Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

MaşaAllah canım çok sevindim. Hayırlı olsun. Allah sağlık ve sıhhat ile bebeğini kucağına almayı nasîb etsin inşaAllah.

Dün biri yazmıştı sol tarafta seğirme oluyor diye. Damar atması gibi bişey mi acaba? Suan bsiler hissediyorum hafif ağrı oluyo ara sıra :) ayyy hadi bakalım hayırlısı Ay-n ilk Hali ikimize de hayırlà mutlulukla gelsin kasım

Aynen canım sanki damar atıyor gibi. Bende şimdi kramp gibi bişeler var, yarın sabah belki pozitifi yakalarım. İnşaAllah canım hayırlısı :)

Aynen canım sanki damar atıyor gibi. Bende şimdi kramp gibi bişeler var, yarın sabah belki pozitifi yakalarım. İnşaAllah canım hayırlısı :)
Dün bende de oldu kramp otururken ayağa kalktığımda oluyo özellikle ve sırf bunun üstüne test yaptım 2 çizgi bugün sabahta yaptım o da 2 cizgi :)) o zaman hemen yarın olsuuuunnnn

Sonunda basardim sanirim

Eklentiler

• 2016-10-30 12.30.42.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 74
baska

Belirtin neydi cnm kaç gün gecti
Henüz günüm geçmedi hatta daha 3 gun var şöyle soyleyim kasıkta batma ufak çaplı kramplar, göğüs ucunda renk koyulasmasi, dokununca sizlama ve sislik var. Adet oncrsinde de oluyordu ama tamami agriyordu gogus ucunda acı olmazdi. birde gereğinden fazla tepkiler vermeye başladım tahammulsuzluk durumum tavan yaptı desem yeridir.

bacak agrisi var mı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…