Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

İnsan bekleyemiyor gerçekten bende kesinleşsin dye adet tarihimi bekliyorum
Hadi insallah guzel haberlerinizi aliriz bnde hic belirti yok arkadaslar diyor ya sadece cok su icip cok wc ye gitmeye basladim belkide psikolojik ama insallah guzel haberlerle doneriz

Bilmiyorum ki tatlim ilk gebeligimdeki gibi bel agrim var ama mesela kahveden tiksinmistim o zaman simdi gayet iciyorum acaba hepsinde farklimidir bekleyecehim biraz daha
Hmm ne güzel bir yavrunuz var Allah bağışlasın. Tabii ki her hamilelik farklıdır kişi aynı olsa da. Annem derdi ordan biliyorum.

Bence kan testi yaptırın kurtulun bu bekleyişten :) idrar testi belirtilen süre içinde doğru bilgiyi verir ama sonrasında ki bilgiler geçerli değildir. Zaten kılavuzunda da yazar. Sonrasını hiç dikkate almayın.

Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz ve ben ne kadar test yaptırmak istesem de kendimi zor tuttum sevinmek çok iyi olurdu böyle özel günde ama bu işin üzücü kısmı da olduğu için cesaret edemedim Adet günüm normal şartlarda yarın ama geçtiğimiz ay ilk defa 3 gün geçmişti reglim bundan dolayı adet takvimim 2 gün sonrayı gösteriyor 30 gün hesabından dolayı. Sorum şu ki tam özene bezene yemekler yaptım, yemeğe oturmadan wc ye gitmiştim, afedersiniz iç çamaşırımda pembe küçük bir leke. Yemeğe oturduk ağladım. Acaba regl öncesi kanama mı, yoksa yerleşme kanaması mıdır ama adet öncesi pembe değil de kahverengi akıntı olurdu. Bilemedim. Ne olur bilen birileri beni aydınlatsın.

Kızlar Merhaba benim adetimde 15 gün gecikti test yaptım evde ama negatif çıktı çok şiddetli bel ağrım ve gaz sancisi var ama hiç adrt belirtim yok sizce hala bi umut olabilir mi yani idrarda belli olmamış olabilir mi

Kızlar merhaba yeni üye oldum ve aklımdaki soruları,şüphelerimi sormak isterim. Deneyimli kişilerden yorum bekliyorum.
Benim en son adet tarihim 18 Eylül'dü 19 Ekim gibi adet olacağımı düşündüm. Kasık ve karın ağrım başlamıştı. Daha sonra kahverengi lekelenme oldu ama adetten çok farklıydı. 21 Ekim akşamüstü test yaptım çift çizgi çıktı hem de neredeyse ilk çizgiden daha koyuydu. 2 saat sonra hastanede kan testi yaptırdım beta hcg değeri 758 çıktı. Ancak acildeki doktora lekelenmeleri söyleyince düşük olabilir düşüncesiyle progestan iğnesi yaptı. Bugün yani 24 Ekim saat 10.00 da tekrar kan verdim beta hcg 2238'e yükselmiş. Doktorum da hayırlı olsun gayet sağlıklı şekilde yükselmiş dedi cuma günü ultrasonda bakalım dedi. Size sorum şu ki bugün tam eylüldeki adetiminbitişinden itibaren 1 ay geçti 2238 değeri normal midir.Kaç Haftalık sizce ?

Geç döllenme olabilir o zaman zor çıkıyor evdeki testlerde. Kan versene baya geçmiş bence olabilir

Yarın için randevu aldım doktordan eğer bebis yoksada nedenini öğrenelim die umarım vardır ben çok merak ettim acaba benim gibi evde çıkmayıp ta kanda pozitif gören varmıdır die

Laparoskopi karin icine girip yumurtaliklarda delik aciyolar o sert tabakayi bozuyolar ilac tedavisi sinuc vermeyince yapiyolar bi de hic ilac kullanmak zorunda kalmiyosun o ameliyattan sonra bnm arkadas 8sene ugrasti olmadi ne igneler vuruldu o ameliyati oldu 3ayda hamile kaldi hemde hic ilac kullanmadi bn bu ayda degilsem yaptircam ya :))

Kızlar... Benim birkaç gündür midem çok yanıyor. Acaba bu bi belirti olabilir mi ?
Bnmde bugün cok yanfi yemek bile yiyemedim bi de herkes sabah bulantisi demisti bende gece bulantisi var acaip miyim neyim

Kuzu test yaptirmazsan stresten belirtileri yanlis yoruarsin bence yaptir kan testi icin rahatlar

Bence yerleşme kanamasi yasadin canim her halukarda doktora gozukmelisin ve lutfen gününu mavfetme Allah tan daha iyi bilemeyiz olmasa bile hayirli zamanu degildir

Ucbucuk haftalik diye biliyorum kuzum Allah kucagina almayida nasip etsn

Bence yerleşme kanamasi yasadin canim her halukarda doktora gozukmelisin ve lutfen gününu mavfetme Allah tan daha iyi bilemeyiz olmasa bile hayirli zamanu degildir
İnşallah canım öyle olsa keske, regl olursan ikinci günü olmazsan da bir hafta geciktiginde gel demişti ama yarın bi bakayım. Çok çok sağol canım. Evet hayırlı zaman...

İnşallah canım öyle olsa keske, regl olursan ikinci günü olmazsan da bir hafta geciktiginde gel demişti ama yarın bi bakayım. Çok çok sağol canım. Evet hayırlı zaman...

Devami geldi mi kanamanin gelmediyse kesin yerlesme kanamasi ay cok heycanlandim D bnde yarin doktora gidicem acaip heycanliyim ne dicek diye doktor negatif duymaya o kdr alistim ki hamilesin dese inanmicam gbi

Devami geldi mi kanamanin gelmediyse kesin yerlesme kanamasi ay cok heycanlandim D bnde yarin doktora gidicem acaip heycanliyim ne dicek diye doktor negatif duymaya o kdr alistim ki hamilesin dese inanmicam gbi
Devamı gelmedi ama birazdan yine bakıcam
Ay canım ya inşallah dediğin gibidir. Aa ne güzel senin için de en guzeli olsun yarın inan inan olursa da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…