Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Bnce hala yerlesme kanamasi aglicagina test yaptir canim emin olmadan zarar veriyo olabilirsin

Meraba arkadaşlar Bisey sormak istiyorum sizlere benim sağ ve sol yumurtaliklarda geçen ay polikistik över çıktı ve ilaç tedavisine başladı doktorum ilacın adı aldactone adetim 4 gün gecikti normalde hic şaşmaz. Daha önce bu ilacı kullanan ve gecikme yaşayan var mı acaba

Bende pkosluyum o ilaci hic kullanmadım ama pkoslular gecikme yasar bende ilk defa 14gun geciktim bu ay doktor normaldir bu hastalikta dedi konu actim istersen onq yazabilirsn

Bende pkosluyum o ilaci hic kullanmadım ama pkoslular gecikme yasar bende ilk defa 14gun geciktim bu ay doktor normaldir bu hastalikta dedi konu actim istersen onq yazabilirsn

Merhaba arkadaşlar. Konuya biraz geç katılıyorum inşaAllah kabul edersiniz beni aranıza :)

Benim gebelik şüphem bir artıyor bir azalıyor. Normalde benim ailemdeki kadınlar hiç bilmez bile hamile olduğunu. Ne belirtileri olur ne de bir şey ama ben belirti arayıp duruyorum Annem mesela kardeşime gebe olduğunu 3 aylıkken anca öğrenmiş gebeyken de âdet gördüğü için.

Bu yuzden herhalde bende de belirti olmaz diye düşünüyorum ama BAT'a kadar da beklemekte istemiyorum mecbur olsamda. İnsan sabredemiyor, hep bir belirti arayışındayım acaba gebemiyim diye :)

Size bir şey sormak isterim. BAT'ıma 10 gün kaldı ve bugün ki belirtimde göğüs uçlarımın dokundukça baya ağrıyor olması. Afedersiniz akıntım da sarı geliyor ama az. İlişkiye de (takvime göre) yumurtlamadan 1 hafta önce girmiştim yani bu ay pek şansım yok gibi ama ne bilim, insan acaba oldu mu bu ay diye düşünüp duruyor siz BAT'tan önce erken gebelikte göğüs ucu ağrısı yaşadınız mı, yoksa ben mi kendi kendime gelin güvey oluyorum?

Yumurtlama tarihinde değişiklik olabilir erken gebelik testi yap yada kanda baktır kanda çok erken çıkıyo

Sen kesin hamilesin canim

Merhaba... Erken belirti olabilir de hiç bir belirti olmadan da hamilelik olabilir. Bu kişiden kişiye göre değişiyormuş canım. İstersen biraz bekle ve kan testi yaptır ya da bekleyemiyorsan en yakın zamanda kan testi yaptır.

Yok hic bir tehlikesi yok pkoslulara uygulaniyo basit bi ameliyat Ozelde doktira gidince islerine geliyo her ay para vermen ondn olabilir bilmemesi imkansiz

Olabilir cnn sağol bilginiz olsn biraz baktım netten hemen cesaret edemem sanrm

Olabilir cnn sağol bilginiz olsn biraz baktım netten hemen cesaret edemem sanrm

Bnce korkulack bisi dgil 1cm kesiklerle karin icine giriyolar seni uyutcklar ben düşünüyorum yaptirmayi çünkü ignelerinde faydasi yok bi arkadasm 8yil ilac kullanfi olmadi bunu yaptirdi 3ayda hamile kaldi yinede sen bilirsn

Bi de adet ağrılarım var canım bel ağrısı ve yumurtalık kısmında agrı. Yerleşme kanamasında ağrı yok bildiğim ?

Valla umitlendirmek istemem kuzum ama gebelik agrilariyla adet agrilari ayni oluyo sen en iyi doktora git emin ol inşallah hamilesindir

Ah ağzın bal yesin zaten bi hamileysem sana hediyeler gondericem yarın bi gidiyim ah ah inşallah dediğin gibidir canım benim

Hediyeye gerek yok cnm mutlu ol banada dua et bnde sana bigun güzel haberler veriyim :)) hala kanaman yoksa az az kanama tipi akintilar yerlesme kanamasidir internetten bak bnce hic idrar testi yaptın mi

Hediyeye gerek yok cnm mutlu ol banada dua et bnde sana bigun güzel haberler veriyim :)) hala kanaman yoksa az az kanama tipi akintilar yerlesme kanamasidir internetten bak bnce hic idrar testi yaptın mi
Dualarım seninle canım Allah en yakın ve en hayırlı zamanda topaç gibi bir erkek evlat versin sağlıklı olsun da hangisi olursa olsun diyosun biliyorum ama içimden erkek geçti, bunu bi yere yaz :) Güzel haberlerini bekliyorum inan ki, inşallah bende verebilirim o güzel haberi. İnternetten baktım canım evet 6 ila 12. gün diyor, benim de 14 gün oldu ama bilmiyorum. Ağrısız gelir o lekelenme diyordu da ondan dedim acaba bu ne agrısı diye. Zaten yarın sabah adet olursam tam anlamıyla ikinci günü giderim. Bugün ki gibi ise hemen gidicem yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…