Hayirlisi olsun insallah uzulmeyin rabbim ne derse o olur genedeKuşlar maalesef adet oldum
Kızlar kasık bölgemde şiddetli bir ağrı var batma tarzında 2 gün oldu adetim gecti axaba bebek filan varda birseyler ters mi gidiyor doktora mi gitsem bu tarz ağrıları olan varmi
Üzüldüm canım ne diyim ki hayırlısı olsun inşallah. Sanırım ben de adet oluyorumKuşlar maalesef adet oldum
Kuşlar maalesef adet oldum
Evet gordum :) hayırlı olsun inşallah ama net olsun diye bir de kan testi yaptırınKızlar goruyormusunuz çift cizgiyi
Eşim gelsin yanımda özel hastane var gidip test yaptircam inşallah doğrudur . Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahEvet gordum :) hayırlı olsun inşallah ama net olsun diye bir de kan testi yaptırın
Tamamdır Amin. Haber verin mutlakaEşim gelsin yanımda özel hastane var gidip test yaptircam inşallah doğrudur . Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
T Toprakliyagmur hayırlı olsunKızlar goruyormusunuz çift cizgiyi
Tamamdır Amin. Haber verin mutlaka
ARKADAŞLAR MERHABA BEN SİZE BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM. KARIN ŞİŞLİĞİ SİZCE HAMİLELİK BELİRTİSİ Mİ?
Kızlar goruyormusunuz çift cizgiyi
Nasl bişey acba bi araştırayım böyle bi yöntem vars bna ndn önermeler kii tehlikeli mi acba
Kuşlar maalesef adet oldum
kartalice41 gittin mi doktora merak ettim ??
24 eylül de olmustum geçen ay 28 günde bir oluyorum 2 3 günlük bir gecikme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?