda akıntı oluyor beyaz gibi
Bilmiyorum ki tatlim ilk gebeligimdeki gibi bel agrim var ama mesela kahveden tiksinmistim o zaman simdi gayet iciyorum acaba hepsinde farklimidir bekleyecehim biraz dahaZaten şöyle bi durum var, idrar gebelik testinde en fazla 10 dakika içindeki değer doğrudur, daha uzun süre sonra tekrar baktıysanız o değer doğru degildir. Yani büyük olasılıkla hamilesiniz :)
Bence dene Ben bekleyemedm denedim aslında adet günümde yarn. Silik çıktı inşaAllah hamileyimdir.Merhaba kizlar reglime 2 gun var acaba hamilemiyim ne gibi belirtileri olur test yapmalimiyim bilmiyorum sadece cok heycanliyim uykularim kaciyor sizce test yapayimmi beklimmi
Bence dene Ben bekleyemedm denedim aslında adet günümde yarn. Silik çıktı inşaAllah hamileyimdir.
İnsan bekleyemiyor gerçekten bende kesinleşsin dye adet tarihimi bekliyorumCok kotuymus bu heycan ya insallah bendede cikar allah herkese nasip.etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?