- 13 Ekim 2016
- 165
- 128
- 103
- 30
Iste bendede Bu ay bi garip oldum . Yarin adet gunum.Ben sabahlari duz bagrsaktan atesimi olcuyorum 36.5 falan. Ama her aksam 37 geciyor. Bu ne demek ne var bende. Sabahlari bulantim da oluyor. Eger hamilelik varsa sabahlari neden ates yok. Anlayamadim gitti.Bnmde kilo alldigkm icin buyudu oyle siskinlk agri yok
Canim bu belirtiler hamileligin 7.8. Haftasi oluyo diyorlar belli olmaz belki hamilesindir bn hic ates olcmedim sicak basmasi oluyomu sana ins psikolojik deildir ya vallahi kndime ister gibi istedim hamile olmaniIste bendede Bu ay bi garip oldum . Yarin adet gunum.Ben sabahlari duz bagrsaktan atesimi olcuyorum 36.5 falan. Ama her aksam 37 geciyor. Bu ne demek ne var bende. Sabahlari bulantim da oluyor. Eger hamilelik varsa sabahlari neden ates yok. Anlayamadim gitti.
Cok tesekkurler ablacim. Evet yataga uzaninca ayaklar buz vucudum ise sicak oluyor. Duz barsaktan ve ya dil altindan olctugumde 37.3 felan ates. Ama sabahlri o kadar degil.o kadar hayal kirikligi yasadimki testlerle. Bi daha bakmaya canim sikilir vallaCanim bu belirtiler hamileligin 7.8. Haftasi oluyo diyorlar belli olmaz belki hamilesindir bn hic ates olcmedim sicak basmasi oluyomu sana ins psikolojik deildir ya vallahi kndime ister gibi istedim hamile olmani
Bi kan testi yaptir canim ya orda kesin sonuc cikio atesin yuksek aslindaCok tesekkurler ablacim. Evet yataga uzaninca ayaklar buz vucudum ise sicak oluyor. Duz barsaktan ve ya dil altindan olctugumde 37.3 felan ates. Ama sabahlri o kadar degil.o kadar hayal kirikligi yasadimki testlerle. Bi daha bakmaya canim sikilir valla
Evet bakalim inshallah adetim gecince yaptircam canimBi kan testi yaptir canim ya orda kesin sonuc cikio atesin yuksek aslinda
Hadi insEvet bakalim inshallah adetim gecince yaptircam canim
Yine bennHadi ınsallah canim
Sık wc ye gidiyorum surekli tuvalaetim varmis gibinhissediyorum sanki surekli rengli oluyormusum gibime geliyor hayirdir insallah rabbim her isteyene versin insallah
Merhaba kizlar benimde adet gunum dundu. Henuz daha olmadim bi kac gun oncesnde cok gaz ve kasik agrim oluyordu goguslerimde dolgunluk var cok az bi sizi var sabah birazda belim agridi sizce test yapmalimiyim
Tatlim zaten bugün yarim gün diye kan almadilar yaptiramadim pazartesiye kaldi pazartesi de bitmiş olacak daha saglikli olur o zamanDemir düşük çıkar doktoru da seni de yanıltır canımm regl bitikten 3 gün sonra gel demişti bana doktorum değerler ancak oturuyormuş
Sen hangi testleri yaptirmistin canim ?Demir düşük çıkar doktoru da seni de yanıltır canımm regl bitikten 3 gün sonra gel demişti bana doktorum değerler ancak oturuyormuş
Biraz daha beklicem pazar gunu gelmzse yapcm bnim genelde hep pazra denk glir:) snde erken yapmssn baya cnm gecknce tekrarlaÂdet günün geçtiyse test yap tabii canım. Sende ki belirtiler bende de var ama BAT'ıma 7 gün kala bugün test yaptım ve negatif çıktı. Erken daha belki de
Biraz daha beklicem pazar gunu gelmzse yapcm bnim genelde hep pazra denk glir:) snde erken yapmssn baya cnm gecknce tekrarla
Arkadaşlar bu adet sancısı gibi olan şey ne kadr sürüyor ne zaman bitecek bile var mı acaba?[/QUOTE
Arkadaşlar bu adet sancısı gibi olan şey ne kadr sürüyor ne zaman bitecek bile var mı acaba?Seni cok rahatsiz eden bir sanciysa.bence doktorunla gorus cnm.Arkadaşlar bu adet sancısı gibi olan şey ne kadr sürüyor ne zaman bitecek bile var mı acaba?
Yerlesme kanamasi herkezde olmaz.bende olmamisti mesela.hatta bu belirtilerin hicbiri olmamisti.aslinda bu halsizlik idrara cok cikma mide bulantilari hamileligin ileriki evreleri..Bisey sorcam kizlar illa yerlesme kanamasimi oluyor yani bu adet tarihinemi denk geliyor bide belirti yasayan arkadaslar hani siskinlik gogus agrisi flan bunlar adet gunundemi oluyor
Bakalim bende yasayacakmiyimYerlesme kanamasi herkezde olmaz.bende olmamisti mesela.hatta bu belirtilerin hicbiri olmamisti.aslinda bu halsizlik idrara cok cikma mide bulantilari hamileligin ileriki evreleri..
Bakalim bende yasayacakmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?