Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Tamam ablam teşekkür ederim.

Pzrtesi gunu dr gitcem 12 gecikmem oldu test yaptim yine negatif artik bebis felan istemiyorum sadece adetim duzenli olsun yeterr.

Pzrtesi gunu dr gitcem 12 gecikmem oldu test yaptim yine negatif artik bebis felan istemiyorum sadece adetim duzenli olsun yeterr.
Öyle deme canım. Allahın gücüne gider. olacak elbet ama adetlerin hep düzensiz ise önce onun teşhisi konmalıdır. Hep mi düzensiz ? Bir de tiroid hastalığın var mı canım ?

merhaba arkadaşlar. adetime 7 gün var iki gündür ovülasyon testi yapıyorum ve koyu çıkıyor ama çok koyu değil? bu gebelik belirtisi olabilir mi?

adetime 7 gün var ovülasyon testim çok koyu değil ama orta koyulukta pozitif çıkıyor. gebelik ihtimali var mı? bilen var mı?

Benim bata 4 gün kaldı adet olacakmışım gibi ağrım var göğüslerim şiş ağrılı ve ayaklarım hiç ısınmıyor. Dün gebelik testi yaptım sanki çok belirsiz çıktı ama emin olamadım inşallah vardır

İnşallah vardir canim adetinin gecmesini bekle öyle yap :)

Hayirlisi olsun ilac basladi mi klomen flan
Amin canım. Evet tabletin yarısını geçen ay kullandım şimdi de diğer 5 tanesini kullanıp ara verip gidicem kontrole. Eğer yine olmazsa başka testlere bakıcaz dedi. Bi de varya uzandım doktor gelmeden ekrana bi baktım, benden önce ki bi hastanın bebeğini gördüm, ahh fasulye kadar, bi kötü oldum ki anlatamam sanki benim gibi zaten zor tuttum kendimi, dışarı çıkar çıkmaz hüngür hüngür ağladım eşimde çok şaşırdı. Yani kendimi o an hayal ettim, hayali bile inanılmaz duyguymus

Ay kuzum ya kurban olurum bak öyle aglarsan stresten daha cok olmaz ben de son 2aydir aglamiyorm ondan once agliyodum :/ insanin sevdigi adama sinav olmasi dahada cok can yakıyor

Bna adet söktürücü verdi ve şeker hapi basladi reglimin 2. günü cagirdi igne baslicakmis bi de onu denuyelim dedi yoksa zaten laparoskopiyle yumurtaliklari delcekler.. doktor kkontrolerini aksatma ama cnm

Meraktan beklemedim canım:) sen de görebilecek misin acaba t nin altında bi çizgi var gibi sanki di mi
Evet sanki silik var 2gun sonra testi tekarla eger bebis varsa ikikatina hcgb ciktigi icin dha net olur ya da direk doktoruna git kan testi yaptr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…