Daha dr gidemedim de sadece sabhları oluyo aksamlarıda arada bir. Kaç gün süreceğini meral ettm
Normalde bugun canim adet gunum ama ben duzensz olurum geneldeAdet tarihini gectinmi.yoksa daha varmi cnm
Merhaba bayanlar. Bende 10 aydır hamile kalmak istiyorum ama olmadı. Bat 2 kasım. Az önce dayanamadim test yaptım belli belirsiz 2. Çizgiyi gördüm biraz bekledikten sonra belki netlesir diye 1 2 damla daha damlattim ama çizgi dağıldısabah ilk idrarla tekrar yapıcam. Daha 4 gün var ama belli olur mu acaba?
Nerdeyse aynı günü beklioruz. Bendr 1 hafta kala yaptigimda negatifti ama bugun 2çizgi gordum belli belirsiz. Allahım hayırlısıyla mutlu haberler almayi nasip etsin.Belli olabilir de olmayabilir de canım. Bayandan baya değişiyor. Bazı kişiler BAT'a 1 hafta kala öğrenebilirken, bazı kişilerde de en erken âdet gecikmesinden 1 hafta sonra çıkıyor ama sonucu alabilme ihtimalin var tabii, zaten 2. çizgiyide gördüm diyorsan yarın dediğin gibi bir daha yap. Gebeysen yarın 2. çizginin daha koyu çıkması gerekir HCG hormonun artacağı için.
Benim BAT 4 Kasım. 1 hafta kala, yani dün test yaptım negatif çıktı. Benim test yapmam için daha erken olabilir mesela. Pazartesi sabahı bir daha yapacağım, o gün BAT'ıma 4 gün kalmış olacak senin gibi :)
Kızlar bisey sorucaktim ben adetten uç gün sonra ilişkiye girdim on gün falan geçti o zMandan beri olmadı eşim su an yanımda yok adetime 12 günden fazla var ama göğüs damarları belirginleşti göğüslerim agriyo kasik bel ağrıları var gögüslerde batma da var arada adet belirtisi için erken değil mi bnm normalde beş gün kala falan olur 12 günden fazla var dediğim gibi sizce hamile miyim
Canım inşallah hamilesindir. Ben de tatlım adetime beş gün kala baktım idrardaki ikinci çizgiyi büyüteçle görmek bile zordu!Merhaba bayanlar. Bende 10 aydır hamile kalmak istiyorum ama olmadı. Bat 2 kasım. Az önce dayanamadim test yaptım belli belirsiz 2. Çizgiyi gördüm biraz bekledikten sonra belki netlesir diye 1 2 damla daha damlattim ama çizgi dağıldısabah ilk idrarla tekrar yapıcam. Daha 4 gün var ama belli olur mu acaba?
Nerd
Nerdeyse aynı günü beklioruz. Bendr 1 hafta kala yaptigimda negatifti ama bugun 2çizgi gordum belli belirsiz. Allahım hayırlısıyla mutlu haberler almayi nasip etsin.
Okudukça içime sular serpiliyor. Sabah ilk iş ilk idrarla testi tekrarlamak olacak :)))Canım inşallah hamilesindir. Ben de tatlım adetime beş gün kala baktım idrardaki ikinci çizgiyi büyüteçle görmek bile zordu!
Ölçtürdüm ve değerim 21 çıktı idrara geçmesi için 20 birim olması gerekirmiş.
İdrar testini tekrarla beş dakika içinde beliren sonucu dikkate al silik de olsa çizgi varsa beta hcg baktır.
İnşallah hamileyizdir yumurtlama hep oluyor ama bunlar bnde ilk defa oldu bana da haber verir misin testin sonucunuBende senle aynı sıkıntıyı yaşıyorum canım ama benim BAT'a 6 gün kaldı. Ben âdetten 1 gün sonra ilişkiye girdim (17 gün oldu) ve dediğin gibi bende de ondan sonra ilişki olmadı. Benim belirtiler de senin gibi 2 hafta önceden başladı nedense, çok erken gebelik belirtiler için aslında ama bende de senin gibi âdetten 1 hafta önce âdet belirtilerim başlar normalde, bu sefer hiç âdet belirtilerim yok, daha çok gebelik belirtilerim var.
Hamilemiyiz bilmiyorum ama bunlar yumurtlama belirtisi olabilir demişlerdi bana. Pazartesi test yapacağım, pozitif çıkarsa belki senin şimdiki belirtilerde gebelik belirtileri olabilir.
Bu arada BAT nedirİnşallah hamileyizdir yumurtlama
İnşallah hamileyizdir yumurtlama hep oluyor ama bunlar bnde ilk defa oldu bana da haber verir misin testin sonucunu
Bu arada BAT nedir
TskBeklenen adet tarihi:)
İnşallah hamileyizdir yumurtlama
İnşallah hamileyizdir yumurtlama hep oluyor ama bunlar bnde ilk defa oldu bana da haber verir misin testin sonucunu
Bende üç gün kala yaptım benmde öyleydi çok açık renktydi hergün yaptım Ve git gide koyulaştıMerhaba bayanlar. Bende 10 aydır hamile kalmak istiyorum ama olmadı. Bat 2 kasım. Az önce dayanamadim test yaptım belli belirsiz 2. Çizgiyi gördüm biraz bekledikten sonra belki netlesir diye 1 2 damla daha damlattim ama çizgi dağıldısabah ilk idrarla tekrar yapıcam. Daha 4 gün var ama belli olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?