Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Ayy canım ya sen öyle deyince ben de umutlandım şimdi :) Bu arada baktım hiç yok bişey şuan :)

Hahaha yarın sende doktora git bende gidiyim buraya yazariz ben kendimden ümitli degilim ama sen hamilesin bu gece çuf çuf yapma sakın

ay çok tatlısın :) yapmam tamam :) ama daha hiç geçmedi benim adetim. Biraz bekliycem. Doktorum kızar yoksa :)

Ne demek kızar o sana kizarsa sende ona kız alla alla bekleyip nden strese giresin bebgide rahatsiz edersn git ogren rahatla bol bol mutluluk hormonu salgilayip bebisi besle

Ama hiç geçmedi ki yarın adet günüm belki kan testi yaptırırım. Heyecan dorukta :)

Bence doktora git boyle böyle oldu de o kan testi istesin nie bi dha bida kendini yorucan tatlim ama doktora vajinal muayne yaptirma ilk önce kanamadan bahset şüpheleniyorum de heycani bile guzeell yaa

Aaa kıyamam. Çok üzüldüm. Allah sağlıcakla versin en hayırlı zamanda inşallah
İnşallah canim yarin adet günüm kasik bel agrim var bugün sık sık idrara cikiyorum dun test yaptim negatifti adet zamani basim agrir şuan agriyo herhalde adet olcam

İnşallah canim yarin adet günüm kasik bel agrim var bugün sık sık idrara cikiyorum dun test yaptim negatifti adet zamani basim agrir şuan agriyo herhalde adet olcam

Canim hcgb kanda veya idrarda yukselmesi icin yerlesme olmasi gerekir çünkü hcgb plasentadan yukselir yani suan yerlesme kanamasi yasiyosan dha once yaptigin testin bi anlami zaten yok

Kızlar kasiklarmda batma oluyor adetim iki gündür gecikti sık idrara cikiyorum ara sira basim dönüyordu korkumu yendim test yaptim cift cizgi gibi hamilemiyim acaba bilgilendirirmisiniz beni .testi simdi yaptim resmini atiyorum simdi.umutlu olsam mi

Eklentiler

• 20161024_230459.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 121

Testte hamile gibisin tebrikler canim yarin doktora git bi ggörü bnce

Ya bende atym resmleri banada bişy söyleyn Ben baya umutlandım doğrusu
Adet olmam gereken gün yarın. Büyük iki testi iki gün önce yapmiştm küçüğüde şimdi yaptm ne diyorsunuz?

Eklentiler

• IMG_4893.webp
    28 KB · Görüntüleme: 116
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…