- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
2 gün kala yaptım negatif çıktı
Aa hadi yaa anladım hayırlısı diyelim canım. Bende bugün regl oluyorum galiba bol bol ağladımelimde değil çok üzülüyorum tam adetim sökülmedi daha çok afedersin peçete ile silince leke var henüz. Artık başka bahara kaldı
Bende pkosluyum o ilaci hic kullanmadım ama pkoslular gecikme yasar bende ilk defa 14gun geciktim bu ay doktor normaldir bu hastalikta dedi konu actim istersen onq yazabilirsnMeraba arkadaşlar Bisey sormak istiyorum sizlere benim sağ ve sol yumurtaliklarda geçen ay polikistik över çıktı ve ilaç tedavisine başladı doktorum ilacın adı aldactone adetim 4 gün gecikti normalde hic şaşmaz. Daha önce bu ilacı kullanan ve gecikme yaşayan var mı acaba
Bende pkosluyum o ilaci hic kullanmadım ama pkoslular gecikme yasar bende ilk defa 14gun geciktim bu ay doktor normaldir bu hastalikta dedi konu actim istersen onq yazabilirsnMeraba arkadaşlar Bisey sormak istiyorum sizlere benim sağ ve sol yumurtaliklarda geçen ay polikistik över çıktı ve ilaç tedavisine başladı doktorum ilacın adı aldactone adetim 4 gün gecikti normalde hic şaşmaz. Daha önce bu ilacı kullanan ve gecikme yaşayan var mı acaba
Yarın doktora gidicem canım. Yerleşme kanaması olunca nasıl zarar oluyo ki canım bilmiyodum onuBnce hala yerlesme kanamasi aglicagina test yaptir canim emin olmadan zarar veriyo olabilirsin
Bi de adet ağrılarım var canım bel ağrısı ve yumurtalık kısmında agrı. Yerleşme kanamasında ağrı yok bildiğim ?Yarın doktora gidicem canım. Yerleşme kanaması olunca nasıl zarar oluyo ki canım bilmiyodum onu
Sen kesin hamilesin canimBelirtileriniz neler nelerden şüpeleniyosunuz benim kasık ve bel Ağrı'm çok onun dışında sık idrara çıkıyorum bide ayaklarım çok üşüyor vücut sıcak ama ayağım üşüyor birde ara ara tam karnımın alt kısmında batma oluyo
Merhaba arkadaşlar. Konuya biraz geç katılıyorum inşaAllah kabul edersiniz beni aranıza :)
Benim gebelik şüphem bir artıyor bir azalıyor. Normalde benim ailemdeki kadınlar hiç bilmez bile hamile olduğunu. Ne belirtileri olur ne de bir şey ama ben belirti arayıp duruyorumAnnem mesela kardeşime gebe olduğunu 3 aylıkken anca öğrenmiş gebeyken de âdet gördüğü için.
Bu yuzden herhalde bende de belirti olmaz diye düşünüyorum ama BAT'a kadar da beklemekte istemiyorum mecbur olsamda. İnsan sabredemiyor, hep bir belirti arayışındayım acaba gebemiyim diye :)
Size bir şey sormak isterim. BAT'ıma 10 gün kaldı ve bugün ki belirtimde göğüs uçlarımın dokundukça baya ağrıyor olması. Afedersiniz akıntım da sarı geliyor ama az. İlişkiye de (takvime göre) yumurtlamadan 1 hafta önce girmiştim yani bu ay pek şansım yok gibi ama ne bilim, insan acaba oldu mu bu ay diye düşünüp duruyorsiz BAT'tan önce erken gebelikte göğüs ucu ağrısı yaşadınız mı, yoksa ben mi kendi kendime gelin güvey oluyorum?
Merhaba... Erken belirti olabilir de hiç bir belirti olmadan da hamilelik olabilir. Bu kişiden kişiye göre değişiyormuş canım. İstersen biraz bekle ve kan testi yaptır ya da bekleyemiyorsan en yakın zamanda kan testi yaptır.Merhaba arkadaşlar. Konuya biraz geç katılıyorum inşaAllah kabul edersiniz beni aranıza :)
Benim gebelik şüphem bir artıyor bir azalıyor. Normalde benim ailemdeki kadınlar hiç bilmez bile hamile olduğunu. Ne belirtileri olur ne de bir şey ama ben belirti arayıp duruyorumAnnem mesela kardeşime gebe olduğunu 3 aylıkken anca öğrenmiş gebeyken de âdet gördüğü için.
Bu yuzden herhalde bende de belirti olmaz diye düşünüyorum ama BAT'a kadar da beklemekte istemiyorum mecbur olsamda. İnsan sabredemiyor, hep bir belirti arayışındayım acaba gebemiyim diye :)
Size bir şey sormak isterim. BAT'ıma 10 gün kaldı ve bugün ki belirtimde göğüs uçlarımın dokundukça baya ağrıyor olması. Afedersiniz akıntım da sarı geliyor ama az. İlişkiye de (takvime göre) yumurtlamadan 1 hafta önce girmiştim yani bu ay pek şansım yok gibi ama ne bilim, insan acaba oldu mu bu ay diye düşünüp duruyorsiz BAT'tan önce erken gebelikte göğüs ucu ağrısı yaşadınız mı, yoksa ben mi kendi kendime gelin güvey oluyorum?
Yok hic bir tehlikesi yok pkoslulara uygulaniyo basit bi ameliyat Ozelde doktira gidince islerine geliyo her ay para vermen ondn olabilir bilmemesi imkansiz
Olabilir cnn sağol bilginiz olsn biraz baktım netten hemen cesaret edemem sanrm
Bi de adet ağrılarım var canım bel ağrısı ve yumurtalık kısmında agrı. Yerleşme kanamasında ağrı yok bildiğim ?
Kızlar 301.6 çikti değer kaç haftalik olabilir
Ah ağzın bal yesin zaten bi hamileysem sana hediyeler gondericemValla umitlendirmek istemem kuzum ama gebelik agrilariyla adet agrilari ayni oluyo sen en iyi doktora git emin ol inşallah hamilesindir
Ah ağzın bal yesin zaten bi hamileysem sana hediyeler gondericemyarın bi gidiyim ah ah inşallah dediğin gibidir canım benim
Dualarım seninle canım Allah en yakın ve en hayırlı zamanda topaç gibi bir erkek evlat versinHediyeye gerek yok cnm mutlu ol banada dua et bnde sana bigun güzel haberler veriyim :)) hala kanaman yoksa az az kanama tipi akintilar yerlesme kanamasidir internetten bak bnce hic idrar testi yaptın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?