- 26 Eylül 2016
- 255
- 88
- 18
Ayy canım ya sen öyle deyince ben de umutlandım şimdi :) Bu arada baktım hiç yok bişey şuan :)Bilmem bnce sen hamilesin icime dogdu
Ayy canım ya sen öyle deyince ben de umutlandım şimdi :) Bu arada baktım hiç yok bişey şuan :)
Ayy canım ya sen öyle deyince ben de umutlandım şimdi :) Bu arada baktım hiç yok bişey şuan :)
Hahaha yarın sende doktora git bende gidiyim buraya yazariz ben kendimden ümitli degilim ama sen hamilesin bu gece çuf çuf yapma sakın
ay çok tatlısın :) yapmam tamam :) ama daha hiç geçmedi benim adetim. Biraz bekliycem. Doktorum kızar yoksa :)
Ama hiç geçmedi ki yarın adet günüm belki kan testi yaptırırım. Heyecan dorukta :)
İnşallah canim yarin adet günüm kasik bel agrim var bugün sık sık idrara cikiyorum dun test yaptim negatifti adet zamani basim agrir şuan agriyo herhalde adet olcamAaa kıyamam. Çok üzüldüm. Allah sağlıcakla versin en hayırlı zamanda inşallah
Hmm tamam canım doğru diyosun ayy inşallah :)Bence doktora git boyle böyle oldu de o kan testi istesin nie bi dha bida kendini yorucan tatlim ama doktora vajinal muayne yaptirma ilk önce kanamadan bahset şüpheleniyorum de heycani bile guzeell yaa
Canım idrar testi zaten adetin geçmeden çıkmaz yani eğer erken gebelik testi değilse ?İnşallah canim yarin adet günüm kasik bel agrim var bugün sık sık idrara cikiyorum dun test yaptim negatifti adet zamani basim agrir şuan agriyo herhalde adet olcam
Erken di canim predictorCanım idrar testi zaten adetin geçmeden çıkmaz yani eğer erken gebelik testi değilse ?
Hmm olsun ama belli olmaz bazen geç döllenme oluyormuş ya ondan da belli olmayabilir. Bekle canım biraz daha.Erken di canim predictor
Kizlar şuan pembe çok acik bi akintim geldi adet mi oluyorum acaba
Hmm tamam canım doğru diyosun ayy inşallah :)
İnşallah canim yarin adet günüm kasik bel agrim var bugün sık sık idrara cikiyorum dun test yaptim negatifti adet zamani basim agrir şuan agriyo herhalde adet olcam
Kızlar kasiklarmda batma oluyor adetim iki gündür gecikti sık idrara cikiyorum ara sira basim dönüyordu korkumu yendim test yaptim cift cizgi gibi hamilemiyim acaba bilgilendirirmisiniz beni .testi simdi yaptim resmini atiyorum simdi.umutlu olsam mi
Yarin kan testi yaptirsam varsa cikar mi acaba canimTestte hamile gibisin tebrikler canim yarin doktora git bi ggörü bnce
Bence evet silik de olsa pozitif :)Ya bende atym resmleri banada bişy söyleyn Ben baya umutlandım doğrusu
Adet olmam gereken gün yarın. Büyük iki testi iki gün önce yapmiştm küçüğüde şimdi yaptm ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?