Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Kızlar kasık bölgemde şiddetli bir ağrı var batma tarzında 2 gün oldu adetim gecti axaba bebek filan varda birseyler ters mi gidiyor doktora mi gitsem bu tarz ağrıları olan varmi

Kızlar kasık bölgemde şiddetli bir ağrı var batma tarzında 2 gün oldu adetim gecti axaba bebek filan varda birseyler ters mi gidiyor doktora mi gitsem bu tarz ağrıları olan varmi

Canim benimde 11 gun gecikti 8 gun test yaptim negatif cikti ama sag kasik agrim ve belimin agrisi gecmedi 1 hafta daha bekleyip doktora gidecegim sende ihmal etme git insallah bebis vardir. :)

ARKADAŞLAR MERHABA BEN SİZE BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM. KARIN ŞİŞLİĞİ SİZCE HAMİLELİK BELİRTİSİ Mİ?

Nasl bişey acba bi araştırayım böyle bi yöntem vars bna ndn önermeler kii tehlikeli mi acba

Yok hic bir tehlikesi yok pkoslulara uygulaniyo basit bi ameliyat Ozelde doktira gidince islerine geliyo her ay para vermen ondn olabilir bilmemesi imkansiz

Aa hadi yaa anladım hayırlısı diyelim canım. Bende bugün regl oluyorum galiba bol bol ağladım elimde değil çok üzülüyorum tam adetim sökülmedi daha çok afedersin peçete ile silince leke var henüz. Artık başka bahara kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…