- 26 Eylül 2016
- 255
- 88
- 18
Çok gençsin maşallah o yüzden hele sen hiç stres yapmaBen 23 yasindayim inşallah en gizli şekilde güzel sonuc alirsiniz artik ikimizinde umutlar önümüzdeki aya kaldi
Canm Dr gttim bebek yok malesef.Adet söktürücü yazdi.Senin durumun nasil dr gittin mi ?[/QUOTE]Nerelerdesin Can'ım merak ettim varmı bi haber
Merhaba... Erken belirti olabilir de hiç bir belirti olmadan da hamilelik olabilir. Bu kişiden kişiye göre değişiyormuş canım. İstersen biraz bekle ve kan testi yaptır ya da bekleyemiyorsan en yakın zamanda kan testi yaptır.
Rica ederim canımTamam ablam teşekkür ederim.
İnşallah canim yaÇok gençsin maşallah o yüzden hele sen hiç stres yapmaamin canım inşallah
Öyle deme canım. Allahın gücüne gider. olacak elbet ama adetlerin hep düzensiz ise önce onun teşhisi konmalıdır. Hep mi düzensiz ? Bir de tiroid hastalığın var mı canım ?Pzrtesi gunu dr gitcem 12 gecikmem oldu test yaptim yine negatif artik bebis felan istemiyorum sadece adetim duzenli olsun yeterr.
Sen bugün gitmicekmiydin doktora canım devami geldi mi kanamaninDoktorum bana regl olursan ikinci günü gel demisti. Bir saat oldu regl olduğum. Yarın gideyim dimi kızlar ?
Daha önce oldu mu cnm böyleadetime 7 gün var ovülasyon testim çok koyu değil ama orta koyulukta pozitif çıkıyor. gebelik ihtimali var mı? bilen var mı?
Regl oldum canım, bugün ikinci günümdü, gittim doktora. Muayene oldum.Sen bugün gitmicekmiydin doktora canım devami geldi mi kanamanin
Regl oldum canım, bugün ikinci günümdü, gittim doktora. Muayene oldum.
Benim bata 4 gün kaldı adet olacakmışım gibi ağrım var göğüslerim şiş ağrılı ve ayaklarım hiç ısınmıyor. Dün gebelik testi yaptım sanki çok belirsiz çıktı ama emin olamadım inşallah vardır
Meraktan beklemedim canım:) sen de görebilecek misin acaba t nin altında bi çizgi var gibi sanki di miİnşallah vardir canim adetinin gecmesini bekle öyle yap :)
Amin canım. Evet tabletin yarısını geçen ay kullandım şimdi de diğer 5 tanesini kullanıp ara verip gidicem kontrole. Eğer yine olmazsa başka testlere bakıcaz dedi. Bi de varya uzandım doktor gelmeden ekrana bi baktım, benden önce ki bi hastanın bebeğini gördüm, ahh fasulye kadar, bi kötü oldum ki anlatamam sanki benim gibiHayirlisi olsun ilac basladi mi klomen flan
Amin canım. Evet tabletin yarısını geçen ay kullandım şimdi de diğer 5 tanesini kullanıp ara verip gidicem kontrole. Eğer yine olmazsa başka testlere bakıcaz dedi. Bi de varya uzandım doktor gelmeden ekrana bi baktım, benden önce ki bi hastanın bebeğini gördüm, ahh fasulye kadar, bi kötü oldum ki anlatamam sanki benim gibizaten zor tuttum kendimi, dışarı çıkar çıkmaz hüngür hüngür ağladım eşimde çok şaşırdı. Yani kendimi o an hayal ettim, hayali bile inanılmaz duyguymus
Evet sanki silik var 2gun sonra testi tekarla eger bebis varsa ikikatina hcgb ciktigi icin dha net olur ya da direk doktoruna git kan testi yaptrMeraktan beklemedim canım:) sen de görebilecek misin acaba t nin altında bi çizgi var gibi sanki di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?