Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Kimyasal olabilir belki ama kimyasal içinde kan değerleri düşük .. Adetiniz kaç gün gecikti ?

Hanimlar adetliyken kan testi yaptirilirmi ? Yani tiroitlerime demir vitamin vs baktiracagim

Asilamaim 13. Gunu bir belirti yasamiyorum ne bel agrisi ne adet sancisi ne siskinlik ne de gogus siskinligi hic birsey yok dun bi ara uykum geldi is yerinde aksam 5 ten sonra agirlastim biraz gaz sancim vardi o gunde eve 8de geldim yemekten sonra uyuyakalmisim ama o sabaah 6.30da kalkmistim belkide erken kalktigmdanmi agirlastim bilmiyorum ama bi belirti yok degisiklk yok

Merhaba kizlar adetime bir gun kala test yaptim ne gatif cikti dollenme zamani 7 ile 13 arasinda idi bu zaman zarfinda calismalara devam ettik simdi iki gun adetim gecti yarin 3 gun olacak eger rengli.olmaz isem tekrar test yapmalimiyim bekliyeyimmi sizce fikirlerinize ihtiyac duyarim

Pazartesiye kadar bekle ve sonra kan ver evde kendin yapma kanda 3 günlük bile çıkıyor bence biraz daha bekle heyecanlı bir bekleyiş olur hem :)

Hanimlar adetliyken kan testi yaptirilirmi ? Yani tiroitlerime demir vitamin vs baktiracagim
Demir düşük çıkar doktoru da seni de yanıltır canımm regl bitikten 3 gün sonra gel demişti bana doktorum değerler ancak oturuyormuş

Pazartesiye kadar bekle ve sonra kan ver evde kendin yapma kanda 3 günlük bile çıkıyor bence biraz daha bekle heyecanlı bir bekleyiş olur hem :)
Ayyy iste cok heycanlaniyorum bide uzulmekte var cikmaz diye de endiseliyim de cok zor beklemek ama haklisin aslinda bwklemek en iyisi tesekkur ederim

Sık wc ye gidiyorum surekli tuvalaetim varmis gibinhissediyorum sanki surekli rengli oluyormusum gibime geliyor hayirdir insallah rabbim her isteyene versin insallah

Bisey sorcam kizlar illa yerlesme kanamasimi oluyor yani bu adet tarihinemi denk geliyor bide belirti yasayan arkadaslar hani siskinlik gogus agrisi flan bunlar adet gunundemi oluyor

Bendede aynan kac gundur sol kasik agriyor. Aksam uyumaya yakin bazal ates olcuyorum 37.4 felan oluyor yarin adet gunum ) ayaklar buz vucut sicak. Bide akintim cok.Nasil olcak kizlar. Bende meraktan catladim

Bendede aynan kac gundur sol kasik agriyor. Aksam uyumaya yakin bazal ates olcuyorum 37.4 felan oluyor yarin adet gunum ) ayaklar buz vucut sicak. Bide akintim cok.Nasil olcak kizlar. Bende meraktan catladim
Benimde cumartesi olmam gerekio aslinda duzensiz olurum 2 aydir gunu gunune oldu bu ay ne olcak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…