evet doktora gidicektiniz gittinizmiSen bugün gitmicekmiydin doktora canım devami geldi mi kanamanin
Hanimlar bende cuma günü tiroitlerime baktiricam teyzemin önerisi üzerine oda tiroitleri sebebiyle hamilelikleri alakali sıkıntı yasamisti bende bi baktirayim diyorum
Tatlim doktora anlaticam bakilmasi gereken ne varsa baksin bakalim bisey cikicak mi ?Troitlere baktir insulin direnciin var mi baktir bi de süt hormonu die bisi var onada baktir engel oluyoms bunlarda dengesizlim cnm
Testlerde ikinci çizgi cikiyo diyorsunuz kanli akinti belki yerleşme kanamasidir silik bile çoksa ikinci çizgi pozitiftir bi resmini atin testin bakalimkizlar Merhaba 13 gün önce catlatma ignesi oldum bugün adet gunum 2 gündür test yapıyorum 2ci çizgi açık renk çıkıyor.4 gündür bütün hamilelik belirtileri var ama bugün aşırı derecede midem bulaniyor midem yaniyor dk başı idrara çıkıyorum ve arada silince yumurta akı gibi kanlı akıntı geliyor peçete sizce adetmi olcam.kafam karisti
Canim hamilesin testlere gore ama erken gebelik testini ne zaman yaptin biraz daha net cikmasi lazimdibirisi normal test birisi de erken gebelik testi.birini dün birinde ondan önceki gün yaptim
Hamilesin zaten tatlim yarin hemen kan ver hatta direk doktora git bakalim kanida sor yerleşme kanaması dir muhtemelen Ama sen riske atmaDün yaptım aslında normalde biraz daha belirgin ama kameradan bu şekilde çıkmış...ama bu arada kırmızı kan neyin nesi anlamadım.birde erken gebelik testinde eğer çizgi açık renk se bile pozitiftir diyor
Tatlim doktora anlaticam bakilmasi gereken ne varsa baksin bakalim bisey cikicak mi ?
Merhaba adet dönemim geçti mide bulantısı yok ama acıkma sık idrare çıkma ve karnım biraz şiş sanki acaba hasta olacagımdan dolayımı acaba hamilemiyim ilişkiden bir hafta sonra test yaptım ama tek çizgi lütfen beni aydınlatın teşekkürler
Detayli herşeyi hatirlaticam tam kan vercem canimDoktorlar mal cikabiliyo cnm sen hatirlat yinede bak bana 1bcuk sene sonra seker ilaci verdiler ki en basta o verilmesi gerekiyoms
Bu ayın 21.22 de olmam gerekiyodu hala olmadımCanim iliskiden 1hafta sinra vikmasi imkansiz gebelik olussa bile zaten döllenme yasandigi da rahim icine yu alanmasi 1hafta sürüyor hcgb artmasi icinde rahim icine yerlesme olmasi gerekir adet günün gecti mi
Bu ayın 21.22 de olmam gerekiyodu hala olmadım
Detayli herşeyi hatirlaticam tam kan vercem canim
Canım benim ne de güzel konuşmuşsun Allah razı olsun senden. Evet çok haklısın. Herkes aynısını söylüyor. Hmm senin tedavin de olumlu olacak inanıyorum ben. Aksatmıyorum canım ilk defa bi doktora koşa koşa gidiyorum :) Ben hashimato hastasıyım çok oluyo hastane işlerim ama bu çok heyecanlı hep bir umutAy kuzum ya kurban olurum bak öyle aglarsan stresten daha cok olmaz ben de son 2aydir aglamiyorm ondan once agliyodum :/ insanin sevdigi adama sinav olmasi dahada cok can yakıyor
Bna adet söktürücü verdi ve şeker hapi basladi reglimin 2. günü cagirdi igne baslicakmis bi de onu denuyelim dedi yoksa zaten laparoskopiyle yumurtaliklari delcekler.. doktor kkontrolerini aksatma ama cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?