Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Üzüldüm canım ne diyim ki hayırlısı olsun inşallah. Sanırım ben de adet oluyorum hafif bir kahverengi pembe akıntı oldu o kadar ama hissediyorum adet geliyor
Hayirlisi tatlim ama ben bi karar aldim adet bitsin bu ay çok saglikli düzenli beslenicem pekmezinden balina herşeyiyle çok cay kahve iciyorum azalticam kendime bakicam yani bence sende dene bide boyle deneyelim bacım :)

Can'ım evet hamileyim sen görmedin demek beş haftamız bitti bile önce idrar testiyle öğrendim dünde dr gıttım keseyi bile gördük çok şükür
Sizin hamilelik belirtilerinizin aynısını yaşıyordum ve yaşıyorum ve bende hamileyim elhamdulillah

Hayirlisi tatlim ama ben bi karar aldim adet bitsin bu ay çok saglikli düzenli beslenicem pekmezinden balina herşeyiyle çok cay kahve iciyorum azalticam kendime bakicam yani bence sende dene bide boyle deneyelim bacım :)
Önce kafandan at, bir de bol dua ile hayırlısını dene. İnan Rabbim ol dediğinde olmayacak hiç bişi yok. Tez vakit göbüşün dolar inş

Aynen ya ay yumurtladim mi ay tuttumu ay oldu mu hep boyle bi çare bulsak ah su kafamizdan bi atsak
Ah sorma aynı dediğin gibi bilmiyorum valla psikolojimizi yüksek tutacak şeyler bulmalıyız. Herkes öyle diyor cevremde de yoksa olmaz diyorlar ve hep örnekler veriyorlar. Artık mecburuz.

Seni neden doktor adet olunca cagirdi tatlim bugün olduysan yarin git
Canım beni geçen ay da çağırdı doktorum klomen tedavisi uyguladı ve sonrasında ultrasona çağırdı yumurtam gelişti mi diye, sonra da ilişki günleri verdi ve yine gittim yumurtam çatladı mı diye. Kendiliğinden de çatlamıştı ne güzel Şimdi yine aynı tedavi sürecek sanırım ve rahim filmine daha bakmadık ona da bakıcaz, sonra da eşine bakıcaz dedi.

Bu klomen falan ben hic bilmiyorum ve merak ediyorum neden yapiolar ve nasip oluyor ... Bana doktorum hic bi sıkıntın yok hamile kalabilirsin diyo ama daha nasip olmadi kurtajdan sonrada 2 kere gittim yine ayni seyleri dedi bende bekliyorum heray

Bende yeni yeni öğreniyorum canım. Klomen ovulasyon ( yumurta ) oluşturucu bir ilaç yani bir nevi hızlandırıcı ve yumurtayı kaliteleştiren tedavi biçimi. Yaşın kaç bilmiyorum ama ben 35 yaşındayım. Bundan dolayı çok da zamana bırakarak değil de, doktor desteği ile olması daha hızlı sonuç verebilir Allahın izni ile.

Ben 23 yasindayim inşallah en gizli şekilde güzel sonuc alirsiniz artik ikimizinde umutlar önümüzdeki aya kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…