Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Ya bende atym resmleri banada bişy söyleyn Ben baya umutlandım doğrusu
Adet olmam gereken gün yarın. Büyük iki testi iki gün önce yapmiştm küçüğüde şimdi yaptm ne diyorsunuz?

Bildigin pozituf bu gitmedin mi doktora ne zmn yaptin test ayy ne sabirlisiniz ben yerinizde olsam coktaaan gitmistim 3tane patik örmüstüm

Bildigin pozituf bu gitmedin mi doktora ne zmn yaptin test ayy ne sabirlisiniz ben yerinizde olsam coktaaan gitmistim 3tane patik örmüstüm
Bana kalsa bende öyle ama maalesef canııım ülkemde değilim burda adım atsak para o yüzden biraz emin olmayı bekliyoruz. Türkiyede olsam ohooo şimdiye kaç defa giderdimm
Adetme 3 gün kala yaptm sebebimde şu akıntı geldi baya hissttim normlde adete yakın olmaz benm ondan şüphelendm

Ay canım gurbettesin yani ama bundurumda beklemen gereksiz bence eger hamile degilsende hcgb idrarda cikacak kadar yukselmissede iyi bisi degil o yuzden gitmelisin 2ihtimalli düşün

Gözün aydın Can'ım dr gitmeyi ihmal etme bende aynı testle öğrendım üç dört gun önce ve bugun dr gıttım çok şükür keseyi bile gördük

O zaman yarın gidiyorum kan testine cok mutluyum cok tesekkur ederim.insallah rabbim anne olmayo isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin o duyguyu yasatsin insallah

Aminnn Allah hayirli anne babaya evlat versin hayirli sağlıkli sıhhatli evlatlar en dogrusunu Allah bilir

Ay canım gurbettesin yani ama bundurumda beklemen gereksiz bence eger hamile degilsende hcgb idrarda cikacak kadar yukselmissede iyi bisi degil o yuzden gitmelisin 2ihtimalli düşün
Yok gidicem zatende adet günü bir iki gün geçsin dedik ee o da yarın zaten belli olur bakalım inş

Nasl bişey acba bi araştırayım böyle bi yöntem vars bna ndn önermeler kii tehlikeli mi acba

Günaydın kızlar bugün devlet hastanesinde dra gştcektim ama sağ olsun sonunda kırmuzılar gelmeye başladı..iyice araştırıp 3gün sonra dra gidicem ve ne lazmsa yaptırcam

hayırlı olsun bebişin canım. benimde 3 gün gecikmem var ama korkuyorum test yapmaya negatif çıkacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…