- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
- 43
Yarin kan testi yaptirsam varsa cikar mi acaba canim
Kocacığımı inandıramıyorum bir türlü erken sevinmek istemiyorBence evet silik de olsa pozitif :)
Ya bende atym resmleri banada bişy söyleyn Ben baya umutlandım doğrusu
Adet olmam gereken gün yarın. Büyük iki testi iki gün önce yapmiştm küçüğüde şimdi yaptm ne diyorsunuz?
Kocacığımı inandıramıyorum bir türlü erken sevinmek istemiyor
Benimde aynısı oldu bir kaç saat önce :) yerleşme kanaması da olabilirKizlar şuan pembe çok acik bi akintim geldi adet mi oluyorum acaba
Bana kalsa bende öyle ama maalesef canııım ülkemde değilim burda adım atsak para o yüzden biraz emin olmayı bekliyoruz. Türkiyede olsam ohooo şimdiye kaç defa giderdimmBildigin pozituf bu gitmedin mi doktora ne zmn yaptin test ayy ne sabirlisiniz ben yerinizde olsam coktaaan gitmistim 3tane patik örmüstüm
Kan testinde çıkar çıkar :)Yarin kan testi yaptirsam varsa cikar mi acaba canim
Bana kalsa bende öyle ama maalesef canııım ülkemde değilim burda adım atsak para o yüzden biraz emin olmayı bekliyoruz. Türkiyede olsam ohooo şimdiye kaç defa giderdimm
Adetme 3 gün kala yaptm sebebimde şu akıntı geldi baya hissttim normlde adete yakın olmaz benm ondan şüphelendm
Yarin kan testi yaptirsam varsa cikar mi acaba canim
Gözün aydın Can'ım dr gitmeyi ihmal etme bende aynı testle öğrendım üç dört gun önce ve bugun dr gıttım çok şükür keseyi bile gördükKızlar kasiklarmda batma oluyor adetim iki gündür gecikti sık idrara cikiyorum ara sira basim dönüyordu korkumu yendim test yaptim cift cizgi gibi hamilemiyim acaba bilgilendirirmisiniz beni .testi simdi yaptim resmini atiyorum simdi.umutlu olsam mi
O zaman yarın gidiyorum kan testine cok mutluyum cok tesekkur ederim.insallah rabbim anne olmayo isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin o duyguyu yasatsin insallahKan testinde çıkar çıkar :)
Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder insallah yarin gitsem kanda cikar degilmi canimGözün aydın Can'ım dr gitmeyi ihmal etme bende aynı testle öğrendım üç dört gun önce ve bugun dr gıttım çok şükür keseyi bile gördük
Gözün aydın Can'ım dr gitmeyi ihmal etme bende aynı testle öğrendım üç dört gun önce ve bugun dr gıttım çok şükür keseyi bile gördük
Tabiki belli olur yarın git bencede allh sağlıklı bir gebelik nasip etsinRabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder insallah yarin gitsem kanda cikar degilmi canim
O zaman yarın gidiyorum kan testine cok mutluyum cok tesekkur ederim.insallah rabbim anne olmayo isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin o duyguyu yasatsin insallah
Yok gidicem zatende adet günü bir iki gün geçsin dedik ee o da yarın zaten belli olur bakalım inşAy canım gurbettesin yani ama bundurumda beklemen gereksiz bence eger hamile degilsende hcgb idrarda cikacak kadar yukselmissede iyi bisi degil o yuzden gitmelisin 2ihtimalli düşün
Yok gidicem zatende adet günü bir iki gün geçsin dedik ee o da yarın zaten belli olur bakalım inş
Laparoskopi karin icine girip yumurtaliklarda delik aciyolar o sert tabakayi bozuyolar ilac tedavisi sinuc vermeyince yapiyolar bi de hic ilac kullanmak zorunda kalmiyosun o ameliyattan sonra bnm arkadas 8sene ugrasti olmadi ne igneler vuruldu o ameliyati oldu 3ayda hamile kaldi hemde hic ilac kullanmadi bn bu ayda degilsem yaptircam ya :))
hayırlı olsun bebişin canım. benimde 3 gün gecikmem var ama korkuyorum test yapmaya negatif çıkacak diye.Kızlar kasiklarmda batma oluyor adetim iki gündür gecikti sık idrara cikiyorum ara sira basim dönüyordu korkumu yendim test yaptim cift cizgi gibi hamilemiyim acaba bilgilendirirmisiniz beni .testi simdi yaptim resmini atiyorum simdi.umutlu olsam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?