Kimyasal olabilir belki ama kimyasal içinde kan değerleri düşük .. Adetiniz kaç gün gecikti ?Kızlar selam 2 test yaptım 2 si de pozıtıf çıktı kan testine gittim 0.27 negatıf dedi doktor 4 gün sonra tekrar test yaptım yine pozıtıf çıktı kan tahlılıne gıttım 0.72 çıktı ama negatıf Bebek yok dedi doktor bu nasıl oluyor fıkır olan varmı bu eczanedekı testlere çokta güvenmemek Lazım demek ki
Ben gittim evet canımevet doktora gidicektiniz gittinizmi
Baktır canım mutlaka. Sinsi bir hastalık. Ben 8 senedir onunla yaşıyorumHanimlar bende cuma günü tiroitlerime baktiricam teyzemin önerisi üzerine oda tiroitleri sebebiyle hamilelikleri alakali sıkıntı yasamisti bende bi baktirayim diyorum
Merhaba kizlar adetime bir gun kala test yaptim ne gatif cikti dollenme zamani 7 ile 13 arasinda idi bu zaman zarfinda calismalara devam ettik simdi iki gun adetim gecti yarin 3 gun olacak eger rengli.olmaz isem tekrar test yapmalimiyim bekliyeyimmi sizce fikirlerinize ihtiyac duyarim
Hanimlar adetliyken kan testi yaptirilirmi ? Yani tiroitlerime demir vitamin vs baktiracagim
Ayyy iste cok heycanlaniyorum bide uzulmekte var cikmaz diye de endiseliyim de cok zor beklemek ama haklisin aslinda bwklemek en iyisi tesekkur ederimPazartesiye kadar bekle ve sonra kan ver evde kendin yapma kanda 3 günlük bile çıkıyor bence biraz daha bekle heyecanlı bir bekleyiş olur hem :)
Sık wc ye gidiyorum surekli tuvalaetim varmis gibinhissediyorum sanki surekli rengli oluyormusum gibime geliyor hayirdir insallah rabbim her isteyene versin insallahPazartesiye kadar bekle ve sonra kan ver evde kendin yapma kanda 3 günlük bile çıkıyor bence biraz daha bekle heyecanlı bir bekleyiş olur hem :)
Benimde cumartesi olmam gerekio aslinda duzensiz olurum 2 aydir gunu gunune oldu bu ay ne olcak acabaBendede aynan kac gundur sol kasik agriyor. Aksam uyumaya yakin bazal ates olcuyorum 37.4 felan oluyor yarin adet gunum ) ayaklar buz vucut sicak. Bide akintim cok.Nasil olcak kizlar. Bende meraktan catladim
7 aydir hamile olmaya calisiyorum. Inshallah hamileyizdir canimBenimde cumartesi olmam gerekio aslinda duzensiz olurum 2 aydir gunu gunune oldu bu ay ne olcak acaba
Bende 4 senedir uğraşıyorum ins hamile kaliriz da bebklerimize kavusuruz bu hasret son bulsun ins7 aydir hamile olmaya calisiyorum. Inshallah hamileyizdir canim
Inshallah canim benim.Bende 4 senedir uğraşıyorum ins hamile kaliriz da bebklerimize kavusuruz bu hasret son bulsun ins
Benkm gogus uclarimin rengi acildi acaba neden olur bi bilgin varmi canimInshallah canim benim.
Bildigim kadariyla gogusun siyah tarafi genisler. Bide agri olur. Bende hic agri yok ama gogusum buyuduBenkm gogus uclarimin rengi acildi acaba neden olur bi bilgin varmi canim
Bnmde kilo alldigkm icin buyudu oyle siskinlk agri yokBildigim kadariyla gogusun siyah tarafi genisler. Bide agri olur. Bende hic agri yok ama gogusum buyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?