- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Benim adrtim bir gün geçti idrar testi yaptım bugün daha doğrusu iki saat önce pozitif çıktı inanamadım bir tane daha yaptım o da pozitif. Yarın kan testine gideceğim. Şuanda çok heyecanlı ve değişik şeyler hissediyorum. Çünkü bir dış gebelik bir kimyasal iki aşılama bir negatif tüp bebekten sonra bu pozitif çok umut verici geldi.
Sağol canım çok teşekkür ederimMaşaAllah canım çok sevindim. Hayırlı olsun. Allah sağlık ve sıhhat ile bebeğini kucağına almayı nasîb etsin inşaAllah.
Kızlar test yaptım 3 gun var bat à ama silik bi cizgi var hayal gormuyosam. Buraya foto nasıl atılıyor? Heyecan yaptım help help :)
Kızlar test yaptım 3 gun var bat à ama silik bi cizgi var hayal gormuyosam. Buraya foto nasıl atılıyor? Heyecan yaptım help help :)
Malesef fotograflar açılmıyor. Yani sayfa donup kaliyor(
Dün biri yazmıştı sol tarafta seğirme oluyor diye. Damar atması gibi bişey mi acaba? Suan bsiler hissediyorum hafif ağrı oluyo ara sıra :) ayyy hadi bakalım hayırlısıAy-n ilk Hali ikimize de hayırlà mutlulukla gelsin kasım
Dün bende de oldu kramp otururken ayağa kalktığımda oluyo özellikle ve sırf bunun üstüne test yaptım 2 çizgi bugün sabahta yaptım o da 2 cizgi :)) o zaman hemen yarın olsuuuunnnnAynen canım sanki damar atıyor gibi. Bende şimdi kramp gibi bişeler var, yarın sabah belki pozitifi yakalarım. İnşaAllah canım hayırlısı :)
Dün bende de oldu kramp otururken ayağa kalktığımda oluyo özellikle ve sırf bunun üstüne test yaptım 2 çizgi bugün sabahta yaptım o da 2 cizgi :)) o zaman hemen yarın olsuuuunnnn
Belirtin neydi cnm kaç gün gectiDün bende de oldu kramp otururken ayağa kalktığımda oluyo özellikle ve sırf bunun üstüne test yaptım 2 çizgi bugün sabahta yaptım o da 2 cizgi :)) o zaman hemen yarın olsuuuunnnn
Henüz günüm geçmedi hatta daha 3 gun var şöyle soyleyim kasıkta batma ufak çaplı kramplar, göğüs ucunda renk koyulasmasi, dokununca sizlama ve sislik var. Adet oncrsinde de oluyordu ama tamami agriyordu gogus ucunda acı olmazdi. birde gereğinden fazla tepkiler vermeye başladım tahammulsuzluk durumum tavan yaptı desem yeridir.baska
Belirtin neydi cnm kaç gün gecti
bacak agrisi var mı cnmHenüz günüm geçmedi hatta daha 3 gun var şöyle soyleyim kasıkta batma ufak çaplı kramplar, göğüs ucunda renk koyulasmasi, dokununca sizlama ve sislik var. Adet oncrsinde de oluyordu ama tamami agriyordu gogus ucunda acı olmazdi. birde gereğinden fazla tepkiler vermeye başladım tahammulsuzluk durumum tavan yaptı desem yeridir.
Bacak yada bel ağrısı yok. Birde açlık hissi var onu da ekleyim :)bacak agrisi var mı cnm
hayırlı olsun cnm benim adetlerim düzensiz o yüzden ne zaman olacağım kesin değil 23 gibi yine olmam lazımdı ama olmadım bekliyorumBacak yada bel ağrısı yok. Birde açlık hissi var onu da ekleyim :)
Test yapmadın mi?hayırlı olsun cnm benim adetlerim düzensiz o yüzden ne zaman olacağım kesin değil 23 gibi yine olmam lazımdı ama olmadım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?