- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Sonunda basardim sanirim
Evet ise gitmeden ilk iş hemen kan vericem :)Hayalet çizgi var :) Yarın kan verek misin?
Hadi hayirlisi bakalmNormalde bugun canim adet gunum ama ben duzensz olurum genelde
Hadi hayirlisi bakalmNormalde bugun canim adet gunum ama ben duzensz olurum genelde
Bende 3 4 gün önce yapmıştım tek çizgi çıktı bence bikere daha dene derim Zümrem :)beş gün önce fln yaptım yoktu bisey
Evet ise gitmeden ilk iş hemen kan vericem :)
İnsallaaahhhhhİnşaAllah vardır küçük bişeler :)
zümrenim evt cnm valla korkuyorum bir daha yapmaya bugün bacaklarım kopuyor çok kötü ağlıyorum nerdeyseBende 3 4 gün önce yapmıştım tek çizgi çıktı bence bikere daha dene derim Zümrem :)
Benim de iki kasım :) hayırlı olsunMerhaba bayanlar. Bende 10 aydır hamile kalmak istiyorum ama olmadı. Bat 2 kasım. Az önce dayanamadim test yaptım belli belirsiz 2. Çizgiyi gördüm biraz bekledikten sonra belki netlesir diye 1 2 damla daha damlattim ama çizgi dağıldısabah ilk idrarla tekrar yapıcam. Daha 4 gün var ama belli olur mu acaba?
Test yaptın mi?Benim de iki kasım :) hayırlı olsun
Bugün gitceksin dimi haberini mutlaka bekliyorum cnmBende de ilk defâ oluyor canım. Sana haber vereceğim.
Bir kaç kereTest yaptın mi?
Neden ki bnde o durumdayım su an senin derdin ne niye hem var hem yokBenimde hem umudum var hem yok karmaşık durumdayım
Yani çok istiyorum bunun için çabalıyoruz kaç aydır bu aydan umudum vardı ovülasyon testi ile kontrol ettim ama beceremedik sanırım. Erken gebelik testi yaptım sonuç olumsuz oldu gerçi daha 1 hafta var çıkar mı onuda bilmiyorum üzülüyorum iste sadeceNeden ki bnde o durumdayım su an senin derdin ne niye hem var hem yok
Üzülme diycem ama bnde bu durumu yasayan biri olarak uzulmemenin imkânsız olduğunu da biliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun kardesimYani çok istiyorum bunun için çabalıyoruz kaç aydır bu aydan umudum vardı ovülasyon testi ile kontrol ettim ama beceremedik sanırım. Erken gebelik testi yaptım sonuç olumsuz oldu gerçi daha 1 hafta var çıkar mı onuda bilmiyorum üzülüyorum iste sadece
18-19 ekim geç döllenmeye girmez değil mi?Belki de geç döllenmedir? Umudumuzu kaybetmeyelim
Himm o normal yumurtlama dönemine giriyor. Bende de aynı günlerdi ordan biliyorum18-19 ekim geç döllenmeye girmez değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?